Tänker fööör mycket!

Tycker det är så svårt att veta vart jag vill bo. Jag vill bo i staden Örebro, det vet jag. Jag älskar den. Men jag kan ju ändå inte utnyttja den till fullo eftersom jag knappt har nå vänner. Jag har Issa, hon är där, och det är skönt. Men man kan ju inte hänga upp sitt liv på en människa. När inte hon är hemma då? Sjuk? Eller bara inte orkar göra nått. Nej då kan inte jag heller göra det.  Jag älskar staden Örebro och det bästa jag gjort är att flytta dit, jag har lärt mig så mycket och jag har träffat underbart folk, som tex. Nadia. Men nu i sommar tex. då är inte hon hemma liksom. Då är hon i Sthlm. Då blir jag ännu mer låst till Issa. (Issi, jag tycker om dig.. det är inte det) haha

Och jag vet inte om jag tänker som en 40 årig kärring eller så, men jag har verkligen insett att familjen och vännerna är det bästa man har. Och vet ni vart dom finns? I lilla byhåla LUDVIKA. Blääää. Blir tokig. Därför blir jag såhär.. ska jag flytta tillbaka dit, eftersom mina nära och kära bor där.. Jag skulle ju på ett sätt ha mer att göra då jag kan umågs med alla hela tiden. Men vad kan man göra i den lilla ångesthålan? Ingenting!!!!!!!!
Om jag fick önska så skulle det var att min familj och mina vänner flyttade till Öret. Då skulle det inte finnas nått mer jag skulle kunna önska mig.

Och jag vet inte varför jag har så mycket framtids tankar. Har gjort det ett tag. Jag är så nyfiken på hur mitt liv kommer se ut om 4 år.. Vart jag OCH MATS kommer BO.. Om vi har barn. Om vi har jobb båda två.. Om vi har bröllopsplaner. 
Jaja, jag måste nog sluta tänka så mycket och bara.. Men jag gillar inte att bara vara. Jag vill att det ska hända saker hela tiden.. typ.

Mina tankar är iaf, vart är det värt att bo/leva? I en större stad, när man trivs med staden. Men börjar känna sig ganska ensam och beroende av de få vännerna man har där? Eller hemma i hembyn, där det händer absolut NOLL, men där jag har de finaste människorna i mitt liv att vara med. Ååååååå jaja.. skit samma. Jag behöver ändå inte tänka så mycket. Så länge jag pluggar och inte har barn så vill jag iaf bo i Örebro.. Tror jag?
Men som idag, när vi hade bakishäng hemma hos S&J. Sååå mysigt. Jag älskar att bara vara med människor som får mig såå glad. Det är så fina människor som jag har runt omkring mig... men ändå så långt bort. Men nej nu orkar jag inte tänka nå mer..

Det enda jag är säker på om min framtid är att vart jag än kommer att bo, så kommer mina riktiga vänner och min familj alltid att finnas där iaf.


Ingen lust

Igår jobbade jag mellan 14:30-21:15 igen.. så för mig vart det plugg mellan 12 och 01:30 på natten. Faktiskt inte mig nått emot. Jobbar mycket mycket bättre när jag sitter påkvällarna/nätterna. För då har jag liksom inget annat att göra. 
Idag gick jag tex. upp i tid för att sätta igång med pluggandet.. men nej då gör jag ALLT annat förutom plugg. Till och med betala räkningar gick före plugget idag.. Men nu har jag snart setat i två timmar och det skrivs så jag tror hela datorn snart brinner ner ;)
Det är två delar på denna tenta och jag kommer iaf bli klar med del 1 idag. Så det känns skönt, då ligger jag i "fas". 

Snart ska jag ta ett break från pluggandet och gå och träna, det är ett medelpass halv fyra.. så att jag får komma ut och röra på arslet också.. 
Klockan 19 blir det kolla på fotboll, fotbollsfru som jag är ;) Tycker det är kul att titta på M när han spelar, han är så duktig så :) 

Efter hans match ska vi ut och mysa tillsammans på bio..Det blir baksmällan 2. Hoppas den är lika bra som ettan :) Myspys att gå på bio med kärleken iaf <3
Nej, åter till plugget. HOJ
Såhär känner jag mig nu, NOLL motivation. Ge mig lov NU... men det är ju nästan det sista som ska fixas innan det är lov.. fem dagar kvar.. sen är det fan inte plugg på 3 månader. UNDERBART!!!!!


Förresten. Världens underbaraste och finaste vän fyller 21 år idag. Grattis till dig. Du är bäst. Jag älskar dig såå mycket <3



Skuggan

Svärmor har berättat att Alvin fått ett nytt smeknamn; Skuggan. 
Eftersom han följer efter dom hela tiden, han är där dom är. Plutten.
Det är så tomt utan honom, speciellt när man är hemma själv. M är med kompisarna och dricker öl, och här sitter jag.. utan karl och utan hund. :/ Men ska skriva lite på tentan snart, för som vanligt kan jag inte sova än på ett långt tag. 


SKUGGAN <3

Annars så har det varit en lång dag och jag har hunnit med en del. Till skolan vid nio för att ha föreläsning om tentan vi fick idag. 
Hem och äta.. mysa lite med M. 
Sen har jag spenderat hela eftermiddagen tillsammans med världens finaste storasyster och världens bästa Jesper ute vid Marieberg. Hade det jätte trevligt. Vi gick i massa affärer men det blev inte så mycket shopping för nån utav oss faktiskt. Men mysigt hade vi. Önskar dom kunde komma hit oftare. :/ Jeppe bjöd på middag, tack för det :)



Ny vecka!

Hejsan alla glada människor. 

Idag är det måndag, vilket betyder ny vecka. 
Min måndag har varit väldigt slapp och skön. Jag och M har i stortsätt inte gjort ett skit. Men det är skönt med sånna dagar också ibland. Det blir ganska mycket att göra resten av veckan, så en mjukstart vart bara behövligt :)

Ylva ringde och berättade att det hade gått bra med Alvin. Han hade "svansat" efter henne nästan hela tiden. Fått sovit i soffan när de tittade på film, bra :) Och inatt hade han legat på sin filt nedanför hennes säng. Plutten.. Han hade vaknat till en gång inatt, då stod han med framtassarna mot hennes säng och gjorde ljud ifrån sig. Då klappade hon honom och pratade med honom tills han la sig igen.. 
Shit vad man är töntig för att man har lämnat ifrån sig sin hund. Hur fan blir man då när man lämnar ifrån sig sin bäbis?? Usch och fy, vill inte ens veta vilken hönsmamma jag kommer bli. 

Det är fint väder, men jag vill inte gå ut för jag kommer typ blåsa bort. Det är ju för tusan nästan storm ute ju.. Vill att det ska sluta blåsa så att man kan gå ut och njuta av solen utan att frysa ihjäl och blåsa bort..
Fast det hade inte gjort så mycket om jag kunde blåsa till Ludvika för nån dag så att jag fick krama om alla där hemma, för jag saknar alla så mycket nu igen.. Jobbigt det där. 
Men på onsdag kommer Lollo och Jeppe hit, det ska bli riktigt riktigt skoj. MYYYSSSSSSS. Vi ska till Marieberg och kika lite och umgås. Super, längtar efter båda jätte mycket :)

PUSS

Utan hund :/

Svärmor och svärfar var här idag, kom med min cykel (då min nya som jag fick av mamma i födelsedagspresent, blev stulen på min födelsedag. IDIOTER!!! 
Men Mats pappa har iaf hjälp mig med att hitta en begagnad cykel som jag fick av pappa. TUSEN TUSEN TACK pappa <3.
Och tusen tack till svärfar som fixat allt och kom hit med den. 

Dom kom iaf runt 11 och jag och Ylva började med att traska lite med hundarna och köpa kaffe till en god frukost som vi alla åt sen. 
Efter frukosten åkte jag, M och D till biltema för att handla lite till den nya cykel HAR TVÅ LÅS på den nya cykeln nu!!!!!!
När vi kom hem till lägenheten hade Ylva gjort rabarberpaj. Gotti :) 
Sen tog vi oss alla en lååång och mysig promenad här i underbart fina Örebro.. Super fint och mysigt överallt, man blir så glad. :)
När vi kom hem var vi alla hungriga så då gjorde jag och Y potatisgratäng medans M tog med sig sin far ut och grillade. Mumms.. gottigotti. 

Har alltså haft en super mysig och bra dag tillsammans med världens bästa svärmor och svärfar, och älskling såklart =)

Men vet ni vad dom tog med sig hem????????????????????? MIN BÄBIS.. 
Känns helt tomt och väldigt tråkigt faktiskt. Men det är så att Alvin ska vara där under sommaren då både jag och M kommer jobba mycket. Och istället för att Alvin ska få ligga hemma i en supervarm lägenhet, själv hela dagarna. så ska få vara ute i Nyhammar där han har Hebbe (Y&D hund) att leka med på en gård där de kan springa fritt hela dagarna.. så mycket bättre för honom. Men hjälp vad jag kommer sakna honom. 
Men när vi kommer hem till Nyhammar och hälsar på ska jag mysa i massor med min lilla grisbäbis.. och ska även ta hem honom om jag är ledig flera dagar i rad så han får komma hem. 
Det känns som sagt jätte jobbigt, men det är det bästa för honom. Och som tur är, så är det ju bara över sommaren :) Men han får springa runt på gården med en kompis hela dagarn.. istället för att ligga själv i en varm lägenhet.. ni hör ju själva vad som är bäst.. 



Min fina bäbis! <3



Gratis är gött

Hejsan alla. 

Ikväll är det en såndär underbar gratiskväll i på Frimis igen ;) Vi ska få mat och dryck.. Kommer nog bli riktigt skoj. Denna gång ska även grabbarna vara med så det blir nog trevligt :) Vi ska iaf dansa, det tycker jag är kuuuulll!

Igår jobbade jag till 21:15.. efter det hade jag en lugn och skön kväll tillsammans med Alvin, min vän i alla lägen ;)
Mats var ute och drack öl med några från fotbollslaget, trevligt för han. Det var även ganska så trevligt för mig med, fick kolla på vad jag ville tillsammans med en gooood choklad bit ;)

Idag vaknade vi 12;15. så sjukt skönt att få vagna när man vill, och jag fick inte ångest heller för både jag och M har varit så trötta denna vecka, så vi behövde nog det. 
Vi åt en god frukost tillsammans och tittade som vanligt på Big till det... Undra vad vi ska titta på till frukosten när det är slut??????

Har nyss  badat Alvin, han var ritkigt skitig.. Så det var dags, nu är han så himla ren fin. Han blir så himla mysig att gosa med när han är nybadad :) men lossar väldigt mycket hår :/ det gör inte mig så glad, men vad ska man göra?

Nu ska jag snart ut och träna så att jag inte bryter mitt löfte med tre gånger i veckan, duktig som jag är.. men först ska jag njuta lite till i soffan.. fint väder?? ja det är det, men det blåser mycket så jag skulle nog frysa, så då håller jag mig hellre inne i soffan med min kärlek ;)



Dom bästa!!!

Familjen är verkligen det som betyder mest. Ibland kan jag få sådan ångest över att jag bor långt bort ifrån dom. Jag vill kunna hälsa på dom alla när jag vill. Krama om dom när jag vill. 
Ni är det bästa jag har och jag älskar er över allt annat!  <3



Min andra halva <3


Min snygga och bästa pappa <3


Min vackra och bästa mamma <3


Den finaste och bästa storasyster man kan ha <3


Dom sötaste och bästa trollungarna som finns <3


NI BETYDER ALLT, JAG SKULLE DÖ FÖR ER!!!!!



orkar fan inte städa

Heeeejj heeeejj.
Jag är så sjukt trött. Asså jag är glad och så, känner mig jätte glad inom mig. Men jag är så trött och orkar ingenting. Jag är inte sugen på nått, orkar inte plugga, orkar inte träna, orkar inte gå på stan och va social.. Om jag fick bestämma så skulle jag få ligga i soffan i minst en vecka tillsammans med min kärlek och bara mysa och kolla på bra filmer. Jag är så galet kär i honom och så fort jag är utan honom i nån timme så vill jag bara hem och vara i hans armar igen. Jag känner sån jäkla värme och kärlek när han håller om och pussar på mig. 
Kanske är det för att det inte är lika fint väder som jag inte har ork till nått? Kanske sover jag för lite? för mycket?
Skit samma, så länge jag är glad och mår bra så gör det väl inget om jag är lite trött.. 

Det är iaf städning som står på schemat, och det orkar jag verkligen inte inte inte inte inte inte.. Vill INTE städa.
Skulle behöva bada Alvin, men det vill jag heller INTE.. orkar liksom inte.
Skulle behöva göra ett seminarie, men det känner jag NOLL motivering till... har redan tagit sommarlov. 
Jag är sjukt jävla hungrig, men jag har ingenting hemma. Det är helt tomt i både kyl, frys och skafferi.. Men orkar jag gå och handla?? Nej istället nöjer jag mig nog med en smörgås och te till lunch. Har ingen lust att gå och handla.. 

Det enda jag har lust med är att mysa med min M och få det där pirret i magen som jag får när han pussar på mig <3

Min trollunge!



Denna underbara lilla trollungen är sjuk. Hon har haft ont i magen, spytt, bajsat löst och haft feber sen i måndags. Så igår fick det åka med något som hette lättambulans till Falun. Pratade med mamma nyss och de vet fortfarande inte vad det är för fel, de vet bara att det INTE är magsjuka.... Hon hade för hög snabbsänka och för många vita blodkroppar, vilket jag tror är tecken på att hon har någon slags inflammation eller nått..jag vet inte. Men det var iaf för många och för högt. Hon har fått droppt sen de kom in då hon inte har fått i sig något ätbart underveckan utan bara vatten, men som tyvärr har kommit ut ur alla hål.. Tinnas lilla prinsessa. Det är säkert inge farligt alls och speciellt inte nu när hon är vid läkaren. Men shit vad man blir orolig asså, det är helt sjukt hur man reagerar.. Nu väntar jag på att mammas ska ringa efter de röntgat (stavas?) henne. Så håll tummarna mina vänner! 

Ska springa till bolaget åt min kära karl, sen ska jag gå och kika på hans match :) 

Vi hörs!

Ledsen mitt i lyckan

Hej hopp alla!

Igår var det en konstig dag. Mitt i allt fick jag en klump i magen och lite ledsen. Tyckte att det kändes som en riktig skit dag. Tycker det är så konstigt att den dagen kommer nu, nu när jag svävar på moln och är den lyckligaste tjejen i världen.. Men jag blev inringd till jobbet och efter jobbet så kände jag mig hyfsat glad igen. :)
Kanske var det för att Alvin spydde igår och jag är rädd för att han ska bil sämre och jag måste göra det värsta valet i mitt liv... jag vet inte, en klump i lilla magen kom det iaf.. Men idag är den helt borta :) Fick väl nått jälva ryck bara..

Det enda jobbida idag är att jag måste plugga typ hela dagen idag, vilket jag inte är van med. Känns som att min kropp redan har tagit sommarlov för längesen pga. denna slappa termin. Men idag är det som sagt plugg + att jag ska tvätta mellan tre och sex. usch och fy!! såå tråkigt  att tvätta, vill ha en tvättmaskin :) Vill nån snäll själ ge det till mig??



Slänger in en bild på min fina fina vän Nadia! Detta var livet för ett år sedan. Sitta ute på kotten med en massa gott at äta och bara tjåla en massa massa skit. GUUD så mysigt vi hade då..En underbar tid att tänka tillbaka på. :)

Nu ska jag smälta frukosten i nån timma sen ska jag gå ut och gå en PW innan det blir plugg och tvätt.
HOJ

TÖNT-Torsten

Nästan hela mitt liv har jag haft lätt för att gråta när jag tittar på tvprogram och sånt.. Men sen mormor dog har jag haft mycket svårare och det har krävts mycket mycket mer för att jag ska fälla tårar.

Men ikväll har jag tittat på "Kvällen är din" och "En unge i minuten" på datorn. Och jag har gråtit och gråtit och fått gåshud typ hundra gånger.. 
Kanske töntiga Torsten har kommit tillbaka... 

För övrig så måste jag bara säga ännu en gång att jag är så himla himla super kär och har aldrig någonsin känt dessa lyckorus som jag går omkring med i kroppen <3

Jag älskar mitt liv.

Jag skulle inte ens för alla pengar i världen byta liv med någon. Jag har sånt pirr och lyckorus i kroppen hela tiden. Jag är så kär så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Mats är verkligen helt underbar. Den bästa och finaste killen i hela universum. Allt känns så himla rätt, han är så rätt för mig. Har aldrig haft dessa känslor i kroppen för någon förut och jag bara älskar det. <3




Igår kväll gick jag och kikade på M när han spelade match, dom vann med 0-2 och dom var riktigt duktiga, han var riktigt duktig. :)

Idag sov vi ganska länge, båda var helt slur när vi vaknade.. Blev en mysfrukost som vanligt och vid 12 gick vi till stan för att köpa en bikini till mig. M hade världens tålamod, då jag sprang runt i varje tjejbutik man kan tänka sig och letade som en idiot efter en bikini. Tillslut hittade jag iaf en som dög ;)
Sedan gick vi till statsparken och satte oss. Vi hade gjort sallad som vi åt och vi köpte även mjukglass där.. så i stadsparken på en filt har vi legat hela dagen och bara myst och njutit av det underbara vädret.. Den bästa dagen på länge. 

Nu har jag nyss varit ute med Alvin och ska snart till gymmet och träffa Emelie och dansa afro dans. Måste dansa bort glassen man åt idag ;)
Ikväll blir det nog ett glas ute med förhoppningsvis Nadia.. och kanske Moso? jag vet inte riktigt, men om det blir som jag vill så blir det ett glas ute iaf :)

Ha det gött!

40 års fest :)

I fredags hade jag myskväll här hemma tillsammans med Victoria, Bella och Gylling. Vi hade en massa jäkla gotte, tre olika chips storter, godis och melon. Göööött.

I lördags började jag min dag med en PW (kände mig riktigt duktig på en lördag och allt), sen vart det frukost, jobb i 4 timmar och sen åkte jag och M till Ludvika för att fira hans syster som fyllt 40. 
Det var en super trevlig kväll med vin, god mat, spel och sing star.. och riktigt riktigt trevligt sällskap.. Har säkert sagt det förut men säger det igen, fy tusan vilken go famlj han har. Alla är så öppna, lätta och super goa. :) 
Jag och M blev lite runda under fötterna och vid tolv när "gamlingarna ;)" skulle lägga sig då gick vi vidare till M:s kompis Manne där det var fler vänner till M.. även dom var lite runda under fossingarna så tillsammans gick vi till UNDERBARA?, DYNG ROLIGA?: Trädgårn. 
Asså det var ju kul att träffa människor man inte annars träffar. men jag säger bara. Fy jävla tusan vad glad man är över att man kommit där ifrån. Det är som sagt kul att träffa de man inte träffar så ofta, men att bo där och bara ha det där skit stället att gå till skulle göra att jag skulle vilja sjunka under jorden. Tack gode gud för att båda jag och M trivs så himla bra här i Örebro :)

På söndagen skulle vi hinna med att träffa min familj innan det var dags för Örebro igen. Åt lunch och fikade några timmar hos mami.. MYS! Hann även att åka förbi en snabbis hos syster och Jeppe, älskar att vara hos dom. Kusinen Linda och hennes lilla familj kom också dit och jag hann säga hej till dom innan vi skulle bege oss därifrån, så det var kul :). Jag hann även äta glass med Carro, riktigt götte och riktigt mysigt. <3

Idag har jag och M varit ute med Alvin och traskat omkring och bara myst :) Älskar soliga dagar tillsammans med min kärlek. Blir så glad och pirrig i hela kroppen. Hjälp vad jag är kär i den där mannen asså!!!

Nu har vi nyss ätit mat. M ska nu iväg på samling för match och fotbolls frugan som jag är så ska jag traska iväg till matchen om en timme jag också och hejja på min snygging och hans lag. 

Ha det underbart alla vänner i det härliga sommarvädret. 



GRATTIS TILL TUSS

TUSS bäbis har äntligen tittat ut :) Är så himla glad och lycklig för hennes och Kevin skull. Att allt gick bra osv. Fick även ett mms med en bild på en obeskrivligt söta lilla trollungen. 
Min bäbis-sjuka blev ju inte direkt mindre. haha.. 
Det är så sjukt att det är så många människor runt omkring en som får barn. Jag vet inte om det bara är jag som tycker så, eller om vi faktiskt är det, för jag känner mig fortfarande inte riktigt vuxen..haha. Jag vet att man mogna under graviditeten osv.. plus att jag själv anser att jag skulle vara mogen att ta hand om ett barn (ni andra får tro och tycka vad ni vill, men va lugna jag menar inte att jag ska ha barn, det kommer om typ..6år). Men det jag menar är att, det är inte ett dugg konstigt att det är folk som jag känner som får barn, för det är ju "i den åldern" om man kan säga så.. Det är ju inget konstigt med att man får barn när man är 21,22 eller 23 år liksom. Det är bara det att jag själv kan inte förstå att vi faktiskt är i den åldern.. och inte 17 längre. 

Jag är iaf så stolt över Tuss och jag vet att Miléa kommer få ett underbart liv med de föräldrar hon har :) <3
Grattis till er! Lycka till!

Idag var både jag och M lediga, vilket vi inte vart på hela veckan.. och vi som är vana att ha "morgonmys" med frukost och Big på morgonen har saknat det i veckan.. Men idag äntligen fick vi vår mysmorgon igen. <3

Gick sedan på stan för att köpa present till hans syster Malin som fyllt 40, vi ska till Ludvika imon för att gratta henne. :) 
Jag lämnade även in mina favorit "klack-skor" hos skomakaren, så nu är dom som nya igen. Underbart. 

Ikväll ska jag, Gylling, Bella och Victoria ha myskväll här hemma hos mig. M va med grabbarna.. 
Imon ska jag jobba mellan 12-16 på Ica, och sen ska vi som sagt åka till Ludvika. Vi åker hem redan på söndagen. Men det ska bli mysigt att träffa alla i Ms familj redan igen. Hoppas även jag hinner med att träffa pappa och Izze en snabbis. Mamma har ju fyllt år så på söndag ska jag iaf tränga in en snabbträff (förhoppningsvis lunch) hos mammsen och ge henne paket :) Plus att jag ska pussa ihjäl mina trollungar där hemma. Hoppas Lojsan är ledig också...

Nu ska jag kika lite på Glee.. somna lite i soffan kanske ;) sen gå en PW. 

Ha en bra helg. 
Puss

Det lilla man har

Måste bara säga en riktigt vettig sak. Kan faktiskt det ibland.

Man ska vara så sjukt glad över det lilla man har här i livet. Man tänker alltid, tänk om jag hade mer si eller tänk om jag kunde få mer så.... Men stanna upp ett tag och tänk på allt bra du har i livet. Det finns säkert 100 sakar som jag skulle kunna gnälla över i mitt liv... men det finns säkert 200 saker som jag är lycklig över att jag har.

Så njut av livet och de nära och kära du faktiskt har omkring dig som gör livet värt att leva.

SJUK

Är så sjukt jävla BÄBIS-SJUK!!!!!!!!! Skit jobbigt, vill verkligen har en lite liten bäbis som bara är min, och Mats förstås.. men en bäbis som är vår..

och mamma innan du får panik.. vi ska inte ha barn.. vi är faktiskt så pass kloka och vet att vi absolut inte har råd med det och vi ska plugga och skit först.. så det blir inte förrän om flera år iaf... men jag säger bara att.. shit vad det tickar i mamma klockan.

Kändiskåt!

Tror jag har blivit lite kändiskåt.. Såg BigBrother Tobbe på mataffären där jag bor.. Fyyy fan vad coolt. Han gick runt i en onepiece och kepa på sig. Såg inte riktigt vad han handlade men han hade iaf mycket kontanter på sig... 
Jag blev helt till  mig iaf och Mats skrattade åt mig och sa att jag skulle sluta för det första jag gjorde var att ringa till Gylling och skvallra. .hmm. tänk om vi bor grannar?? Wööö coolt...

Så nu har Torsten 10 år pratat klart.. vi hörs

Förresten, jag HATAR Gurkan nu. Ut med honom. är det någon som är falsk så är det fan HAN!

RSS 2.0