27/8

Hello!

Igår hade jag en super mysig kväll tillsammans med Nadia och Rohina på min favvo restaurange Efesos.. Vi åt dyng god mat och drack goda drinkar.. dyrt.. men det är vi värda nu innan skolan sätter igång ;)
Köpte även en ny tröja och lite smink igår.. Plus att jag fick en tröja av älskade Nadia (försenad födelsedagspresent) Tack bruden :)

Idag gick jag upp vid halv elva, gick en långis med Palvan. sen la jag mig i sängen igen för att titta på en film. Fixade lite i lägenheten och sen begav jag mig till centrum igen för att ta en trevlig fika med Emelie.. Tycker det är jätte kul att hon också flyttat till Örebro. Sen brann det lite till i fickan på mig så då köpte jag mig en ny parym och nya leggins.. Det blev Beckhams (den lila).. Men nu måste jag spara mina pengar, ny har jag lyxat det lite i två dagar så nu får det vara slut på det.

Nu är jag hemma hos Nadia, vi har nyss druckit lite kaffe och tjålat en massa skit, vilket vi är väldigt bra på. ;)
Väntar på min älskade och bästa mamma som kommer till mig i Öret. Ska bli super mysigt, vi ska äta lite mat och dricka lite vin.. Kommer bli en as bra kväll med mor min tror jag. Imon ska vi åka till IKEA och köpa en massa saker som behövs till lägenhet.. fixa gardiner och sånt som man behöver mammas hjälp till :)

HOJ!!


Jag kan allting!

Jag säger som Lotta på Bråkmakargatan. "Jag kan allting.. Jag kan allting när jag tänker efter!"
Hade lite småproblem med att sova igår :( men tillslut så somnade jag. runt halv två..
Halv tio vaknade jag av mig själv och då satte jag genast igång att tvätta lite kläder. Gick en långpromenad med Alvin, käkade lite frukost och sen tog jag tag i de där jäkla kartongerna som står i lägenheten och väntar på att bli uppackade. Så nu är alla kläder inne i garderoben, sminket i toaskåpet, smyckena i de svarta lådor.. till och med Alvin har hittat sin plats, på en lila filt ute på balkonen där trivs han bäst. :)

Ska vara extra duktig och dammsuga nu när jag är klar också..sen kanske jag ska diska lite också..
På eftermiddagen ska jag, Nadia och Rohina dra in till centrum och kika lite.. kanske köpa något fint till sig själv som man förtjänar. ;)

Imorgon kommer mamma :) Ska bli riktigt skönt att få hit bara henne och inte massa systrar (visst dom är dom bästa men kan vara kul att vara själv med mammsen).

Hemma i Öret!

Idag flyttade jag och Alvin tillbaka till Örebro igen. Det känns både väldigt bra, dåligt, kul, jobbigt, spännande och konstigt att vara tillbaka.

Har träffat världens bästa Nadia idag.. Shit vad jag har saknat den lilla figuren. Hon är så himla go och härlig på alla sätt och vis!! Träffade även en vän till henne från Sthlm som ska flytta hit, hon var jätte söt och trevlig.. Träffade också kära Namo, kul att se honom igen också faktiskt.

Kommer iaf trivas riktigt ordentligt i min nya lya iaf. På fredag ska min älskade mor komma hit och då ska vi åka till IKEA och se till så att lägenheten blir ännu finare :) Ska bli jätte kul att mamma kommer hit till mig för att bara vara med mig och fixa och dona lite i lägenheten.


Nu ligger jag här i soffan och känner mig ganska ensam. (visst, alvin ligger här på golvet) men det kommer bli en ensam natt! :(
Ska duscha riktigt varmt nu så att jag blir dyngtrött så att jag somnar snabbare när jag lägger mig i sängen...
Sov så gott!

...


Imorgon börjar livet i Örebro igen. Känns jätte konstigt när jag har varit hemma i Ludvika så himla länge. Känns som att jag var i Örebro över våren bara och att jag inte ska tillbaka nå mer. Men imon är det på riktigt. Imon bor jag på Universitetsgatan 7.

Även fast jag bara har sett Hagge. Ludvika. Nyhammar.. och inte gjort något speciellt alls under hela sommaren mer än jobbat och varit med mina underbara vänner här hemma så har det faktiskt varit en riktigt bra sommar.

Men imorgon ska jag ÄNTLIGEN få träffa min älskade, underbaraste och bästaste NADIA!!!!!! Jäklar vilken stor och hård kram hon ska få. Har inte sett den lilla konstiga men undebara figuren på 12  VECKOR!!!! Helt sjukt!!


Nadia på Grankotten, precis som det ska vaaaa!! Int nå jäkla stockholm
. ;)


Liitte nervös är jag faktiskt över att sova helt ensam i nya stora lägenheten imorgon.. Men jag ska nog vara med Nadia ända tills jag somnar sittandes.

Nu ska jag laga matlåda åt Mats och Räven.....

Bye!

blää


Idag är det en dag då jag inte känner för någonting.
Har varit på jysk med issa som är helt uppspelt över sin lägenhet i Örebro, så söt. Hon säger allting om och om igen om den där lägenheten :)

Jag och Räven har nyss varit på hemköp och köpt frukost och chips, gurka och dipp som vi ska sitta och trycka i oss till en film.

Ikväll är det fest för min vän Calle som fyllt 20, är som sagt inte direkt sugen på nått så att sätta mig utomhus och dricka vin i regn är inte heller någonting som jag känner mig så speciellt sugen på. Men jag tror nog att det kul när jag väl kommer dit :)


Längtar efter mina sötisar i Örebro så därför slänge jag in en fin liten bild på oss :)


Bra dag!

God morgon gott folk.
Jag tror att det kommer bli en bra och väldigt god dag. Min underbaraste och finaste syster fyller 24 år idag och det ska ju självklart firas med en massa fika hela dagen lång :)


Grattis finaste du!
Utan dig vore jag ingenting. Jag älskar dig!






Vi får inte glömma det andra födelsedagsbarnet, Ricky!!!!!!!!!!! :)
Jätte stort grattis på dig min fina vän, hoppas att du får en kanon dag och många fina presenter!



Nu ska jag fixa lite och sen ska jag åka till Hagge för en massa kalas.
Ikväll ska jag och Räven åka ut till Nyhammar för att kika när Mats spelar match.

HÖÖÖJJJ!!



6 dagar kvar!

Idag är det sex dagar kvar tills jag sticker till Örebro. Väldigt blandade känslor, men det kommer säkert att bli jätte bra. Man får vara stark.

Igår jobbade jag sista dagen på J&M också, känns jätte skönt att jag äntligen ska få ha lite sommarlov nu innan skolan börjar. Men ni kan ju gissa vad jag vaknar med nu när jag är ledig? Lite feber, ont i huvudet och ont i halsen. Men jag fick alvedon och sov någon timme till så nu mår jag redan bättre. Känner mig lite trött i kroppen men det är väl nått litet skitvirus som hittat till min kropp.

Idag kommer det inte hända så mycket, det är världens tråkigaste skit väder och jag är som sagt inte på topp. Men en dag i soffan kanske är det min kropp vill ha första dagen på mitt "sommarlov" ;)


Världens finaste kille!


Lars Winnerbäck!

Har haft en super bra helg i Örebro tillsammans med syster, Sandra och kusinen Viktor.
På lördagen var det lite fix i lägenheten (ikea) och sen på kvällen satt vi på vår nya fina balkong och förfestade lite smått innan vi begav oss till Frimis.  Det var en riktigt trevlig kväll.

På söndagen var alla bakis och sega.. det blev en promenad till Max där vi tröck i oss massa fet mat.. sen vidare till Willys där vi köpte för mycket godis.

På eftermiddagen åkte kusinen Viktor hem till Uppsala igen, det var jätte kul att han ville komma och festa med oss brudar.
Jag, sandra och Lollo begav oss till Brunnsparken där vi hade picknick och tittade på den underbara och bästa Lars Winnerbäck. Så även söndagen hade jag en jätte trevlig kväll :)




HOJ

Hoj Hoj! (igen)

Först en blogg, tar bort den, gör en ny, tar bort den. Och nu en ny igen :)
Tycker faktiskt att det är lite kul att skriva lite om dom dagarna det händer nått skoj, men också om dom dagarna det inte händer ett skit. Sen blir ju såklart min kära mor superduper glad när hon kan gå in på datorn och läsa om vad som händer hennes sötaste och bästaste mellanbarn!!!

Väntar på att goa Emelie ska göra den lite vackrare än vad den är nu, tycker det behövs. Så när den är klar då kör jag igång igen :P


/Torsten

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0