Gott nytt år!

Gott nytt år mina vänner!
Ger er en bild på ett kärlekspar som
just nu lever på kärlek och sprit ;)


Göttans

Vi har det jätte roligt, mysigt och trångt här uppe i Sälen!
Bjuder er på en bild från min, Amandas, Klaras, M och Eas promenad på en och en halvtimme! Super mysigt med så mycket snö! Och vilka jäkla fin stugor det finns överallt :)


Mot Sälen

Nu är vi snart framme :) det kommer bli skoj skoj skoj!


Tillbaka, iaf ikväll

HEEEEJJJJ!!!!


Yes, i´m alive. 
har bara inte haft någon lust att sitta vid datorn under julen :)

Men tänkte dra lite kort och snabbt vad som hänt i mitt liv de 6 dagar jag inte bloggat. Dock kommer det inga bilder idag, det får bli när jag kommer hem från Sälen för då har jag tagit tusen bilder där också :) 

Vi åkte iaf hem till Nyhammar i torsdags, hade en lugn och skönt kväll. Slog in lite julklappar :)

På fredagen åkte vi in till stan för att först åka till farfar och Kerstin (farmor), för lite julfika och mys.
Vi var där i ca två timmar, trevligt. Sen åkte jag och fika med Tessan, som det för övrigt var underbart att se.. och sen var även Isspiss, Sandra och Calle med :). super trevligt. 
Efter att jag hade fikat med dom och M hade fikat med sina grabbar, gick jag och M på stan för att köpa de sista julklapparna. 
När vi sedan kom ut till Nyhammar hade även Karin (M:s syster från Sthlm) hennes Scotti och deras lilla Ebba kommit dit. Traditionen är att äta skinkmacka, vilket vi såklart gjorde och spelade även bingolotto. Såklart vann vi inte ett skit. Jäkla lureri... 

På självaste julafton gick jag upp vid 5 med mitt hjärta som skulle in till stan och jobba vid 6.. stackarn.. Inte alls kul att han skulle jobba 6-18 på julafton.OGILLA som tusan. 
Men jag släptte av honom vid jobbet för att sedan åka ut till Hagge. La mig och sov i nån timme till innan det var dags för den tradiotionella grötfrukosten hos mammsen tillsammans med syster och Jeppe :)
Vi gav småtjejerna sina julklappar från mig och Lovisa för hon skulle också åka och jobba sen. Dom fick en varsin onepeace och en varsin lila filt.. Hur lyckliga som helst blev dom. Vilket gör storasyster så varm i hela kroppen :)
Det var en ganska lugn julafton ute i Hagge, med julmat och tomte. 
Vid fem åkte jag in till M:s familj för att umgås med dom, plus att M slutade ju vid 18, så när han kom så delade vi ut de vuxna paketen, som också är tradition. Man lottar vilken man ska köpa till, sen ska man rimma på sitt egna. Jag hade köpt två ljusstakar till M:s syster Karin... så mitt rimm blev lite snuskigt osv. ;) haha ni är förvånade över det förstår jag ;) Kul blev det iaf, och det roliga var att dom sa att förra året var jag såå nervös (var min första jul med dom då), och där skulle jag sitta och läsa upp mitt rimm.. och sen nu, ett år senare kommer jag med ett snuskrimm.. haha det var lite kul. 
Vi spelade lite sällskapsspel och vid 21 skulle mitt hjärta sova igen för att sedan jobba 6-18 på juldagen också. Jag åkte ut till mammsen för mys och vid midnatt åkte vi in på midnattsmässa. Det roliga var att vi trodde det började tolv, så vi kom dit typ tjugo i.. Och vi sa båda två att vi var stolta och att det var lite roligt för den enda gången vi är i tid, var tydligen nu när vi skulle till kyrkan ;) haha. men sen visade det sig att det började halv tolv, så vi var visst inte så tidiga iaf ;)
Det var iaf en super mysig avslutning tillsammans med min bästa mamma för denna julafton <3

juldagen hände det inte så mycket speciellt på dagen, jag åkte ut till Nyhammar för att leka lite med Ebbis och sen var det dags för att tagga till för fest. 
Vi var hemma hos Sara och Alle, super trevligt. Tack så mycket. 
Vi drog sedan vidare till folkan och det var riktigt skoj faktiskt. Stod på dansgolvet tills det var dags för att gå hem.. Eller hem och hem ,vi gick till Davva på efterfest och kom hem vid halv sex.. men det är väl så det ska va ;)

Dagen efter mådde jag som ett lass jävla skit. Ville inget annat än att spy, vilket jag inte gjorde för det kom andra vägen istället som tur var.. för mycket info? okej.. men jag spydde iaf inte. SKönt det. 
M var en riktigt klippa den dagen, gick och köpte pizza till oss och packade ihop allt hos hans syster innan vi åkte ut till Nyhammar.. vilket var typ klockan sex för jag låg i sängen till typ fyra.. haha 
Hade sån ångest för att åka till Sälen och vara full flera dagar... men den ångesten är borta nu ;)

Idag har jag varit hem tilll pappsen och bara umgåtts lite med honom. Super mysigt för det händer inte varje dag. Sen gick jag en snabbis på stan... handlade inget annat än massor med alkohol inför Sälen. 
M åkte dit idag men massa grabbs, och jag åker dit imorgon med fler grabbs och två girls. 
Det kommer bli huuur kul som helst. :) Vi är tolv pers som åker upp.. 

Kommer försöka blogga lite under veckan.. men framförallt ta massa kort som kommer upp här sen... kanske inte alla ;) men många!

Har iaf haft det super här hemma i Dalarna över jul och bara umgåtts med min underbara familj, Mats underbara familj och våra underbara vänner <3

Sprid kärlek medans du kan <3






tiden den springer
stanna inte upp får nån
säg det innan det är försent



Vård av sjukt barn

Mitt hjärta har magsjuka och ganska mycket feber. Stackarn. 
Ni kan ju förstå hur synd det är om honom. ;)
Kl 12 hade jag sprungit till affären två gånger för att köpa lite saker som min stackars älskling låg på soffan och önskade. Snäll är jag :)

Nu ligger han i soffan och kolla på smurfarna. Och jag kan inte annat än att tycka att han är världens sötaste! 
Skit jobbig när han ska ha saker hit och dit, men det är ju faktiskt synd om honom. 
Sen är jag lite smart också, för jag tänker att nu när han ser att jag gör ALLT för honom när han är sjuk. Har han inget val än att vara lika snäll mot mig sen när det är min tur.. MEN SNÄLLA GUD, LÅT MIG VARA FRISK.


nej nu ska jag skriva lite på analysen.. massa plugg denna vecka.. men sen på torsdag kl 16 har jag iaf lov i 6 dagar innan tentan kommer den 28.. men vet ni va? då sticker jag till sälen och halvt skiter i tentan. ;) Måste faktiskt ha ett liv också. får ta med mig dator och bok till sälen och sen får jag PANIKSKRIVA den 1 och framför allt den 2,, sen ska den in den 3. Men men, det kommer nog gå bra :)

Caroline af ugglas



Jag tycker hon har så fina låtar. Vissa texter, ja jag vet knappt vad jag ska säga. Men vissa texter går rätt in i hjärtat. Så sjukt bra! Hon är annorlunda, och det gör bara att jag gillar henne ännu mer!

Det enda lite jobbiga är vissa låtar blir jag att tänka en viss människa. Som jag har haft så sjukt roliga stunder med. Vi har pratat och pratat och pratat om allt. Och vi har verkligen SKRATTAT ihop. Men tyvär så ser inte vår relation ut så idag. Vilket får mig ledsen. 

Men det är som tur är inte alla låtar som jag tänker på denna människa.. 
Vissa låtar som är nya, älskar jag bara för att texten är så sjukt bra. Och några andra låtar får jag bra minnen till, till en annan person.. medans en annan låt ger mig minnen till min ledsna tid när jag inte hade M, när jag ville men inte hade. 
Men Caroline af Ugglas musik är enligt mig annorlunda och BRA!

lite köörttt

Jag och isspiss bakade lussbullar. <3


Jag gjorde ett fint hjärta till min älskling :)


Åå till Issa gjorde jag.... någonting annat ;) 
Kan man inte få en... ja en sån.. i verkligheten varje kväll. Så ville jag ge henne en fin.. ja vad det nu är.. en fin sån denna kväll iaf :)



Jag och Lojsan innan vi gick på Melissa Horn <3


Lärde henne dricka öl ;)

Julmys

God kväll mina vänner.
Vilken UNDERBAR kväll jag har haft.
M jobbar natt idag faktiskt, så då åker jag såklart hem till min kära mor och småtroll för fredagsmys. Men det blev inte vilket fredagsmys som helst, utan storasyster kom också hit, och när alla är samlade, en vecka före jul... så är det såklart julgranen som ska få lite kläder ;)

Jag NJÖT verkligen ikväll. Den var helt fantastisk när jag tänker efter. Mamma hade tänt brasan och Lojsan fixat lite julmusik... sen var det bara skratt, skratt och åter skratt som gällde hela kvällen..
JAG ÄLSKAR verkligen mina systrar och min mamma, hundra varv runt jorden, och tillbaka. Dom är bland de bästa jag har. <3
Och självklart blir mysnivån ännu högre när det handlar om julen, ÄLSKAR julen också. Iaf en kväll som denna, när man får dela den med mys, skratt och massa massa kärlek.

Fast jag ljög faktiskt. Det var inte skratt hela kvällen, klockan 22 satte vi Svenska Hjältar. För att se den sista timmen. Och den timme räckte för att jag och mamma skulle gråta för hela 2012!!!
Fy vilka fina människor det finns, jag blev på nått sätt att känna mig dålig. För att inte jag gör något sådant. Men sen tänkte jag. Fast varför vill jag bli socionom? Jo för att vara en lite hjälte, för någon liten människa där ute, VARJE DAG. 



Tyckte att denna bild passade bra. Den är från 2008! Hjälp hur man såg ut :) haha. Men ser ni hur pluttiga mina småtroll ser ut?
Jag skulle göra allt för er!<3<3<3<3

Hämtat hem grisen

Igår fick jag hämta hem honom. :)
Det enda dåliga är att jag inte vet så mycket mer sen förra inlägget. Det blev ingen gastroskopi iaf, för det fanns ingen tid. Och bokning till det skulle ske beroende på vad blodprovssvaren från Uppsala visar! Och det skulle dom ringa om nästa vecka! Men hemma är han iaf och han har myst som en idiot med mig i soffan, vilket jag bara ÄLSKAR!!!

Ger er en mysbild från när vi kom hem och la oss i soffan! :)


Sover i en bur

Har fortfarande inte fått hämta hem min hund! :(
Det visade på ultraljudet att han har en kronisk inflammation i tunntarmen! :(
Imorgon ska de förhoppningsvis göra gastroskopi, och då kan de se mer exakt se vad felet är och "hur stort" felet är!
Har vi otur kommer de inte hinna med gastroskopi imorgon då det tydligen är ett ganska stort ingrepp, och få får jag hämta honom imorgon och komma tillbaka på en inbokad sådan!
Veterinären sa att om det är lindrigt så är det bara fortsätta att ge honom den mat han äter, och kanske att vi får hem en medicin som vi kan ge honom de gånger hans inflammation blossar upp då den kommer göra det lite då och då. Speciellt de gånger han får i sig saker som gör att tarmen får jobba! Så han får endast äta sitt veterinärsfoder, inget annat.
Har vi otur så hjälper det inte bara med det ovan, utan han kanske måste gå på medicin hela livet. Cortison, vilket förkortat livet otroligt, och kanske till och med gör så att han får lida de åren han lever. Vi får verkligen hoppas på att DET INTE ÄR SÅHÄR FARLIGT!
Det kan också vara så att varje gång han får anfall måste vi komma tillbaka, vilket både blir svin dyrt och jobbigt speciellt för honom med även för oss!

Det finns inte i min värld att det inte ser bra ut, att det inte kommer bli som "första alternativet" jag skriver om!
Jag har en bra magkänslan och den brukar stämma! SNÄLLA
MORMOR, ta inte upp honom till dig än! Låt han vara här nere med mig i minst 10 år till, han är ju min pälsbäbis!! Min bästa vän!! <3

Ikväll har jag inte tänkt så mycket negativa tankar, vi vet ju som sagt inget förrän efter gastroskopi och min magkänslan är ju faktiskt bra :)
Jag har myst tillsammans med fina vänner och mitt hjärta ikväll. Det vart såklart vår fina brasa på tv:n och glögg,pepparkakor,lussebullar, och skumtomtar. Vi spelade lite kort och lyssnade på julmusik! En riktigt mysig kväll! <3


hemma utan hund

Kl 14 var jag vid Strömsholm och vid 20 var jag hemma igen. Det är såååååå jäkla tråkigt att vänta och vänta på ett sånt där ställe. 
Och min lilla älsklings palvis då, vad ska man säga? Det finns kanske inte så mycket att säga, så därför säger jag som min fina vän Tuss: Tråkig som fan jävla tråkjävel! 
Kunde inte ha sagt det bättre själv, för det är det enda det är. TRÅKIGT, och väldigt väldigt LEDSAMT förstås.


Men jag satte ner foten direkt jag fick komma in till veterinären och sa att jag ville att dom skulle ta in honom och kolla på honom en gång för alla. 
Dom höll med mig och eftersom han inte velat varken druckit eller ätit sen i lördags så satte dom på honom dropp, snodde tre hela rör med blod och skrev sedan in min lilla pälsbäbis. 
När veterinären skulle ta med honom titta Alvin på mig med sina underbart fina ögon och veterinären fick dra honom på golvet ifrån mig. Han hade satt ner rumpan och vägra lämna mig.. TROR NI ATT MITT PÄSLIGA-MAMMA-HJÄRTA BLÖDDE DÅ ELLER??????? JJJJJJJJAAAAAAAAAAAAA!

"Skärp dig nu Mathilda, han ska kanske sova där två nätter, och visst han ser hur ledsen ut som helst, men han kommer få det hur bra som helst. Dom kommer se till att han mår bra och hjälpa honom nu!" - Fick jag säga till mig själv för att inte bryta ihop där i väntrummet när min grisekno blev släpad ifrån mig!!! 

Men denna gång så känner jag mig ändå så ovanligt lugn?! Vet inte varför, men jag tror att det är för jag tänker att han har ju liksom ändå levt med detta (vad det nu är) i ett år. Så varför skulle dom komma nu och säga "nej men vi måste avliva honom". 
Så därför känns det nästan bara skönt att han är där så att jag äntligen (förhoppningsvis) får svar på vad det är. Och sedan att vi göra något åt det :) Att det inte finns det, det finns inte ens på min karta. Jag tänker som sagt att han ju faktiskt levt "bra" i ca ett år... så det kan ju inte helt plötlsigt bli livshotande. 
Jag hoppas att jag har rätt, och att min magkänsla på att det kommer gå bra stämmer. 
Blir det inte så, då får jag ett stort slag i magen.. för det finns ju som jag skrev ovan. INTE PÅ MIN KARTA, att allt inte kommer bli bra. 

Han har bara varit borta i några timmar och jag undrar så hur han har det.. Sitter han där i buren och piper och bara vill komma hem. Hem till mig och Mats för att ligga i soffan och glo på tv som världens mysigaste hund. Eller inatt, ska han sova i en bur? Min Palvis är van att ligga i en dubbelsäng tillsammans med typ 130 kg kärlek runt omkring sig. 
Saknar min gris, därför kommer lite goa bilder på honom in såklart :) så ni får se hur snygg min vovvsing är ;)


Mys och bus med Hilmis :)



Att bli kliad på magen är bland det bästa han vet :) Så fort man kommer och klappar han så fläker han upp magen så att man ska klia honom :) haha


Alvin tillsammans med sin bästa kompis (farbror ;) Hebbe! 


När han var som hårigast, gjorde en snygg frilla på honom ;)


Usch vad han hatar mig när jag tvingar han att duscha.. sötisen då,, han blir liksom ful-söt när han är blöt :)


Här sitter han tillsammans med trollungarna och sin brud, Ella ;)


Slänge till sist in två bilder på Alvin tillsammans med Milea när hon och hennes MILF till morsa var här och hälsade på.
Jäklar vad avis han blev på Milea, så fort jag pratade med henne (töntiga jag använder ju samma "röst och språk" till bäbisar som till hundar. Och när jag gosade eller busade med henne gjorde Alvin ALLT för att få min uppmärksamhet. Han hoppa, sprang, morrade (på ett busigt sätt) och hämta alla sina leksaker. Bara för att jag skulle strunta i Milea och gå till honom isätllet. haha min lilla gris..
Men nästan jämt när Milea var i soffan, i sängen eller på golvet, då ville Alvin vara nära och "vakta"... gärna pussa lite på henne också :)




ÅÅ nu blev jag och sakna Milea och Tuss också.. Men vi ses till jul hoppas jag <3


Här igen!

Då var det dags igen! Jag och min lilla grisekno sitter i väntrummet på Strömsholm djursjukhus!
Så det är bara att sitta här och vänta på vår tur.... I typ 100 timmar! KUL!? Nej, som fan inte!!!!!!!


God morgon!

Igår jobbade jag till 16.. Efter hade jag fullt upp med att klippa Alvins klor, kamma honom, damma, dammsuga, storsädade toan och skurade golven. 
Efter det var det prommis med min pälsbäbis och sen lagade jag mat tills M kom hem med tåget vid 20. Jag tände även ljus i hela lägenheter och satte på lite mysig musik.. - Helt sjukt så bra jag kan vara ibland ;)

Förresten så mår inte min pälsbäbis så jätte bra just nu. Han har varken druckit eller ätit sen i förrgår och idag sprang han runt på golvet och pep för smärtan i magen.. 
Igår när han hade varit ensam hemma i 4 timmar berättade min granne att han hade ylat. Hur synd är det om honom? Mitt hund-mamma-hjärta gör så ont och jag vet inte vad jag ska göra. 
Känner mig så splittrad när det handlar om jag ska ta honom till veterinären igen eller inte. Vet att han mestadels mår bra, men ibland kommer det sånna här små svackor då han mår skit. :(



haha gud så hårig han var i somras.. Min lilla gris! <3

åååå

ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå
ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå
ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå

M är i Ludvika och jobbar, kommer hem imorgon kväll... och jag har verkligen svårt för att sova utan honom. 
Jag vill bara ha honom här bredvid mig. 
Jag älskar att somna på hans bröst och sova på hans arm hela natten. 
Jag älskar också att vakna bredvid den finaste människan på jorden, och bara LUKTA på honom till jag inte orkar andas in nå mer, för att han luktar så sjukt jäkla gott varenda morgon. 
KÄRLEK. 

Det är nästan lite läskigt över hur fantastiskt kär jag är. 
Och det där snacket om att "jag blir kärare och kärare för varje dag" - det är fan sant. 
Varje dag får jag ett nytt bevis eller tecken, kalla det vad du vill.. Men varje dag, så blir det så självklart för mig varför jag älskar honom så mycket och varför jag valt just han. <3




(ännu mer kärleks prat om M i denna blogg. men läs inte om ni inte gillart.. för i min blogg skriver jag vad jag vill.. och det enda jag vill skrika ut till världen varje dag. Är hur fantastiskt lycklig Mats får mig, varje dag! <3)



Idag fyller även världens bästa svärmor 63 år!
Massa massa grattiskramar till dig. 
Vet inte vad jag och M skulle göra utan dig (+svärfar såklart) :)  <3

Nytt lördagsgodis

Förra helgen var inte den nyttigaste och inte helgen före det heller och inte helger före... Osv osv. Dock äter jag endast onyttiga saker på helgerna och träna minst två eller helst tre gånger i veckan (har gjort det sen i somras utan att avbryta en enda vecka, känner mig duktig!

Men förra helgen tänkte jag att när jag åker hem den 22 till typ 4 så kommer det bli två veckor med massa mat, massa fika, massa julgodis, vanligt godis, chips, massa alkohol . Ja massa av allt och kanske inte så jäkla mycket träning! Så då tänkte jag att jag ska fasiken va utan denna skit nu i 3 veckor, tills den 22. För då får jag äta så mycket jag vill och bara njuta till 100 ;)

Så därför ser mitt lördagsgodis ut såhär :)


LYCKA

Fick veta en riktigt rolig sak igår. 
Och det enda jag kan säga är : LYCKA!

Nadia

Förra onsdagen bjöd jag ut denna vackra kvinna på mat för att hon fyllde 21 !
Du är unik min vän <3


Obehagligt men fantastiskt!

Ikväll hände något konstigt, läskigt och obehagligt men samtidigt helt underbart!

När jag stod i duschen så hörde jag plötsligt mormors röst i huvudet.
Har ingen aning om vad hon sa, men jag vet att det var en kort mening och efter det kom hennes skratt!
Bara sådär på nån sekund, hörde jag henne säga nått och hennes fantastiska skratt som kunde få vem som helst att dra på läpparna!
Direkt tänkte jag, oj vad jag saknar henne. Jag ska nog ringa henne när jag duschat klart!
MEN! Efter ytterligare bara några sekunder, så kom jag på. Att det går ju inte. Hon är ju en ängel nu.

Det var så otroligt läskigt och obehagligt att jag efter flera år fortfarande kan "glömma bort" att hon inte finns här hos oss längre! Vad kom det ifrån liksom?
Men samtidigt så var det så sjukt jäkla underbart, att jag hörde hennes skratt! Att jag faktiskt minns hennes röst och hennes skratt. Som så många gånger varit rädd för och inbillat mig att jag glömt. Men det har jag inte.
För helt plötsligt, så hörde jag det bara!!

Mormor, hjälp vad du är saknad!! <3
Jag älskar dig så!
Skulle så gärna vilja att du fick träffa min Mats! Du skulle älska honom, för han har humor. Precis som du!
Skulle så gärna vilja att de barn jag förhoppningsvis får i mitt liv tillsammans med M fick träffa dig, lära känna dig.
Att du fick vara med på vårt bröllop!!! Se dig sitta där och gråta av lycka när jag kommer in och är så vackrare än någonsin :)
Skulle göra allt för att få tillbaka dig!
<3


Mitt minsta hjärta!

Jag älskar dessa två bilder på mig och mitt minsta hjärta, Hilma Margareta... den tjocka och den feta, som vi alltid sjöng för henne när hon var lite bäbis..
Skitunge, nu är hon så stor. 

Jag vet att hon kommer ta sig dit hon vill i livet. Hon kommer aldrig låta något/någon stå ivägen för henne. 
Min envisa men helt fantastiska lilla trollunge.





Bilderna bara skriker : KÄRLEK!!! 

bilderna har mitt näst minsta hjärta tagit, riktigt bra.. Hon är så duktig på kort, min underbara Hannis <3

intensiv helg

Tjena tjena. 

Oj vad jag har gjort mycket denna helg. Den har gått riktigt fort, samtidigt som jag hunnit med en massa. 

I fredagskväll åkte jag och M till Ludvika.. Min älskade mami visste ingenting, så vi åkte ut till Hagge för att överraska henne och småtjejerna. 
Hon blev lika glad som jag trodde :) De skullle äta tacos, och självklart fixade mamma lite till så att det skulle räcka till mig och M också. 

Efter någon timme hos mammsen åkte vi vidare ner till Lojsan och Jeppe, vi stannade dock bara i ca 30 min eftersom vi skulle vidare till Nyhammar. Men syrran skulle jag ju va med hela helgen iaf. Så det var mest för att jag och M skulle hinna säga hej till Jeppe :)

När vi kom ut till Nyhammar hade svärmor gjort iordning en jätte god paj. Jag gillar inte paj så mycket, men hennes var riktigt god. :) 
Sen spelade vi lite kort tillsammans allihopa i stugan innan det var dags för att lägga sig för natta. 

På morgonen hann jag bara äta lite frukost, sen skulle M in och tatuera sig och Lollo skullle hämta upp mig för att vi skulle åka till Öret...

Jag skulle ju egentligen inte åka till Ludvika, men eftersom M ändå skulle hem och tatuera sig.. och Lojsan åka till mig i Öret dagen efter, så hade jag ju skjuts både till Ludvika och hem igen.. Fick umgås lite med mammsen, småtjejerna och svärföräldrarna, så det var det värt :)

Jag och Lojsa åkte till IKEA. Sen vart det en vända på Marieberg.. men varken jag eller syrran hittade nått så det blev en billig vända.
När vi kom hem öppnade vi första cidern och gjorde oss vackra.. Hämta sedan hem thaimat. - JAG ÄLSKAR DET. så sjukt gott.
Strax efter sju var det dags att ta sig till conventum. för då var det dags för MELISSA HORN! 
Vet ni hur fint det var eller? Det var en lugn och, ja vad ska man säga.. tråkig är inte rätt ord.. men ni kan ju fatta själv att det var ju inte världens show. 
Men det gjorde ingenting. För där stod och med sin gitarr och sjöng de otroligt fina sångerna.. man blev helt förtrollad. Det var huuur bra som helst :) 
Tror syrran var nöjd med sin 25 årspresent. 

Efter Melissa Horn åkte vi hem till mig igen. Öppnade vinflaskan, satte på Bon Jovi & Bryan Adams på högsta volym, som sedan ändrades till Arvingarna. våra stora idoler när vi var små :) 
En riktigt lyckad tvåmanna-förfest! Skit kul hade vi. Men jag hade inte trott nått annat heller. Två systrar som är bästa vänner och som älskar varandra 10000000000 varv runt jorden :) <3
Sen vart det krogen.. det var också kul.. men både jag och syrran kom fram till att det nog inte är någonting för oss längre... HJÄLP!!! - hemsk känsla vid 21 årsålder.. men jag har tröttnat på det helt enkelt. 

Söndagen var lite seg. 
Men vi tog oss på stan för att kika lite julklappar. 
Sen hade jag en riktigt åka-bil-dag. 
Åkte med syster till Ludvika för att hålla henne sällskap. 
Blev avsläppt hos Sandra och Johan, underbart att träffa dom en snabbis, det blev fyllekäk på donken. 
Sen åkte jag och M hem till Öret igen.. haha.. så jag har flängt hit och dit och hunnit med en massa. UNDERBART!


Mami

Ikväll saknar jag min mamma lite extra mycket <3
Det finns ingen som du älskade mamma!




RSS 2.0