sambo x2

Hejsan alla!

Japp, nu är jag sambo x2.. det är det inte alla som är. Finaste Mats flyttade nämligen hit till mig i Örebro igår.. Helt overkligt, känns kanske lite konstigt också....men heelt underbart. :) Tanken att veta att varje natt kommer han ligga här bredvid mig i sängen och hålla om mig gör mig helt pirrig i kroppen av lycka!!

Idag tog jag och Mats lite sovmorgon och gick inte upp förrän vid 11. Gjorde en jätte god frukost till oss också, mys!
Nu är Mats med Eas och dom ska åka iväg till Marieberg och ha skoj.. Men inte Torsten.. hon ska tentaplugga hela dagen.. Inte alls lika kul, men det måste göras.
Men innan det blir plugg ska jag och Alvin gå ut ett tag och njuta i det fin fina vädret. Han blir ju så glad när han får springa omkring i alla löven när det är så underbart väder.. sen blir det en prommis också så deb lille skithunden får skita också!
Sen blir det plugg... Efter allt hårt plugg ska jag göra en ny pastagratäng som jag aldrig har gjort, kan bli spänannde. Får väl se vad Mätsi tycker om den ;)
Och ikväll blir det träning.. det är Tisadag och det betyder att det är mitt favvopass! JAA! :) skojigt!

Nu ska jag lägga ifrån mig datorn och inte röra den förrän ikväll..
Hooj!

Underbara dag!

Idag är det en riktigt superduper bra dag. Älskade Määtsi flyttar hem till mig i Örebro.
Jag kan inte säga annat än att jag är den lyckligaste människan på jorden!!!!!! <3

Vid din sida!!

Usch och fy vilken hemsk film.. Har setat här i soffan i min ensamhet och gråtit floder... Usch vad som helst kan verkligen hända när som helst i ens liv.. Var rädda om det ni har <3


Torsdagsmys!

Ikväll ska jag och min fina vän Nadia äta en romantisk middag.. Det blir potatisgratäng, kyckling och beasås..sen blir det till och med efterrätt. Chockladpudding :) Vi kommer få en super mysig torsdag!! <3




Övrigt: MATS KOMMER HEM IMON!!!!!!!!!!!! jaaaaaaa! :)

FREDAG 23:20

På fredag kl 23:20 står jag och pussar på min finaste Mats igen. Det kommer bli helt underbart att få krama om honom och ge honom tusen blöta pussar... Ska pilla på han öron också, dom är så mysiga.. ska pussa en massa på pannan också, den är såå len :) haha knäpp har jag blivit också ;)

Imon är jag "ledig" så då är det tentaplugg och träning som står på schemat.. har tränat som en gris nu väldigt länge, blivit as duktig :) och stark!

Jag har fått sånna jäkla problem med att somna på nätterna.. undrar om det är för att Mats inte ligger bredvid mig.. men svårt är det iaf. har inte lagt mig före 1 sen han åkte.. känner mig inte alls trött samtidigt som jag känner mig as trött.. har inge svårt med att gå upp på morgonen heller,, till och med före sandra idag .. hmm.

På fredag kommer det vara en super bra dag.
Ska först fika med Izze vilket ska bli riktigt mysigt.. brukar inte vara med så jämna mellanrum så vi har alltid så mycket att prata om..
Sen blir det mat hos världens finaste storasyster & och bästa Jesper såklart. Efter det ska jag åka hem till bästa mamma och mina små älskade änglar.. har inte sett alla på så länge.. Ska bli såå mysigt att träffa alla.
Synd att pappa jobbar eftermiddag, skulle varit kul att träffa han också..
Men 19:15 drar jag mot Arlanda iaf.. och väntar och väntar.. på att min snygging ska komma :)

Nej nu jäklar ska jag tvinga mig att sova.. God natt

OC

Har precis tittat klart på säsong 1 av OC.
Fy tusan vad jag grät på det sista avsnittet... det var riktigt längesen jag grät så mycket till en film, eller grät så mycket över huvudtaget. Det är så sjukt löjligt att man gör det... men det sista avsnittet var såå bra..och tårarna bara rann...



Nu MÅSTE jag bara sätta i sässnong 2 och titta på ett eller två avsnitt innan jag ska sova, fast jag knappt orkar hålla ögonen öppna..


Nadia helg <3

Igår var det tänkt att jag skulle plugga, gjorde jag det? NEJ.. Så jag är så himla irriterad på mig själv för att jag inte gjorde det, så därför ska Torsten spendera några timmar av denna soliga lördagen till att tentaplugga. BLÄ! Men så går det för att man blev förälskad i sin NYA TELEFON som kom igår :) Är riktigt nöj med iphone 4, det är super bra =)

Igår skulle jag och Nadia gå ut och festa, men jag hade så ont i huvudet hela dagen och sen är jag ju inte direkt så rik, så det kändes så onödigt att lägga ut en massa pengar om jag inte ens mådde eller var taggad till 100!
Så istället köpte vi oss två chockladkakor och drack en massa te, super mysigt.. Kändes som myspys tiden i våras :)

Idah är det soligt och vackert och jag ska göra så himla många bra saker för att vara en lördag.
Först ska jag ut och leka bland alla löv med min lilla bäbis, han måste få busa av sig lite... Sen ska jag tentaplugga kanske två timmar, och sen ska jag gå till gymmet för ett jumpapass! :)

Ikväll blir det nog myskväll och övernattning hos Nadia igen. Myys! <3

Min underbara karl kanske kommer hem nästa fredag, jag DÖÖR av LYCKA om han kommer då. Saknar honom såååå mycket! <3

Kallt!

Hello allihopa!

Nu börjar det blir riktigt kallt ute.. Bllää säger jag. Jag som jämt fryser ändå, jag typ dör nu! Hoppas Mats kommer hem snart så att han kan värma mig :)




En sån här rolig grej kommer landa i min brevlåda om typ två veckor.. KUL!!




För övrigt så händer det inte så mycket i mitt liv just nu.. Pluggar, tränar, går med Alvin, äter mat... och hoppas på att Mats är ute på msn.. det är typ det jag gör om dagarna nu.
Har beslutsångest om jag ska åka hem i helgen eller inte.. mamma skulle betala ena resan... och det skulle vara ganska skönt att bara vara ute i Hagge och vara med min älskade familj.. Längtar efter dom, speciellt när jag känner mig så ensam utan Mats..då blir jag och längta mer efter dom andra också..:)
Men samtidigt så vill jag vara här i Örebro och va med mina underbara vänner som jag har här. MEN det tråkiga är att jag är fattigare än en uteliggare så om jag ska vara hemma i Örebro kommer jag ändå inte kunna göra någonting..
aja.. vi får se

Nu ska jag duscha.. BYEBYE

Issa & Hanna! <3

Idag har två underbara vänner fyllt 20 år. GRATTIS TILL ER TJEJER!!



Tänk att min finaste och älskade Isabel är 20 år hon också nu!
Jag älskar dig så mycket<3



Även min goa vän Hanna fyller också 20år idag.
Love you! <3

Toppen helg :)

Den här helgen har varit både super mysig och dyng kul :)
Min älskade flickor, Tess och Carro kom hit till oss brudar i Örebro. Så under hela helgen har jag fått varit runt dom tjejerna som betyder mest för mig! <3

Issa fyller ju år på imon (det har väl ingen som känner henne iaf kunna gått miste om ;) ) haha.
Så hon visste ingenting om att Carro och Tess skulle komma hit till Örebro. Så i fredags vart det en överraskning, och den underbara människan blev så glad att hon grät.. Det var så kul å se hur glad hon blev. :)
Vi gick ut och åt på ett jätte bra ställe, det var hur god mat som helst. Det fick bli italienskt för det är det som vår Isspiss gillar mest :)
Sen var vi till Ica och handlade en massa gott och sen åkte vi alla hem till mig och Sandra där vi bara satt och smällde i oss en massa gott och pratade en massa massa skit. Hur mysigt som helst!

I lördags vart det fest. Det var vi tjejer plus Eas och Filip.. Förfest hos mig och S. sen vart det Frimis. Även lördagen vart en riktigt lyckad kväll.. vi hade super kul! :)

Imorse när jag vaknade mådde jag skit.. min kropp ville spy men jag vägrar.. det är så sjukt äckligt.. men det gick över som tur var för halv två var det middags dags med Issa och hennes 14 släktingar.. Det var väldigt trevligt.. Kul att få träffa hennes mamma.. Annelie är så himla go!!

Ikväll ska jag nog följa med Issa och hennes mamma på bio..
Men annars så blir det bara söndagsmys i min ensamhet.. Önskade verkligen att Mats var hemma så jag fick lite kärlek också ! :)

Hooj!

MÄÄÄÄTTSS!!



JAG SAKNAR DIG!!!!!!!!



FAN VA SNYGG HAN ÄR ;)

ett dygn

Idag har det M varit i Thailand i ett dygn. Och jag saknar honom redan som f*****n! :( Plutten!
Det tråkiga och jobbiga är att jag inte har hört någonting från honom. :( Jag blir lite orolig över att det kan ha hänt honom något. Men jag säger till mig själv att han säkert bara inte har letat efter något internet. Att han och grabbarna är ute och har dyng kul nu första kvällen, och att han istället letar efter ett bra internet imon så han kan skicka mig ett mejl... eller vad tror ni? ;)


Har varit i skolan idag, sen har jag städat, varit hos N och hälsat på ett tag.. det var trevligt. :)
Duktig som tränat idag har jag också varit. Men det tråkiga är att mina knän inte gillar det lika mycket som resten av mig gör. Jag tycker verkligen att jympapassen är skit roliga, men jag känner mer och mer i mina knän för varje gång. Och det är så himla tråkigt. Jag tänker fasiken inte sluta med det, tänker inte låta mina bajsknän förstöra för mig.. nejnej.. här ska det tränas iaf!!!


Min kära vän Dahlia har förresten räddad mina kommande, tråkiga veckor.. Jag har fått ALLA SÄSONGER AV OC!!! Jag blev riktigt lycklig när jag hörde det, nu har jag iaf något kul att titta på när jag har tråkigt och tycker synd om mig själv. ;)

Nu blir det duschen, kort prommis med Alvin, lite plugg och sen blir det OC ända tills jag inte orkar hålla ögonen öppna! :)



Ensammast i världen!

Hejsan!

Nu har jag inte skrivigt på tusen år men jag har inte haft tid.. har varit tvungen att pussa på Mats hela dagarna (för att han skulle åka idag).

Men jag har iaf haft en riktigt bra helg. På fredagen var det mat och mys ute i Hagge med alla mina älsklingar ( det var KF) ;). Det var riktigt skönt att bara vara hemma hos mammsen och ta det lugnt och mysa :)
På lördagen var det NIF-fest som gällde. Jag & Alva kom sist till festen (vad hade ni förväntat er? men det var faktiskt lite hemskt). Men det var god mat och sen var det en massa tjål men alla trevlig människor och dans och alkohol som gällde. Fick dock i mig lite för mycket men som tur är så var det då det var dags att gå hem. Det var iaf riktigt trevlig och kul att träffa så mycket nytt och glatt folk :)
På söndagen var det dags för 65årskalas! Mats pappa fyllde och det firades med tårta, smörgåstårta och en massa annat gott som Ylva bakat.. Alla syskon och deras barn var där, det var jätte kul att få träffa alla och dom är så sjukt goa och trevliga alla ifrån familjen Haag :)

Idag har det varit en riktigt lång dag. Har åkt tusen mil.. Först från Ludvika- Örebro.. Örebro-Stockholm.. Lämnade av Mats som har åkt till Asien med grabbarna :(.. Stockholm- Gävle (åkte lite fel) - Falun-Borlänge-Ludvika.. Ludvika ut till Nyhammar för att lämna bilen..In till stan igen, för att ta tåget till Örebro.. Och nu sitter jag hemma i Örebro igen. Började min resa kl 9 imorse.. och kom hem till Örebro runt halv elva ikväll.. Men vad gör man inte för att få släppa av världens goaste på Arlanda? :)

Nu kommer jag längta ihjäl mig efter honom.. så himla jobbigt att jag inte vet när han kommer hem :( Men jag hoppas verkligen att han får det jätte kul och bra med grabbarna :) Men sakna honom, det kommer jag verkligen att göra.
Ska duscha nu, sen ska jag hoppa ner i sängen och lukta på hans t-shirt.
fjantig man är som har tagit en t-shirt att lukta på.. men jag var tvungen ;)

Sov gott!

RSS 2.0