Bilder från min visit i Sthlm






















Haft lite semester

Tjabba tjena. 
Vet att det är jätte tråkigt att bloggen inte blir uppdaterad iaf varannan dag, men jag har faktiskt haft lite semester, i Stockholm. 
Min tid i Stokholm har varit super mysig och både Nadia och hennes familj har tagit hand om mig huur bra som helst. Har även blivit omhändertagen av mina älskade tjejer Tess och Moso. 
Det kommer upp bilder imorgon kväll för då är jag ensam hela kvällen. Så då har jag tid med lite bilder och så :)
Har iaf haft det super mysigt och bara njutit av tiden tillsammans med mina vänner i storstaden. 
MEN jag skulle aldrig kunna bo i Sthlm alltså, och det roliga är att alla blir så förvånade när jag säger så. Men nej, storstaden är ingenting för mig. Liten minisemester dit då och då det är bara underbart, men absolut inte bo där.. Allldeles för stort, för mycket folk, jobbigt, stressigt och såå opersonligt.

Just nu sitter jag och väntar på min älskling som kommer hem från jobbet när som helst. Jag har längtat efter han suuuuper mycket och jag tror inte vi varit utan varandra såhär länge sen han var i Asien.. Iaf inte om man räknar ut det på en vecka för nu hinner jag se honom i en och en halv timme, sen ska jag jobba till 21:15.. och när jag kommer hem ska han typ sova för han börjar så tidigt imon, och imorgon jobbar han till halv tre, och jag börjar tre :(
Och när jag kommer hem från jobbet har han åkte till Ludivka för att vara hundvakt. Men på lördag efter jag slutat jobbet ska jag också åka dit så då hoppas jag att jag får se honom igen :) 
Men det blir ju inte alls mycket tid tillsammans denna vecka. Men det är bra att sakna lite, men inge kul ;)

Hörs imonkväll!

bara säga hej

Hejsan hoppsan. 
Har inte riktigt haft nått vettigt,(har jag någonsin det?) att skriva. Så därför har det varit lite tomt här. 

Men jag tänkte väl uppdatera lite vad som händer i livet.
Det första jag tänker på är att vi får LÖN imon. Mitt liv blir så mycket bättre med pengar som brinner i fickan. 

Jag har typ jobbat varje dag denna vecka, alla förutom torsdagen. 
Jag och M har haft Harry Potter maraton, har kollat på alla filmer av HarryPotter (förutom den sista som vi ska se ikväll). Och sen hade vi tänkt att vi skulle se den sista på bio någon gång nästa veckan :)

Men det roligaste som händer i mitt liv just för tillfället, eller imon.. Det är att jag ska åka till STOCKHOLM!!!
Jag ska få träffa mina underbara och älskade vänner som Nadia, Moso och Tess. Jävlar vad jag ska krama om dom, pussa på dom och bara njuta av att vara i deras sällskap. 
Jag ska äntligen få träffa Nadias mamma och pappa (har väntat på det i ett och ett halvt år ;).
Blir nog att jag sover en natt hos dom och en natt och Tess.. Det kommer nog bli gööör mysigt, om det är fint väder så ska vi gå på skansken på tisdag. Kanske ni ser mig på tv? ;)
Annars så ska vi inte göra något speciellt, kanske grönan, äta ute på nått gott ställe, dricka vin på nått fint uteställe, prata en massa och SKRATTA en massa, det kommer vi säkert också göra. 


Bästa N <3


Bästa T <3


Bästa M <3


Nu har jag inget mer att skriva till er. 
Det skulle väl vara det som jag alltid skriver och som jag vet att flera av er läsa stör er på och tycker jag är dryg som skriver det jämt... Till er säger jag. Läs inte min blogg då.. För vet ni vad jag ska säga??
FY HELVETE, vad kär och galen jag är i MATS. Varje dag får han mig att må så oerhört bra. Han är verkligen bäst och jag älskar honom av hela mitt hjärta. Vet inte vad jag skulle göra utan honom.




bllllllllllääääääää

Jag har alldeles för tråkigt för att det ska vara den 20 juli.. 
Då ska det vara soool och värme. Jag ska ligga ute på en filt med en kall cola tillsammans med mina underbara vänner eller familj. 
Men vad gör jag?? Ingenting. 

Jag har sååå himla tråkigt. MEN jag är alldeles för trött och slö för att orka göra någonting. 
Vädret är inte det bästa. Visst det regnar inte, men det är heller inte varmt och sol så att man kan ligga sola. 
Jag är fattigare än fattigast så jag kan inte göra NÅGONTING. När man har såhär tråkigt som jag skulle det vara väldigt kul och skönt att kanske gå och shoppa lite här i stan. Typ ett par nya skor eller ett snyggt linne eller så... 
Eller köpa godis, för när jag har gott godis bredvid mig, då har jag aldrig tråkigt. 

Det finns igentligen 10000000 saker jag skulle kunna göra här hemma.
Jag skulle kunna plocka i köket. 
Jag skulle kunna dammsuga. 
Jag skulle kunna bära ut en massa skit i förrådet så att vi äntligen kan göra det till en garderob så att vi kan ha in våra kläder den. 
Jag skulle kunna röra på fläsket och gå ut och gå. Eller gå till gymmet. 
Jag skulle kunna ladda ner en film och titta på den och njuta av att få titta på vilken tjejfilm jag vill utan att en karl ska komma med önskemål om film.
MEN ingenting av detta ORKAR jag. Jag orkar inte ens titta på en film, det känns för jobbigt att ladda ner någon, och alldeles för tråkigt att lägga sig och titta på film nu. 

Plocka i köket det MÅSTE jag göra tills M kommer hem ikväll iaf, så där har jag inget val. Och då känns det som att jag ändå kan fortsätta med dammsugningen. Och när jag ändå gör det känns det som att jag kan rensa garderoben också... men det kanske jag inte kan. Måste nog ha M hemma då.. så det behöver jag inte. 
Så då kan jag väl ta fingrarna ur röven och dammsuga och plocka i köket nu då.
Sen är jag faktiskt lite sugen på att steka pannkakor. 
Inte bara att äta dom, utan jag är sugen på att göra dom också.. :)
Japp så får det bli, sen ska jag kika på Livet på BB ikväll.. 
Fast hur blev det med min träning nu då?? Jag MÅSTE börja röra på mig snart igen. Annnars kommer jag bli fet och då är det alldeles för svårt för att bli smal igen.. hahaha. 

Nej, mot köket!!!

Det finns vardagshjältar!

Igår när jag satt i kassan på jobbet så var det en tant som kom och handlade. Hon handla tre saker, en av dessa saker var en blodpudding för 8;90 kr. Men pengarna räckte inte så hon var tvungen att ta bort blodpuddingen. 
Jag tyckte jätte synd om den lilla söta tanten, och det var jag heller inte ensam om.
Det var en ung kvinna, kanske i 25 års åldern som hörde att tanten inte hade råd med blodpudding och när tanten hade lämnat affären, sa kvinnan:
"Slå in blodpuddingen till mig, den stackars tanten måste ju äta."
Så hon köpte den åt henne och sprang ut och gav henne den, hon sa att tanten hade blivit jätte jätte glad. 

När jag ser sånt här så blir jag så glad av att se att det faktiskt finns så fina människor ute i världen. Att man köper mat åt en främmande tant, hur fint är inte det? 


Träningsverk!!!

Hejsan hoppsan. 

Hemma i Örebro efter ja.. som jag alltid säger. En toppen helg i Ludvika. Varför tycker jag bara mer och mer om att vara där? Kanske börjar uppskatta de fina vännerna mer som man har här i livet, som finns där hemma. Vad vet jag. Stan gör mig iaf lite deppig när jag ser hur rutten och tråkig den ser ut, är.. Men folket. 
Jag och M såg på en film i torsdags, och då sa de något som både jag och M höll med om... typ att det är människorna som gör staden. Och så tycker vi verkligen att det är.

I fredags var vi ute i Nyhammar och hade det super mysigt, M.s syster Karin och hennes otroligt söta Ebba var där. Jag och M myste och lekte med Ebba nästan hela kvällen tills hon skulle sova. Hon vågar "vara" så mycket mer med oss nu och pratar hela tiden. Så himla kul :)
Gick även en prommis med svärmor och hundarna. Det har ju nästan blivit som ett måste när man är ute i Nyhammar ;) mysigt!
Innan det var läggdags spelade vi plump och jag sög verkligen på det. Men men, det var nog bara tur att syskonen Haag kom på en delad första plats, annars hade någon av dom blivit riktigt sur. De är inte så bra förlorare i den där släkten har jag börjat förstå ;) haha

På lördagen var det kalas för Ebbis som snart fyller 4 år. Jag och M hann dock inte vara med så länge på hennes kalas för att vi skulle åka iväg på "sommarfesten" men lite tårta hann jag allt trycka i mig, plus att vi hann krama om hans andra mysiga systrar. 

Sommarfesten. Vet inte riktigt vad jag ska säga om den. Dagen/kvällen/natten/morgonen blev faktiskt bättre än vad jag hade vågat hoppats på.
Vi lekte lekar, massor av olika lekar. Åt mat. DANSADE som tokar. Vissa badade, Bastade. Jag har då aldrig i mitt liv dansat så himla länge.. Kollade på klockan när jag började dansa, och då var klockan 1. När jag sen kände att kroppen inte orkade längre, då var klockan ca 04:30.. Helt galet kul var det. Speciellt på slutet när alla började "spåra ur"  lite ;)
Vid klockan 6 kände jag att varken kroppen eller huvudet orkade nå mer plus att de flesta hade gått och lagt sig, så då kröp jag ner bredvid min älskling som redan låg och sussade så sött.
Det var mysigt att det var så många som sov kvar. Därför blev det bakishäng, vilket är standard med detta gäng i förmiddags. 

Ikväll var vi ut till Lollo och Jeppe och käkade mat. Riktigt gött.. Findus och hennes karl var också där, riktigt trevligt att träffa henne igen och se vad det är för filur hon delar sitt liv med. 

Nu är jag slut som människa och jag ska ta med mig min karl och krypa ner i sängen.
Sov gott!

Beslutsångest!!!

Varför ingår det massa olika och stora beslut i det vuxna livet??? 

Jag blir tokig i mitt lilla huvud :/



Skämmer bort honom lite:)



Jag älskar att skämma bort min största och finaste kärlek här på jorden.
Igår hade jag TOTAL städat lägenheten tills han kom hem från jobbet. Han blev jätte glad. 
Ikväll ställde jag mig vid halv elva för att laga matlåda åt honom, så han kunde få gå och lägga sig eftersom han ska gå upp tidigt. Efter att jag lagat maten gjorde jag tre smörgåsar åt honom också, så att hade till frukost imon när han vaknar och två som han kan ta med sig :) 
Tycker det är så kul att skämma bort honom lite då och då.. eller jag gör det ganska ofta.. Men jag gillar det, för han visar verkligen att han uppskattar allt jag gör för honom. 


Bildbomb!


Här kommer lite bilder från den senaste veckan :)

Åkte hem till Ludvika måndag till torsdag.. 
Här badar tjejerna i svärmor och svärfars pool. Vi skulle hämta Alvin eftersom jag ville ha han i Hagge när jag var hemma. Då bjöds det på fika och tjejerna fick bada i poolen. :)


Världens finaste lilla hund <3

Jag, mamma och alla systrar hade en heldag tillsammans. Det spelades spel, jag vann ;) Super mysigt var det iaf, hemma vid systers hus :)


Hanna <3

Mamma <3


Lollo och Hilma <3


Hilma gjorde mat åt mig från sin "restaurang" :)

Jag & Lollo (Hilma följde även med) åkte till vår farfar och farmor. De har en husvagn vid Gladtjärn (stavas?) året om och bor där mestadels under hela sommaren :) Så vi åkte dit för lite fika :)


Farfar & Farmor

Farfar & Alvin


Farmor


Lojsan vid sjön


Hilmis vid sjön

På lördagen kom Mooosssoo från Stockholm ;) Med sig hade hon tre liter vin som hon, jag och M delade på ute på vår terass innan vi begav oss för feest på Frimis :)


Snygg Musu ;)


Jävlar vad snygg min karl är ;)


Filip på Frimis


Eas på Frimis


Mats med sin nye poolare på Frimpan ;)

Musu färgande min utväxt och medens färgen skulle verka, så fixade hon ..... ja vad säger man?? Sånt man har på huvudet i Gambia iaf ;) Jag var en Gambian ett tag ;)


Gambian Torsten!



Jag och älsklingen tog oss en promenad en kväll vid statsparken där det finns super fina blommor :)
Rosor är så sjukt fina, älskar rosor.. 






Asså shit vad snygg han är. Den bästa av alla! <3

Min bästa vän!



Är det konstigt att jag älskar dig så mycket att jag nästan spricker av lycka?? Underbara människa!

Men jag är fortfarande lika ung va??

När jag sitter här hemma hos mamma och tittar på kort på mina små trollungar kan jag inte göra annat än att fälla en massa tårar.
Vart har tiden tagit vägen?? Hur kan man se de små liven växa upp vid ens sida, men ändå rinner allt tid iväg och det känns som man missat allt?

Här är jag tolv och Hanna ska fylla 1!
Världens sötaste, tjockast lilla tjej som nyss lärt sig att gå.. tillsammans med sin tuffa och stolta syster som har ett snyggt nithalsband ;)


GUUUD SÅ SÖT!!

När denna söta lilla varelsen var 2 år och jag 13...

Föddes lilla envisa men toksötaste Hilma.

Hilmis lite mer än 1 år. Huur söt är hon inte?

Hanna tyckte mycket om att klä sig lite hur hon ville. Det kunde vara lager på lager och det var någonting hon kunde sysselsätta sig med i timmar.
 

Varför inte en klänning tillsammans med tomtemössa och halsduk?

Lilla Hilma Margareta ville såklart göra som storasyster!


Mina trollungar älskade att vara inne hos storasyster Tinna och titta på film i hennes säng <3



Tinna lär Hanna simmar :)

Våren 2005?? Herregud!! Myyys!


Världens finaste lucior. Julen 06


Shit vad jag älskar dessa små fisar!! <3


Nu är dom såhär stora! Men fortfarande världens sötaste och två helt fantastiska små trollungar!


Hanna <3

Hilma <3

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga.
Det känns som att jag verkligen har varit med under deras uppväxt men när jag tittar på dom idag känns det som att jag missat allt. Att jag inte hunnit med själv. Hur kan de ha blivit så stora? För jag är väl fortfarande typ 17 eller 18??
Jag skulle kunna göra vad som helst för att de skulle vara ett och tre år gamla igen, om så bara för en dag.
Tinna älskar er så mycket ! Jag kommer alltid skydda er med mitt liv<3

Jag är frisk! ;)

Läkaren som jag hade var toppen, riktigt trevlig och man kände att han brydde sig om mig. Han var ST läkare, så han hade väl kanske bara inte hunnit tröttna på sitt jobb ;)

Min rygg var iaf rak osv. så han trodde mest att det kunde vara ryggskott. Vid 21??? Ja tydligen. Om det inte hade gått över om 3 veckor skulle jag komma tillbaka. Men jag tycker redan att det kanske är lite bättre idag, men bara lite. Så hoppas det är ÄNNU bättre imon! :)
Det andra som jag hade "fel" på var inget farligt, vilket jag heller inte trodde. Det berodde på det jag själv hade misstänkt också, men det var iaf skönt att få det bekfräftat att det var normalt. Däremot skulle jag även om detta komma tillbaka om ca 2 veckor om det inte gett med sig. Men det får vi hoppas. :)

Jag är iaf ut i Hagge just nu jag :)
Jag var ledig från måndag ända till fredag, och eftersom jag inte har så super många kompisar i Örebro kvar över sommaren och M jobbar eftermiddag, vilket menas att han är borta mellan 13:30-22:30, inte så kul.. Så min älskade mamma ville då ha hem mig, vilket jag inte alls hade nått emot. Så hon betalar min resa och jag kan då komma hem och få massor av kärlek :) Både från familj och vänner!! <3

Kom till Ludvika runt halv sju igår. Gylling kom och hämtade mig och vi åkte hem till hennes mammas lägenhet där hon bjöd mig, Sandra och Carro på spagetti och köttfärsås. :) Sen fortsatte vi kvällen med en massa mys och huur mycket prat som helst.

Idag har jag och några av mina bruds här + Calle, som alltid var med oss tjejer förr i tiden. Riktigt trevligt iaf :) Vi fikade på BKs och käkade sallad hos Fadi :)

Vid halv fem kom mamma och hämtade mig. Vi och småtjejerna åkte ut till Nyhammar. Eftersom jag längtar efter min bäbis så himla mycket vill jag ju självklart vara med honom när jag ska vara i Hagge i flera dagar.
När vi kom ut dit hade bästa svärmor och svärfar bakat en sockerkaka tills vi skulle komma. Riktigt gott och trevligt. Våra föräldrar har inte riktigt träffats så tidigare så det blev super trevligt. Synd bara att inte Mats var med. Men det blir fler gånger :) Trollungarna badade även i deras pool på gården och trivdes hur bra som helst ute i Nyhammar dom också! Men vem gör inte det? Ms föräldrar är ju så mysiga och huset och gården är ju hur bra som helst!

Nu ikväll har jag bara varit hemma hos mammsen. VARIT UTE MED MIN HUND!!!! Att man kunde tycka det är roligt igen.. haha. Det var iaf hur mysigt och underbart som helst att få gå ut med sin hund. Sen är det ju ett plus att man har bästa mamma och Ella som sällskap.
Alvin följer varje steg jag tar i huset. Ligger vid mina fötter hela tiden. Så fort jag reser mig, så ställer han sig upp för att titta om jag går eller inte. Och om jag går, då svansar han efter. Underbart!!! Min älskling!

Läggdags! Hooj!


Läkaren imon!

Imorgon ska jag äntligen till läkaren. Det är väl bla. för att jag haft ont i ryggen i två veckor nu och det är inte något som kommit eller gått utan det har gjort ont konstant. Jag tippar väl kanske på att det nått som hamnat snett eller så, fast jag vet inte när det skulle ha hänt. Men jag hoppas att det är nått som bara går att "vrida" tillbaka ;) 
Det är även andra saker som denna lilla snälla? läkaren ska titta på mig.. men det skiter vi i att skriva här. Jag hoppas iaf att han?hon? hoppas det är en hon, kan ge mig svar på alla jäkla grejer som händer med min kropp :)

Men håll tummarna för mig där ute ;)



Blir tokig!!

Kan inte skriva här exakt vad som händer i min kropp..

Det enda jag kan säga är att jag blir tokig av mig själv och på mig själv. 
Jag blir fan tokig snart och vill bara att det ska vara över snart!!

SAKNAR

Fy tusan vad jag saknar min pälsiga bäbis!!!!!! <3




Bilder

IDSOMMARAFTON OCH MIDSOMMARDAGEN!















NÅGON SOMMARBILD







RSS 2.0