Värsta träningen!!

När det är typ 30 grader varm och mar går ut och kikar på sommarrean i två timmar. Då känns det som man har TRÄNAT i två timmar. 
Tänk själva tjejer. Man går och går och går och går.. Man gör inget annat..går man inte så klär man av sig, klär på, klär av sig igen.. 
Snacka om att man får göra det roligaste man vet samtidigt som man får motion ;) eller?? Jo men lite iaf, vi kan låtsas att det är mer :)








==





Hittade iaf ett par sandaler för 200 (halva priset).. Hade aldrig råd med att köpa ett par sandaler förra året. JAG VET DET LÅTER HEMSKT! Så jag gick i mina varma converse hela sommaren.. men idag tänkte jag att jag fan inte skulle göra det en sommar till. Så jag unnade mig ett par sandaler denna sommaren. Köpte även ett linne för 35 och en topp för 60. Billigt och bra ;)

Lurar er!

Förlåt för att jag lurar er, min bilder kom inte igår  och kommer inte komma idag heller. 

Det är underbart väder och igår var jag ute hela dagen och solade och badade lite med M och Eas.. eller eas badade inte. Men jag och M gjorde. Sen var det jobb 16:30 till 21.

Nu ska jag göra sallad och skära lite melon innan jag beger mig till ICA för att köpa en kylväska, ska köpa ett par sandaler.. och sen ska jag ta cykeln till Gustavsvik badet :) 
Där ska jag ligga i min ensamhet och sola och bada.. lite tråkigt att vara själv. Eller Eas och M kommer på eftermiddagen men då kan jag ju stanna typ en timme innan jag ska åka till jobbet. Men brun kommer jag bli och det ska bli super kul att bada i pool. Jag ÄLSKAR att bada i pool :)

Ha en skön sommardag mina vänner, för det ska jag :)

Sorry

Hejsan hoppsan. 

Blev tyvärr inga bilder. Har haft en jätte dålig dag och då blev det inte lust till att lägga in bilder och grejer på datorn.. 

Men imon hoppas jag på en bättre dag. Så imon kommer det nog in bilder. 

Mats du är en underbar pojkvän och BÄSTIS, nu när min kropp inte är som den ska och du bara finns där med ditt stöd! Jag älskar dig!!

Min midsommar helg!

Hej svej alla!

Hoppas ni har haft en super bra helg. 

Min midsommar började inte alls bra. Både jag och M var på skit dåligt humör och suriga både på varandra och på alla andra. Ingen visste någonting om hur kvällen skulle bli och vi började känna viss panik över att inte har något planerat. 
Men det slutade riktigt bra ändå :)

Kvällen började tillsammans med M.s fotbollskompisar och barndomsvänner från Nyhammar, bla. bröderna Andersson, Gundersson, Persson och några fler grabbar, och några brudar. :)
Det vart iaf grillat och snapps. riktigt skoj. 

Senare ville alla dra vidare och då åkte vi ner till en fest på stan. Vilket inte alls var så speciellt kul.. Eller det var ju kul och så, men de flesta var föör fulla och gick omkring över hela gården (den var stor) och det vart så utspritt. Det som var roligast och som avslutade min kväll var min stora kärlek och hans grabbar som klunkade sprit ur en vodkaflaska som dom hittat kl 02:00 på natten och härjade som små pojkar. :) Dom var faktiskt riktigt söta när dom höll på att fjanta omkring. Hur dom mådde dagen efter?? Ja det vill ni inte ens veta ;)

På midsommardagen vart det donken (pizza för alla andra) till frukost hemma hos Sandra & Johan. Det vanliga bakishänger med andra ord som jag tycker är såå mysigt :) 

Efter någon timme åkte vi ut till Nyhammar där det vart sill och potatis till förrätt. Det var tävling och vilken som hade gjort godast sill, så man blev riktigt mätt på bara sillen. Riktigt skoj faktiskt och det är så kul eftersom de flest i M.s släkt är så tävlingsmänniskor :) 
När jag var proppmätt av förrätten så vart det grillat och potatisgratäng och Ylvas goda sallad till varmrätt. Sen vart det cheesecake och tårta till efterrätt. Sjukt gott och jag rullade in till stan från Nyhammar sen ;)
M hade fixat 5 kamp med pga. alla jäkla knott som fanns så blev det bara 4kamp innan alla gav upp.. 
Promenad med svärmor och några barn samt min älskade lilla Alvin  och Hebbe gick ut på promenad innan vi drog in till stan igen.
Fy helvete vad ont det gör i hjärtat varje gång jag åker ifrån Alvin. Han står där vid grinder och bara tittar på mig. Han är den mysigaste och finaste hunden som finns. Min finaste lilla bäbis!!! Jag älskar honom så himlans mycket. Men som tur är så blir han som vanligt ganska så på en gång vi åkt ändå.. Den som lider mest är nog jag ;) haha..  men kan ju säga att jag har tänkt tusen gånger på att jag vill ta hem honom igen. Men M säger att det är egoistiskt, vilket det är. Så vi får vänta tills augusti!!
M åkte till grabbarna och jag åkte till Carro i sin nya lya.. hon kommer trivas som fisken i vattnet i den tror jag :)

Idag vaknade vi halv tolv. Fixade lite och åt en mysig frukost hos M.s syster Maria innan vi åkte till Öret igen för att jag skulle jobba 15-21:15..

Jag åter igen haft en riktigt bra helg hemma i Ludvika. Skulle ha velat träffat min familj mycket meeer, för såg dom knappt. Men jag hade det istället super duper mysigt med M.s familj och mina vänner! <3

Orkar inte ta upp nå bilder idag, men som jag sa i förra inlägget så tog jag ganska mycket. Så det kommer imon när jag är ledig  :)
HOJ

Midsommar i helgen!

Hejsan svejsan!

Här är man lite sjuk..
I tisdags var jag ledig och då fick jag feber och förkylning :/
Igår skulle jag också vara ledig men då ringde dom in mig till ett snabbpass, 16:30-21:15. Kände när jag kom dit att jag nog skulle sagt nej för jävlar vad dåligt jag mådde. Kände mig ju ganska så bra när jag satt i soffan och slappade och tackade ja när de ringde. Men när jag kom dit så kände jag mig död.. Men efter några timmar så blev det bättre och de två sista timmarna gick faktiskt riktigt bra. Det är tur att man jobbar med så sjukt härliga människor :)

Idag har jag fortfarande förkylning, men febern visade endast 37,2 så det är ju inte direkt någon fara med den :) Så jag ska iväg och jobba 14:30 - 21:15.. Kände mig jätte dålig imorse, men som vanligt är det ju värst på morgonen, natten och kvällen.. så nu känner jag mig ändå ganska så bra. Plus att detta är ett kassa pass så det blir inte så jobbigt för kroppen. Bara för huvudet!! 

Men ikväll så sticker vi till Ludvika igen. Det gör mig inget alls för just nu så känns det som att jag och M är helt ensamma i hela Örebro. Det är verkligen tur att vi har så kul och kan prata och göra allt tillsammans. Men det klart att man saknar att gå ut och fika med sina brudar och snacka en massa skit.. Men de kommer väl tillbaka till hösten, iaf mina vänner. M har ju bara Eas och Filip här så.. 

Men vi ska iaf till Ludvika ikväll och vi har full koll på vad som händer och vilka vi ska träffa alla dagar FÖRUTOM självaste midsommar. 
Inatt när vi kommer dit ska vi ut till Hagge för att sova hos syster och hennes Jesper. Blir väl säkert i Hagge på fredag förmiddag och så.. sen vad som händer på efermiddagen/kvälle är ju fortfarande inte bestämt. 
Men på midsommardagen är det iaf Nyhammar med Mats mysiga familj.. det blir nog lite lekar, grillning och bara oerthört trevligt :) 
På söndagen ska vi nog bara var ute i Nyhammar och redan vid ett ska vi åka tillbaka för jag ska jobba kl 15. 

Förra midsommar var så himla rolig och det skulle va riktigt roligt om vi kunde ha minst lika kul detta år. Har tyvär ingen bild från förra midsommar. Så vi får hoppas att jag kan ta några detta år som kommer upp på måndag :)

Känner mig värdelös!

Hej och håå!!

Här sitter jag med en förkylning och lite feber. Inte roligt alls, men det känns inte som att det kommer sitta i så länge. Tur är väl det då jag ska jobba på torsdag. :)

Som ni vet så hade jag ju två jobb i sommar. Ett på Ica, där jag stortrivs.. Älskar folket som jobbar där :)
Det andra var ju på ett boende med 8 st som var psykiskt sjuka. Och vet ni? Jag ska inte jobba där i sommar. 
Ni får tycka vad ni vill och jag känner mig faktiskt rätt så värdelös som inte ska vara kvar där i sommar, för orsaken är att jag inte vågar. 
Jag har en sån obehaglig känsla i hela kroppen och det är speciellt för två brukare som jag känner så.. En av de är väldigt tafsig och gillar unga och blonda tjejer, så ni kan ju gissa vem som är hans största offer. Och det går bra när jag är tillsammans med honom och någon anna i personalen. Men grejen är den att när jag går på schemat, så är jag ensam när jag är med honom. 
Man går in i hans lägenhet själv och är med honom där själv.. När de andra i personaeln är iväg på aktiviteter med andra brukar, så kan det vara så att jag är själv i hela huset (där de 8 lägenheterna finns) med han plus andra brukare i hela huset. Vad ska jag göra då? En 21 årig blond tjej på knappt 52 kg. Ska jag hota med att spöa honom då eller? Ska jag säga nej, snälla. Asså jag vet att de andra säger att han ger sig när man säger åt honom. 
Men jag känner mig så sjukt jävla rädd när jag är där.. När jag sitter i det gemensamma köket, sitter jag där på helspänn och bara hoppas på att han inte ska komma in där. Och speciellt inte när inte någon annan hur personalen finns i närheten. Vi har inte ens larm på oss. 
Jag trodde inte detta om mig själv. Jag är förvånad över att jag känner mig så liten när jag är där, så utsatt. Trodde jag skulle vara tuffare.. men just nu känner jag mig för ung för att ta hand om människor i 40 årsåldern som är psykiskt sjuka. 

Jag har ju trots allt ett jobb på ett ica här som jag trivs riktigt bra med. Och visst jag kommer få mycket mycket mindre pengar. Men på ett sätt är det kanske bra om jag ska fortsätta att jobba extra i höst på Ica så får jag ju inte tjäna för mycket heller. Och då kanske det är skönt om jag får tjäna lite extra under varje månad istället för allt under sommaren. 

Jaja.  Vi får se. Kommer väl inte bli dyng rik i sommar heller, men jag tänker inte utsätta mig för det jag känner när jag är i psykhemmet i 6 veckor bara för att jag ska ha mycket pengar. 
Jag klarar mig på Ica till alla räkningar. Lyxliv får jag leva efter studierna!
HOJ

Emma Marie Lovisa <3





(Bilderna är från Turkiet resan -06)

Lovisa är verkligen den bästa storasystern man kan ha. Samtidigt som hon är min bästa vän som jag kan prata med om allt, festa loss riktigt ordentligt med, skratta med, gråta med eller bråka med...
Så är hon den trygga storasystern som kommer med vettiga, kloka ord och råd här i livet. Jag vet att vad jag än kommer att bli eller göra med livet, så kommer hon alltid att se mig och älska mig för den lillsystern jag är. Man kan åka hem till henne och bara vara men ändå känna sig så omhändertagen och älskad. 
Hon är helt enkelt BÄST. Tycker synd om er alla andra där ute i världen som inte har henne som syster ;)
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Bubblande hjärta?? ;)

God morgon!

Jag har inte gjort mycket annat än jobbat sen jag kom tillbaka till Öret. 
Jobbade 8-21 i torsdags och igår jobbade jag 7-21... Jobbar först på "psyk" till fyra, sen kör jag kvällspass på ica. Det är väldigt tur och skönt att jobben är så olika när man jobbar så länge.. men det är sjukt jobbigt men pengarna rullar väl in som det ska sen antar jag ;) Igår efter att jag kom hem och var helt slut efter två heldagar hade kärleken lagat hemmagjord pizza och tänt ljus, han är så mysig! Puss på han! <3

Vet inte om jag har skrivit det här tidigare eller om jag bara har sagt det till nån..
Och det kommer låta skit konstigt, det är skit konstigt, har ingen aning om vad det är.
Men för typ två veckor sen så började jag känna som en bubblande känsla under mitt vänstra bröst.. Det liksom bultade på nått sätt, jag kunde känna hur huden rörde sig utanpå pga. detta och inom mig kändes det som bubblor. När jag satte handen utan på, så kändes det typ som när mamma var gravid och tjejerna sparkade... (vet att jag inte är gravid), men detta är liksom bara under det vänstra bröstet..
Första gångerna när jag kände detta så var det lite då och då kanske under 5 dagar i rad. sen var det inget i kanske 3.. sen hade jag i typ 2 dagar ingen.. sen nu har jag varit utan i typ 5 dagar igen.. Men sen i onsdags kom det tillbaka och jag hade det till och från till torsdagsnatt ungefär.. och nu har jag varit utan igen under fredagen och hittills på denna dag... 
Vet inte riktigt vad det är eller vad jag ska tro att det är. Ringde till sjukvårdsupplysningen första gångerna när jag kände av det på Ms order. och det kändes riktigt töntigt då jag knappt visste vad jag skulle säga. "-Hej det bubblar under mitt vänstra bröst". 
Dom sa att det var jätte svårt att veta vad det skulle vara men att det lät som HJÄRTAT?? men känner man inte det ovanför bröstet??? Hon sa att om det blev svårt att andas när jag kände så eller bara ville kolla upp det så skulle jag ringa min vårdcentral.. men ännu en gång. Vad fan ska man säga? Om det inte bubblar just den dagen man fått tid få? "- Jo men vissa dagar då bubblar det här.. ? " känns ju skit töntigt. 
Jag tänker att det inte är nått farligt, men M tjatar på att jag ska kolla vad det är.. det är ju lite mysko
Det enda som typ skärmmde mig lite var att när jag sprang i onsdags så "bubblade" det jätte mycket och typ stort eller vad man ska säga, mer än vanligt iaf. Och då blev jag och tänka på att det kanske kunde vara hjärtat iaf? 
Men nu har jag som sagt inte kännt det på typ två dagar, och då tänker jag att det inte är nå farligt eftersom det inte känns jämt. Sen hjärtat liksom, vad fan skulle det va nu mitt i livet?? nejnejnej.. vi får väl se när det kommer nästa gång.

Oj vad luddigt det blev nu, men jag skrev bara. Hoppas ni fattade lite om mitt bubblande struntsnack ;) haha!
Nu ska jag springa till tvätten, sen ska jag jobba igen till 21 ikväll.
Om jag har nått liv just nu?? Nej, det skulle jag väl inte riktigt vilja påstå. ;)


Hemma!

Hejsan hejsan!
Igår vid 22 kom jag hem till kära Örebro igen. 
Det blir inte så mycket skrivande när man är i Ludvika.. man ska hinna träffa alla och jag tror jag har setat vid en datorn en gång på fem dagar, inte alls likt mig ;)
Men det är härligt. Man uppskattar verkligen alla vänner och sin familj när man kommer hem och ser hur underbara dom är.. och när man få längta några veckor efter dom.. Bästa!

I måndags träffade jag som sagt Tuss och hennes bäbis. Det var huur längesen som helst vi sågs och det var verkligen jätte kul att se henne igen. <3
På eftermiddagen var jag bara hemma och myste med mamma och småtjejerna. 

I tisdags var det full fart hela dagen tillsammans med ALLA systrarna. 
På morgonen tog jag och storasyster oss en PW på 7km, duktigt. Sen åt vi god frukost ute på hennes nya veranda på framsidan och hennes och J´s fina hus :) 
Vid tolv hade trollungarna slutat skolan, så då åkte vi alla 4 tillsammans in till stan för att fika. Myyss! 
När vi sen kom hem till Hagge hade morfar och morbror Mats kommit dit. Jag vart super glad över att se dom igen, speciellt morbror Mats för han har jag inte sett sen mormor gick bort, alltså två år sedan. Så det var jätte roligt att träffa han igen. :) 
På kvällen hade trollungarna skolavslutning och dom var så duktiga så. :) Super fina!!!

Vid halv nio tog jag tåget hem till min kärlek som jag hunnit längta ihjäl mig efter på bara två dagar, super mysigt att komma hem igen. 

Idag har jag jobbat 8:40-14:30.. Nu ska jag gymma.. sen blir det fika hos Issa och Eas för lilla Easpeas fyller 23 :) Och vid halv åtta ska jag och Issa möta upp Bella och Victoria för ett glas på stan. Vilken super onsdag.. och just jaa.. vet ni vad jag ska göra nu? springa 6 km innan M kommer hem från jobbet också. Shit vad jag hinner med idag.. :)

Imon blir det första dagen på "psykhemmet" mellan 8-16, sen jobbar jag på ica 16:30-21:15.. Usch och fy. Men penningar det blir det iaf ;)

Me and my love!






Du är det finaste för mig!


(bilder från mammas dator, ;)

Dalarna <3

Heejsan alla människor!
Här har jag haft eller har lite semester. :)
I torsdags åkte jag och M till Dalarna igen för att umgås med alla vänner och våra familjer, och speciellt för att hans systerdotter Sandra tagit studenten :)

Fredagen var det som sagt student. Sandra var super fin och såå lycklig över att gymnasiet äntligen var över. Det var så härligt att se alla glada studenter och jag minns verkligen min egna student som en enda stor LYCKA!!
Vi fick 3 olika smörgåstårtor, sjukt vad gott allting var.. Och vet ni vad jag gjorde när jag smakat av dessa tre? Ja då tog jag mig en smakbit av barnens pannkakstårta också ;) Jäklar vad gott det var. Rullade typ därifrån.
Hade iaf super trevligt, som vanligt när jag är tillsammans med Mats och hans underbara familj, tycker så mycket om alla.. Värme och glädje det finns det gott om i familjen Haag!
Senare åkte jag och M till mammsen för att äta och umgås. Mamma öppnade en flaska vin till henne och Mats och jag tror M tog ett glas.. resten tog morsan.. Hon blev ju lite lullig om man säger så ;) Så söt!!
Ännu lite senare åkte M till grabbarna för öl och jag och Issa var hemma hos mamma och myste ute på altan. Att sitta ute en sommarkväll på mammas altan.. då kan jag inte säga annat än att jag njuter av livet till 100%.

Vi sov ute i Nyhammar och lördagen spenderades hos svärmor och svärfar. Som ni vet har de min pälsiga lilla bäbis hos sig och jag kan inte förklara hur tacksam jag är för allt dom gör för oss och inte minst Alvin. Massa stora kramar på er. Ni är helt underbara.
Att träffa Alvin var bland det bästa med denna helg, shitt vad jag blev glad av att få krama om honom. Han är verkligen så speciell och jag lider av att inte ha honom hos mig på så länge. Men som jag sagt tidigare så vet jag att han har det hur bra som helst på sitt "sommarkollo" ;) ute i Nyhammar. Han blir riktigt bortskämd både med mat och kärlek :)
På lördagskvällen var det fest för Gretel som fyllt 21. Alla underbara vännerna var där och vi satt på balkongen  och drack vin innan vi begav oss till trägårn. Det var inte alls lika kul, men det var kul att vara ute med de bästa vännerna man har.


På söndagen blev det "bakishäng" hemma hos Sandra och Johan innan vi åkte ut till Nyhammar där vi spenderade vår eftermiddag innan jag åkte hem till Hagge och M tillbaks till Örebro för att jobba.
Jag hade en riktigt myskväll med godis, gurka och dipp och hyrd film tillsammans med den bästa storasystern man kan ha och hennes Jesper.

Idag har jag varit in till Ludvika igen för att träffa TUSS! En vän som jag haft sen jag var 14. Det var henne jag hade mina första fyllor tillsammans med, henne jag rökte mina första ciggaretter med, åkte massor med moppe, sov i tält, åkte epa, och gjorde allt det förbjudna man ville göra (och det var så förbannat kul också) när man var tonåring men inte fick. :) Vi har haft så sjukt roligt tillsammans. Vi har inte setts så mycket på de senaste åren. Men idag tyckte vi att det var dags. Hon var hemma tillsammans med sin bäbis Milea som bara är några veckor gammal. Hon var så himla fin och på något sätt så var jag så stolt över Tuss, och det som kommit ifrån henne. Det bästa med Tuss är att det inte spelar någon roll om vi inte setts på super länge eller pratat på ett tag, (eller blivit mamma), hon är samma gamla Tuss och vi kan prata om ALLT. Vi kan prata om det bästa i livet lika lätt som vi kan prata om det jobbigaste. <3

Ikväll ska jag bara vara hemma i Hagge... Njuta av att mamma lagar sin lasange till mig och bara rår om mig samtidigt som jag ska pussa på mina trollungar så mycket jag kan innan dom skriker ;)



I sommar blir det jobb!!

Hellojsan!

Har idag varit på en till arbetsintervju och den slutade riktigt bra. Jag ska ju jobba på ett litet Ica här i sommar, men fick inte så speciellt många tider i veckan.. 
Som tur var ringde dom från Örebros kommun och ville ha mig på intervju för psykiatrin.. Var där idag och tänkte att det inte skulle bli nå bra alls eftersom jag redan hade ett schema att följa i sommar, och trodde det skulle krocka väldigt mycket. Men vet ni vad? Det var bara 3 dagar som krockade på 6 veckor. Var som liksom menat att jag skulle jobba på båda jobben i sommar :)

Det är ett boende med 8 personer med olika psykiska "skador".. Kommer nog blir väldigt läskigt och svårt men samtidigt väldigt lärorikt och spännande :)
Kommer typ vara ledig en dag i veckan i 6 veckor, någon vecka var det två.. Mycket jobb = mycket pengar.. Det är typ de delat både i juli och augusti typ lika mycket så pengarna kommer ju bli uppdelat i två månader.. Då känner man sig inte lika rik, men det är nog bra att man får skapligt mycket varje månad iställlet för allt i en klumpsumma så man klarar sig :)
Lite jobbigt att jag jobbar 7-16 vissa dagar på boendet och får cykla 20 min tidigare för att börja 16-21 på ica.. så några gånger jobbar jag liksom 7-21.. tufft.. men som sagt, jobb ger pengar. Och det ska bli helt underbart att ha pengar så att jag och min finaste kärlek kan åka till något riktigt varmt och fint ställe i början på hösten.. Det är vi värda efter denna sommar isåfall ;)

Nu ska jag göra mos och köttbullar till middag, M är hungrig så för tillfället så är han ett monster. Men efter lite mat är han lika snäll igen ;) haha

Livet är bara så

Hur många är det inte som önskar att man var liten igen?
Just nu skulle jag vilja vara 6  år igen, om så bara för en dag. 
Jag vill springa runt där i Hagge i någon vacker  sommarklänning och leka tillsammans med mina bästisar. Jag vill bada i vattenspridaren och bara komma in för att äta mammas goda mat på altanen, när hon plingar i den stora klockan som hängde på altan. 
Jag vill åka båt, tillsammans med HELA min familj..  Äta tonfisksallad och bada naken tillsammans med familjen Berg på Näckön. 
Leka burken vid skolan, eller spela fotboll tillsammans med de äldre och snygga killarna. 
Eller varför inte bara få sova i mammas och pappas dubbelsäng och pilla mamma i håret och lyssna på pappa som sjunger "ajaj buff", för det är den enda sången han kunde!!!

Ibland vill jag inget annat än att vara liten igen. Livet var så lätt. Det enda man hade till bekymmer, det var om man fick vara med syrran och hennes äldre vänner och leka eller inte. Eller att mamma inte gjorde just den maten man var sugen på den dagen. 

Men nu är man vuxen. Det är bara så. Livet är bara så. Man blir inte yngre med dagarna. Tvärtom. Jag har min familj nära mig och jag har kvar de flesta vännerna kvar. Men allt känns ändå så splittrat. Jag vet att livet går i den ordningen, att man blir äldre. Men bara för att man är äldre ska man gå åt olika håll då? Jag har och behöver mamma och pappa vid min sida för att må bra, det spelar ingen roll om jag är 21 eller 11.. eller 51... Det är dom som alltid gett mig trygghet och kärlek. Och jag tycker det är så sorligt ibland att jag träffar dom och mina systrar så sällan. Hanna & Hilma växer från små bäbisar till coola små trotsungar helt utan att jag är där och ser på. Lollo är mitt inne i sitt vuxenliv, med hus och grejer.. Om jag är hemma en gång i månaden så ser jag dom 12 gånger om året.. om jag stannar i Hagge eller ser pappa två dagar i rad när jag är hemma, ser jag dom 24 gånger om året.. Det är 24 dagar av 365.. Hur sjukt är inte det??
Mina vänner då? De som får mig att känna enorm glädje och som ger mig sån enorm energi och tro på mig själv. De ser jag nog inte ens 24 gånger på ett år.. Det är ju förjävligt. 
Bara för att man ska vara vuxen och dra från stan? För att man ska leva sitt egna liv.. Men vad är mitt liv då??

Livet rullar på så fort men ändå så sakta. Allt är på samma sätt som det alltid varit men ändå inte. 
Jag tror att det enda man kan göra är att minnas allt med glädje och se framåt. Se framemot det nya sakerna som kommer hända i livet. 

Oj vad jag har babblat skit nu. Men måste få skriva de små knäppa sakerna mitt huvud tänker ibland. Det enda jag vet inom mig just nu är att jag längtar till att få se vad livet har att erbjuda mig tillsammans med Mats. Jag vet att han gör mig lycklig och det är med spänning som jag ser framemot vår framtid tillsammans.

Mina girls!!

Två av mina glädjespridare här i Örebro har lämnat mig och kommer vara borta i 3 månader. Det gör ont, men vi ses ju igen. Ni är två super brudar. Puss på er <3



Det är helt sjukt hur man kan känna så starkt till en vän på bara 6 månader. Hon kommer till Örebro och tar alla med storm. Du är en helt fantastisk människa och jag är super glad över att du också hittat till Öret. Var försiktig nu i stora staden så du kommer tillbaka hel. Kommer sakna dig "Musu från Stockholm" ;)




Min älskade Nadia. I Örebro har du alltid och kommer alltid vara en enda stor trygghet för mig och du ger mig alltid så mycket glädje och energi. Du är helt underbar vän och jag älskar dig så. Kommer sakna dig så sjukt mycket! Var rädd om dig i stora staden nu.

Gu vad glad man blir

Det är helt sjukt vilken glad Torsten jag blir när av detta härliga vädret. Allt blir så mycket bättre..

Igår var jag på Satins uteservering och tog mig ett glas tillsammans med mina fina flickor, Nadia, Musu och Rojje.. Dom åker tillbaka till Sthlm imorgon och det gör riktigt ont i mitt hjärta på riktigt att dom ska lämna mig :( Kommer sakna dom såå mycket. Men vi hade iaf en super mysig kväll..

Idag har jag, älsklingen, Issa och Eas legat i stadsparken hela dagen och solat. Har fått riktigt mycket färg faktiskt.. stolt ;) 
Det sjukaste var att BB Tobbe och BB Gurkan låg ca 1 meter ifrån oss på en annan filt tillsammans med några vänner.. Jag och Gylling var helt till oss. Det var så sjukt efter att man har sett Gurkan varje dag på tv, så satt han plötsligt där bredvid en liksom.. De pratade om att Roddan skulle komma till Öret idag iaf och att alla skulle äta på Pitchers ikväll kl 19, kanske ska gå dit ;) haha nejdå.

Jag och M sitter här hemma och dricker ett varsitt glas vin.. vi ska göra oss klara för att grilla och dricka lite öl och vin tillsammans med I & E.. Denna super fredagen kommer alltså sluta minst lika bra som den vart hela dagen.. SUPER mysigt kommer vi ha ikväll. 

Hoppas ni också får det. PUSS på er. <3

RSS 2.0