Ta vara på livet!

Jag kom ut till Hagge igår. Överraskade mammsen och hon blev lika glad som vanligt :)
Innan Hagge åkte jag ut till svärmor och svärfar för middag och kaffe, jätte mysigt!

Idag skiner solen och jag bara njuter av att vara ute i Hagge med mina älsklingar och ha dom nära.
Jag älskar att leva! Jag älskar allt som livet just nu ger mig! <3

Finns det nå mysigare att bli väckt kl 8 (och egentligen bli skit irriterad) av en av mina prinsessor:
- Tinna, är du bra på frisysrer? Jag skulle vilja ha flätor på båda sidorna av luggen som sen sitter ihop där bak.
Skit trött men alldeles varm i kroppen av kärlek sätter sig självklart storaystser Tinna sig upp i sängen helt yr och gör Hanna fin i håret.
Det är kärlek för mig på HÖG nivå.
Tjaffset på kvällarna om vem jag ska lägga?. Vem jag ska sova hos under natten?. KÄRLEK!!
Samtidigt blir jag så rädd och på något sätt ledsen när jag kommer hem sådär 5 veckor sen senast och bara ser hur sjukt mycket de små har växt... de små? kan jag ens kalla dom det längre? Usch, dom bara växer och växer, och jag står inte ens bredvid och ser... :(


Jag ska alltid skydda er med mitt liv. Jag älskar er så, mina fina prinsessor! <3

Ibland känner jag bara att jag vill bo här, i Ludvika. Flytta hem igen! Så jag kan få ha min älskade och fina familj nära mig!


Hjälp mig!!

Nu är jag så sugen på att göra något nytt...
Hur som helst så ska jag iaf klippa mig, men vet inte om jag ska spara ut mitt hår igen? Eller om jag ska klippa det kanske ännu lite lite kortare (inte alls mycket)

Och sen undrar jag om jag kanske ska färga det igen?? 
Antigen så kommer jag köra på super blekt hår, kanske till och med mer åt det lite vitare hållet..
Eller så vill jag bli lite brun igen?

haha som ni säkert märker så skulle jag nästan kunna göra vad som helst eftersom det är typ mellan helt olika jag väljer mellan....
Meeen hjälp mig!!!!!!! Vad tycker ni?

Här är jag i ljust och kort hår... ska jag behålla det såhär, eller ska det bli kortare och/eller kanske ännu ljusare??



Eller spara ut det igen???



Eller färga det mörkare igen? 
Hittade ingen färg från när jag var mörk.. eller jo men bara när jag vägde typ 8 kg till och såg ut som ett lik ki ansiktet ;)



Jag kommer nog aldrig sluta älska denna un...

img_2038 (MMS)

Jag kommer nog aldrig sluta älska denna underbara Lasseman! Det finns INGEN som gör musik som han gör!


Söt Tessan! <3

img_5022 (MMS)

Söt Tessan! <3


Jag och mitt hjärta sitter på tåget mot St...

Jag och mitt hjärta sitter på tåget mot Stockholm! Vi ska först hämta hans 4 åriga systerdotter på dagis för att ha en mysig dag på Skansen! :) Sen blir det fredagsmys hemma hos familjen James! Imorgon blir det säkert stan och ännu mer mys med Karin och Ebba men på kvällen svirar vi om till fest! Då ska vi hem till Tess där också Mac är! Kommer bli en helt underbar helg! Livet är på topp!! <3 ha en bra helg alla!


Nöjd :)

img_0359 (MMS)

Nöjd :)


Jag gjorde det ;)

img_5983 (MMS)

Jag gjorde det ;)


vad tycker ni?

Jag har sån himla beslutsångest. 
Har varit sugen väldigt länge på att göra akryl/gele naglar.. Men jag har sån ångest över att det känns som så onödiga pengar.. 
Jag vet att jag kommer känna att jag skulle kunna ta bort dom efter typ en vecka, men ska jag göra det.. då jäklar ska jag ha kvar det och fylla på och ha fina naglar läänge. Annars känns det onödigt. 
och mina egnla naglar, visst det kan jag väl spara ut om jag ger mig tusan på att inte bita bort dom, men dom går av hela tiden och det är sånt jäkla fix och man måste sköta dom så mycket mer.. 
Jag tycker att det är så sjukt snyggt på alla andra som har det, det ser liksom lyxigare och kvinnligare ut.. Så jag vill verkligen ha sånna här naglar.. men sen kommer snåltorsten fram som säger att jag kan få ett par skor eller typ två tröjor för samma pris.. åååååååå beslutsångest!!


Men är det liksom värt 500 spänn??? 
Vad tycker ni?



Weeii!

Fast det är helt grått ute, 
Fast jag ska plugga som en idiot, 
Och fast jag ska jobba ikväll 
Så bara sprudlar jag av glädje. 

Jag känner mig så sjukt glad,
Så lyckligt lottad,
Mitt liv är precis som jag vill att det ska vara!


Jag & M har haft en super mysig morgon som vanligt med god frukost och mys framför tv:n någon timme. 
När han sen drog iväg till skolan började jag vika in all tvätt som vi tvättade i söndags.. och det var inte en liten tvätthög.. Men det var så mycket roligare nu när man fixat klart garderoben, när man faktiskst kan gå in i den, och hitta sina kläder, som nu ligger snyggt och iordning :)
Nu ska sitter jag här framför datorn och ska skriva klart mitt sem, nästan klart iaf.. det gör inte så mycket om jag måste sitta någon timme när jag kommer hem halv tio ikväll. Jag är ju som sagt en kvällsmänniska och skriver bättre på kvällen och i sista sekunden..:)


Det vart nyss bestämt att jag och min kärlek åkter till Sthlm i helgen. 
Vi ska först åka till Mats syster Karin, hennes man och deras underbara dotter Ebba. 
På lördags kvällen säger vi bye till dom och hej till Tessan och MACKAN som är där nere också.. Så då ska vi fyra ut och festa loss i storstaden :) 
Kommer nog bli en riktig super helg, kan nog inte bli så mycket annar eftersom vi ska träffa en massa mysiga människor som man inte ser så ofta :)

Idag längtar jag lite extra mycket efter min knäppa men fantastiska mamma, så därför slänger jag in en bild på hennes så ni får se hur vacker hon är! <3


Nu ska jag sätta på lite kaffe och plocka fram mina vindruvor, sen plugga någon timme. 
Lycka till, till mig. 
HOJ

Helgen.

Hejsan hoppsan. 
Min helg har verkligen varit super bra. 

Fredagen började med skola. Vi var iväg till en skolkurator på intervju och jag blir bara mer och mer sugen på det där yrket... Han vi pratade med var riktigt duktig och eleverna på skolan kan vara glada att dom har just han :)
Sedan gick jag och min M och Alvin ut och gick i det fina vädret en timme. MYYSSS!
Vid sju tiden gick vi hem till Gertan & Emma som nyligen flyttat hit. Vi satt och pratade och drack fram till kl 01:30 då vi kände att det var dags att gå hem till vår hund. :) Det var jättekul att de bjöd över oss och dom är så söta coh roliga att umgås med. Så det blir garanterat flera gånger :) Kul att de flyttat hit!

På lördagen kom Mats syster Maria (den mellersta av de tre) och hennes man Mats till oss. Hennes Mats är allergisk så de skulle sova på hotell, skönt för dom att få komma bort och få va ifred också ;)
Vi gick iaf först till Olearys där de bjöd oss på vin och öl.. Jag gillar Olearys, det är så mysigt och alla åldrar. 
Klockan åtta var det mat på Alforno som gällde, det är ett jättebra ställe, ett italienskt ställe. Sjukt gott. Vi var nog där i ca två timmar och efter pasta och vin drog vi vidare till en bar som heter Bishop Arms. Där blev det mer öl och vin och tro det eller ej mina kära läsare. Men jag drack en hel öl, och tyckte om det på riktigt. Den var faktiskt god. Visst det var Sol, värsta "tjej ölen" men god. 

På söndagen var det lite segt att gå upp men vid två mötte vi upp dom på stan, vi gick och fikade och sedan var det fotboll för Matsarna som gällde. Örebro-Göteborg. 
Och om killarna får göra det dom gillar bäst, fotboll.  Så var det självklart shopping för mig och Maria. Det blev IKEA och Marieberg. :)

TACK underbara Maria och Mats för helgen. Det var hur roligt som helst att ni kom och både jag och Mats har haft super super trevligt och mysigt! <3

Ikväll fick jag och M något ryck och fixade ÄNTLIGEN vår garderob. Så nu efter sådär 7 månader kan vi använda vår "walk in closet" :)
Nu ska jag duscha för klockan ringer imorgon runt 07:20 för föreläsning på föremiddagen och sen hem för skriva ett seminarie. Så det är fullt upp imorgon också. Så jag behöver nog lägga mig nu så jag iaf får sova i 6 timmar. 
HOJ

Fy helvete vad mycket läsa det är i skolan...

img_6096 (MMS)

Fy helvete vad mycket läsa det är i skolan nu! Vill bara spy på alla böcker!  Halv tre får jag ett break för att tjäna pengar till kl nio. Ica kallar!


Vi två<3

img_6983 (MMS)

Vi två<3


Nej nu jävlar!!!

(förlåt för att jag svär mamma)


Nu är det fasiken slut på slö-torsten. Slut på GODISRÅTTAN! 
Det finns nog ingen som älskar godis lika mycket som jag, jag skulle kunna äta det VARJE dag. Och då överdriver jag inte, det finns alltid nått godis jag är sugen på :)

Så från och med imorgon, så ska jag ha TOTAL godis förbud i 4 veckor.. jag får heller inte dricka läsk, äta chips eller skräpmat. 
Efter 4 veckor, då får jag äta detta på helgerna. :)
Plus att jag ska börja träna igen, 3 gånger i veckan MINST som jag brukar (brukade) göra. 
Jag vet själv att om jag håller detta så kommer jag att bli stolt över mig själv OCH må mycket bättre av att börja träna igen. Har äntligen fått tillbaka motivationen igen, till träningen. Så imorgon är det ett medelpass (gympa) som gäller 18:30!! 

Men en sak ska ni iaf veta, att i mitt "löfte" så har jag gått med på att jag får festa! haha
Men de gånger jag gör det innan den 10/10 får jag nöja mig med vatten och "vanlig mat" som bakismat. ;)




BYE BYE RÅTT-TORSTEN!! ;)

Söndagslyx mat såhär innan M kommer hem fr...

img_6890 (MMS)

Söndagslyx mat såhär innan M kommer hem från La! :) gött som tusan! :)


Livet rullar på!

Hejsan hejsan. 
Nu var det längesen jag satte mig ner och skrev ett "riktigt" inlägg. 
Har inte haft så mycket tid till det då, min vardag har kommit igång igen efter sommaren.

Min underbara vardag, som kan vara så sjukt jävla tråkig, oerhört rolig, deppig, lycklig, samma sak dag ut och dag in, dagar med spontana och roliga påhitt. En vardag som jag iaf får dela tillsammans med den bästa och finaste människan jag vet. 
Visst att det är skit tråkigt vissa kvällar när man kan sitta där med en varsin dator i typ 2 timmar i sträck. Hur kul är det liksom? Men jag har honom iaf bredvid mig, jag är inte ensam. Han finns där 2 cm ifrån mig. 
Eller dom dagarna man måste åka och storhandla? Hur kul är det liksom? Men jag har iaf min bästa och hjärte vän med mig! 
Hur roligt är det att laga mycket och "riktig" mat hela tiden, för att båda ska ha matlåda till dagen efter? Men är inte det riktigt riktigt underbart egentligen? Att jag har en man i mitt liv, som jag kan laga mat med och till? En fantastiskt människa som faktiskt tycker om min mat :)
Uppskattar mitt sällskap, min humur, mina utbrott (ibland kanske ;),  mina överraskningar, mina "småfel", min KÄRLEK! 


Mitt hjärta när han sover på vårt fina hotell i Gnb :) <3
Som ni fattat så har jag ju även fått hem mitt andra hjärta, mitt pälsiga hjärta!
Som jag har saknat honom! 


För övrigt så har jag sån jäkla mensverk idag. Buu för mens!!

Idag var jag modig och köpte mig en roligt...

img_9388 (MMS)

Idag var jag modig och köpte mig en roligt varm mössa till vintern! ;)


Mats är på olearys och dricker öl och koll...

img_0603 (MMS)

Mats är på olearys och dricker öl och kollar på fotboll! Då passar jag och min finaste palvan på att mysa till idol! Det är helt sjukt vad glad jag är över att ha han hemma! Det är mer att göra och mer att tänka på, det är mer som ingår i vår vardag igen och jag bara älskar det! Min palvis <3


Min bäbis är hemma igen! <3

img_8776 (MMS)

Min bäbis är hemma igen! <3


Öppnar mig för ett tag

Jag är alltid den starka, som alltid finns där för andra. 
Men idag orkar jag inte, 
Idag är jag så otroligt ledsen, mina tårar bara rinner och rinner
Jag trodde att du hade gjort mig ledsen för sista gången, 
Men jag hade fel
Det gör så ont i mig, 

Jag trodde att du hade svikit mig för sista gången, 
Men jag hade fel, 
När ska jag lära mig?
När ska du lära dig?
Flera gånger genom i livet har du sårat mig, 
Det är nog du som satt de djupaste såren i min själ, 

Jag orkar snart inte försöka glömma längre, 
Jag är trött på att bli sårad av dig, 

Jag älskar dig och det enda jag begär, 
Det enda jag vill,
Är att du ska visa för mig,
att du älskar mig

Jag och Gylling tackar för oss och säger g...

img_2309 (MMS)

Jag och Gylling tackar för oss och säger god natt!


Denna helg är en riktig brudhelg! M är i L...

Denna helg är en riktig brudhelg! M är i Ludvika och då passar bästa Isabel på att sova hos mig hela helgen :) MYS! Mina brudar här i öret har varit med oss ikväll, kollat på en film (som jag ska ta reda på vad den heter för den var bland den hemskaste men bästa film jag sett, riktigt gripande), ätit godis och chips med dipp! Göttich! Imorgon ska vi festa. En riktigt tjejfest ska vi styra upp med här hemma! :) kul som tusan kommer det nog bli :) Men för att gnälla lite och vara lite töntig så måste jag säga att jag redan saknar mitt hjärta! Ligger på hans sida av sängen och luktar på ludden, den luktar så mycket kärlek! På söndag när han kommer hem har han med sig min BÄBIS!!!!!! ALVIN ska äntligen få komma hem igen <3


Fy tusan! Jag vill bara HEM! sitter och ly...

Fy tusan! Jag vill bara HEM! sitter och lyssnar på en föreläsning, som faktiskt är riktigt bra! Vilket är synd för hade den varit dålig då hade jag kunnat gått hem :( Igår var ju jag och Issa ut, jag trodde att jag var lika hård som sten. Precis som jag var på termin ett! Då jag och Nadia kunde dricka flera gånger i veckan OCH sköta skola skit bra! Men nu ska jag aldrig dricka igen när jag har skola hela jäkla dagen, dagen efter! Fyyyyy! Vill hem och ligga och bakis mysa med mitt hjärta! Jag hade ju börjat mitt nyttiga liv också, men jag tog nyss en bakis-Japp på rasten! Men det var såå god så det var det värt! Håller nog på att bli sjuk också, har ont i halsen osv. Så typiskt när jag ska sätta igång med träningen idag! Nej nu ska jag lyssna igen! Hörs nog ikväll!


RSS 2.0