Kvalle/Valle

Heeejsan

Jag har blivit en icakärring igen. fy fan så underbart säger jag bara ;) haha. Trodde faktiskt aldrig jag skulle säga det, men det är sant. Jag trivs i kassa på Ica.. det är bra betalt. skönt och trevlig jobb (om det inte kommer nån surkärring, men det får man räkna med någon gång ibland.) Men jag tycker så mycket om att vara trevlig mot alla andra, speciellt gamla, man kan verkligen se hur dom lyser upp som små solar när man är övertrevlig mot dom :)
Har iaf jobbat halv nio till ett idag. och ska även jobba imon igen. GÖTT

Igår var det kvalbord.. jag har varit sjuk (spytt och haft ont i magen, inte fått i mig nån mat :/).. så jag var typ nykter igår.. men jag var trevlig och va ut iaf tillsammans med mina underbara vänner. Fick jätte fina presenter av Nadia och Dahlia.. PUSS på er. Tack ;)


Nu ska jag börja med maten.. Sandra och Watz är påväg hit, dom ska fira valborg här med oss.. det är ju en ganska stor typ festival vid frimis denna helg. riktigt bra är det. Vi var där igår och idag när dom är här och jag har lite mer alkohol i kroppen så kommer det nog bli en grym kväll :)

Ha det toppen. Hööörs imon!

Påskhelg

Hejsan. Har ränt runt i Ludvika hos mina nära och kära och har därför inte velat/hunnit blogga. Men nu är man tillbaka till vardagen i Örebro igen.. Och det är faktiskt skönt :)

I torsdags var jag i Hagge helda dagen och bara myste med mammsen och småtjejerna. Det är så härligt att bara vara där ute i Hagge hos dom. Speciellt när det är fint väder, får så många minnen från när man är liten. Sommarloven man hade när man var lite, det fanns ju inge bättre. Man kunde springa runt i Hagge och leka med alla andra barn och ha roligt varenda dag.. från det att man vakna till man gick och la sig. Jag är verkligen glad att jag växt upp i Hagge :)
Carro kom på kvällen också och åt lite smörgåsar och påskmusk :)

Fredagen spenderasdes mestaldes i Hagge. Men åkte även in till stan för att träffa Johanna och Tepp som kommit från Stockholm. Det var huuuur kul som helst att träffa Johanna, har inte sett henne sen september. 
På eftermiddagen/kvällen åkte jag och M ut till Hagge för att äta god mat och fika hemma hos mammsen tillsammans med Lollo och Jeppe för att jag fyllt år. Tack för presenterna :)
Senare åkte vi ut till Nyhammar där vi sov till lördagen..

På lördagen kom alla systrarna Haag ut till Nyhammar med sina karlar och barn för att fira påsk med påskmat. Hur trevligt som helst. De är så mysiga allihopa, tack till er för alla fina presenter jag fick också.. ni är för goa :) 
Lördagskvällen spenderades först på China med tjejerna.. åt såklart en god juniorplanka.. äter alltid det, sjutkt gott. Senare gick vi till lobbyn där vi träffade våra gamla grabbkompisar och tog ett glas tillsammans med dom! Jätte trevligt. När alla andra gick ut på Solo satt jag, Sandra och Gylling på S balkong med kaffe, filt och tända ljus... det är så en lördagskväll ska se ut ;)

På söndagen var det dags för att träffa lite släkt i Hällefors. Vi åt god påskbyfe, fikade hemma hos morfar och självklart åkte jag till mormors grav. Det var typ första gången vi var så många från familjen som träffas sen mormors död, det märks så tydligt att hon inte är där. Hon saknas så mycket mer än vad man tror.. Jag täntke nog på det minst 100 gånger att mormor fattades och hur det skulle vara om hon var med oss den dagen. Shit vad jag saknar mormor, speciellt sånna dagar <3 
Söndagskvällen var även den super mysigt.. M åkte till örebro för fotbollen men jag stannade kvar hos L & J där vi grillade kyckling och hade en massa gott till BB på kvällen :)

På måndagen var det dags för att bli målad för resten av livet. Jag gjorde en tatuering på armen (äntligen) för den finaste mamman i världen (bild kommer så fort den läkt klart:).. "Jag är en del av dig" står det.. såå fint och jag känner mig riktigt nöjd.. tror även mamma är riktigt glad över den :)
Sen vart det lunch i parken med Sandra och Carro, sen glass.. och sen åkte jag hem till M i Öret <3
Kommer lägga in bilder imon.. nu hinner jag inte för nu ska jag kolla på Bb med älsklingen <3



Min dag!



Idag är ingen vanlig dag för det är MIN födelsedag!

Lite bilder på lyan :)

ntligen kommer det lite bilder på lyan upp :) Men vi är absolut inte klara än, det finns tusen saker vi ska köpa och vissa saker har vi satt där som sitter tills vi har råd att köpa annat. Men men är man fattig student så är man.. här kommer iaf lite bilder.


Issa målade om i köket, söta hon.


Såhär blev det när köket blev klart



Sovrummet innan.. 



Sovrummet klart




Lite olika saker i lägengheten



Såhär fult var det innan vi gjort om i tvrummer, rött och fult 



Nu ska jag titta på ett Glee avsnitt, sen ska jag sova så att det blir nästa dag. vet ni varför??????? För då fyller jag år :) :) Sista kvällen jag är 20 ikväll.... imon då jävlar är jag 21 ;)

Vilken känsla

Det är sån otrolig lättnad i hela kroppen när allt i hela lägenheten är suuuper fin, ren och fräch.. Luktar gott gör den också. Jäklar vad bra jag har varit idag.

Det kliade i hela min kropp och jag kände mig så sjukt irriterad på allt i hela lägenheten, så fast jag skulle plugga så tog jag dagen åt städning.. Är det inte så för de flesta? att när man MÅSTE göra en sak, så gör man en annan som man egentligen hatar bara för att inte göra det man måste.. ja ni fattar ;)

Men nu är jag inte det minsta irriterad längre och har inga myror i kroppen kvar, så nu ska jag duscha så jag blir lika fräch som stället jag bor i.. Sen ska jag faktiskt sätta mig framför datorn.. 
Men som alltid så är jag inte orolig över plugget. Vet att om det är så att jag måste sitta hela sista dagen, så gör jag det.. är inte så att jag måste få det klart på de 2 första dagarna så jag kan va ledig sen.. tar hellre ledigt lite då och då när jag känner för att göra nått annat.. det som är så bra med att vara student :)
Men har inte så mycket kvar, så om jag sätter mig i typ två timmar idag och sen kanske tre imorgon på förmiddagen så är jag nog klar sen :)


Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer... Mats kompis Davva är här hos honom och Eas.. så för dom blir det ju grabbhelg.. M behöver nog en riktig grabbhelg :)
Jag kommer nog tillbringa min lediga tid åt lite träning, Gylling och förhoppningsvis Nadia :)
HOJ

Super torsdag

Hejsan hejsan

Har haft en super bra torsdag tillsammans med min kärlek. Vi har gått på stan och kikat. Och ätit lunch tillsammans på uteservering på Jensens Bofhouse.. Riktigt mysigt och trevligt har vi haft tillsammans. Min bästa vän och älskling <3

Har inte gjort ett skit på tentan idag. Men som vanligt så jobbar jag bäst under stress och har därför inte någon panik då jag har hela helgen på mig. Självklart vill jag inte sitta hela helgen. Men jag har tyå gjort halva och sitter jag typ 6 timmar imorgon (vilket jag har lovat mig själv att jag ska göra) så kommer det bli perfekt med lite finslipning på söndagskvällen där bara :)

Sandra har varit hos oss ikväll, hon har tenta imon så då är Hotel Haag - Torsten självklart öppet för denna fina vän ;) Tycker bara att det är kul när hon är hos mig, saknar henne så mycket när hon är i Ludvika <3

Nu ska jag sova så jag orkar upp vid halv tio imon... 
Vad helgen har att bjuda på har jag ingen aning om. Det enda jag vet är att jag nog inte kommer se så mycket av M då Davva kommer hit till honom och Eas... men det är ju bara jätte kul för dom :)

Sov gott

Självreflektion

Min tentan handlar som jag tidigt sagt om självreflektion. 
Jag har valt att skriva om när min mamma och pappa skilldes. När pappa flytta ifrån mig, Lollo och mamma. Och jag har inte förstått förrän idag hur det faktiskt har påverkat mig och hur jävla ledsen jag faktiskt va. 
Det var lite jobbigt att verkligen skriva om det och tänka noga hur jag faktiskt kände och hur det var. Men jag tror också att det var bra för mig, för jag tycker det känns ganska skönt att ha gjort det...

Tisdag.

Hemtentan har kommit. 
Tror den kan vara både jobbigt och krånglig. Men,, mest intressant och rolig faktiskt. 
Vi får se hur det går. 

Sandra och Johan har nyss åkt, tomt :/
Mats är på träning och jag ska träffa Emelie om tyo en timme för lite afro dans ;) Inte världens roligaste kanske men man får iaf röra lite på kroppen. 

Efter träningen ska jag göra kassler i ugn och ris. Var riktigt längesen jag åt kassler och ris så det ska blir gott. 

Nu ska jag sätta igång med tentan lite smått. Hoj

Grease är här!!!

Denna underbara flicka är här hos mig.



Hon och Johan kom igår och ska sova tills imon.. Det blir alltså två nätter.
Hur gött som helst att få ha henne här hos mig i två dagar. Längtar så efter henne annars <3

Idag hade vi picknick tillsammans med Gylling.. Vi satte oss vid slottet tillsammans och hade med och äpple och honungsmelon :) Alvin var ganska kär i allt och alla som gick förbi, han var ganska gnällig... Men det kan kanske vara att han inte är van med värmen?? För när han la sig i skuggan så vart han tyst.. Om det inte gick förbi nån snygg tik då ;)
Det var iaf 18 grader här i Öret idag med strålande sol.. Hur underbart är inte det?? 

Imon får jag en hemtenta.. Ska väl kika på den och läsa vad som ska göras de 6 kommande dagarna. Men som jag alltid brukar göra så smälter jag den första dagen och börjar skriva den andra. 
Så imon ska jag och Sandra åka ut till IKEA och kika lite för skoj skull :) Shoppa har man inte råd med, men titta!

Tränade mitt jympa 70 idag.. FY HELVETE vad jobbigt det är. Jag dör typ. Men shit vad skönt det är när man är klar :)

Nu ska jag kika ett avsnitt Glee, sen sova. Och imon ska jag inte ha en enda klocka som ska väcka mig.. Jag ska vakna av mig själv :) GÖTT


Älskar söndagar!

Hejsan hejsan hejsan hejsan!!

Igår var det som sagt fest som stod på mitt schema. Vi hade jätte trevligt och jag träffade en del nya trevliga människor. skojskoj!
När jag sedan stod i kön till krogen kände jag att jag inte alls var sugen på att dansa.. Dels för att jag inte var så speciellt berusad men heller inge sugen på att dansa och greja som jag brukar vara. Det enda jag kände var att jag var riktigt hungrig. Det enda jag ville  ha va MAT.. 
M var inte heller så sugen så han följde med mig till Burger King där vi tröck i oss ett varsit meal.. Är detta typ tråkigt-par varning?? Nej.. eller jo.. Fast NEJ alla kan inte vara danssugna jämt.. 

Vaknade runt 12, älskar att vakna av mig själv. Ingen äcklig klockan som ringer. 
Det jag älskar så mycket med söndagar är dels för att man oftast inte har något man MÅSTE göra. En riktig slapp dag då jag kan göra vad jag vill.. Men också för att jag oftast har min flott dag då (får äta godis och chips en gång i veckan, för mig själv). 
Så till frukost blev det ett stort glas med is och cola, och godis :) Efter nån timme beställde vi hem en varsin kebabrulle. 

Det som är så bra med söndagar och man är ledig är att det brukar bli så mycket mys då, och mys är det bästa jag vet.. iaf om det är tillsammans med världens bästa älskling. 

Ikväll kommer Sandra och Johan hit. Johan och M ska plugga. Sandra och jag ska mysa, laga mat och kolla på Bb :) 

Nu ska jag krypa ner i sängen (som sagt, jag älskar söndagar ;) bredvid M och titta på de två senaste bb avsnitten som vi missat.. 
HOJ

Jag har snart vunnit!

Ni vet min och M:s deal... inge facebook för mig förrän lördag (idag) kl 16.. det var 17 först men sen ändrade vi till 16... Och jag kan verkligen säga ärligt, jag har inte tittat någonting på fejjan. Jag har varit utan i nästan tre dagar, jag jag säger bara en sak. Det är mycket svårare än vad man tror, shit vad man är ute ofta alltså.. Helt sjukt. Varje gång man har tråkigt eller är vid datorn.. finns ju typ inget annat att göra vid datorn.. men jag har klarat det. 
Vilket betyder att från måndag till fredag nästa vecka, kommer M att laga all mat :) Fyy fan vad skönt. ;)

Har varit riktigt duktig på träningsfronten denna vecka.. måndag var det ju medel 70 (extra långt), onsdag var det dans och igår sprang jag 6 km och körde armar och mage på gym :) Tycker att det har varit jätte kul med träning denna vecka, hoppas jag känner lika nästa vecka.. 

Ikväll är det fest som gäller. 
Först ska jag hem till Emelie för att GRILLA! Hur underbart låter inte det? Det kommer blir riktigt gott, och mysigt :) Jag ska grilla kyckling.. mumms. 
Efter vi ätit och förat lite där så ska vi dra oss hem till mig och M, där han och hans kompis redan kört igång.. Så vi ska väl typ ha inflyttningsfest idag :) Kommer vänner till både mig och M så det kommer nog blir riktigt skoj. 

Nu ska jag möta upp Gylling på bolaget :)

Ha en bra lördag allihopa! <3

Pappa!

Mats är på träning och här sitter jag vid datorn. Men ärlig som jag är så är jag INTE ute på facebook. 

Istället sitter jag och lyssnar på musik och fixar till mobilen.. blev att lyssna på Bryan Adams och Bon Jovi, och som vanligt så blir jag att tänka på världens bästa pappa. 




Jag älskar dig pappa!

Min vecka

Denna vecka har jag haft ganska så mycket att göra, men allt har varit kul. :)
I måndags var jag i skolan hela dagen, det var inte så jätte kul. 
Men i tisdags, då kom CARRO hit, det var riktigt skoj. Vi gick på stan så hon fick shoppa lite, fikade, kikade på film och käkade nötter till.. riktigt mysigt. Blev så glad av att hon kom hit till mig även om det bara var för en natt :)



Igår kom Peppe och Ådi hit, det var trevligt att träffa dom med, speciellt Ådi som varit borta i Asien i 6 månader.. . dom är så roliga :) Tycker det var kul för M också att dom kom hit en natt...

Jag och Emelie har tränat två nya och riktigt roliga pass denna vecka. På måndagar är det "medel 70" det är ett jympa pass som är lite extra långt mot vad det brukar vara.. skit skit jobbigt, men jätte roligt :)
Och igår var vi på "dans fuego" (stavas?) .. och riktigt riktigt kul. Båda passen har samma ledare två tjejer som heter Anna & Emma, dom är jätte duktiga och peppar alla sjukt bra. Hur kul som helst, så nu har jag och E sagt att det är måndagar och onsdagar som gäller.... Men mitt löfte är ju 3 gånger i veckan, så en dag får jag köra mitt egna.. antingen springa eller köra på gymmet, gå med Alvin, stå på gustavvasa eller köra nått annat roligt pass. Ska träna idag tänkte jag, så jag slipper i helgen. Men vet inte riktigt vad än....

Jag har även blivit lurad av Mats till att gå med på en deal.. det är NOLLTOLERANS på FACEBOOK för min del nu.. Han säger att jag är beroende och går in typ 100 gånger om dagen och nu ska vi få bort mitt beroende.. hahaha. Så om jag håller mig borta från fejjan till på lördag kl 17, så ska Mats laga mat varje dag sen mån-fre nästa vecka.. Om jag inte klarar det ska jag göra det, men vafan, hålla mig borta från fejjan för att slippa laga mat i 5 dagar, LÄTT värt det.... 
Det sjuka är bara, shit vad det inte finns någonting att göra vid datorn då.. vad fan ska jag göra?? blogga 800 inlägg om dagen? gå in på alla andras bloggar 900 gånger om dagen?? Fy fan vad tråkigt utan fejjan ;) haha

Nu ska jag ut med Alvin. Göra mig iordning. Cykla iväg med mitt cv till lite olika mataffärer (kanske för sent, men kan ju försöka ia). Sen ska jag kika lite på stan :)

HOJ!

My girls!

De vackraste tjejerna i världen! <3

Var nöjd!

Vet att jag absolut inte är den enda här i världen som hittar 2589600000000 fel på sig själv. 
Och jag vet att jag inte är rätt människa till att säga detta, eller det är väl alla egentligen..
Men vi måste börja tycka om oss själva, det finns bara EN av DIG. Varje människa är unik. Du lever bara en gång, så varför inte bara njuta och leva det till fullo. 



RSS 2.0