EN MENING!

JAG ÄR LYCKLIG!

Sugen!

Känner faktiskt att jag är ganska sugen på en till tatuering nu.. har typ alltid vetat Vart jag vill ha den.. har tänkt mig nacken eller ryggen, men nu börjar jag tycka att lite längre ner från nacken, i början av ryggen är väldigt fint. Men det svåra är Vad jag ska skriva... vet iaf att det är en text jag vill ha och jag vill att texten ska stå för/om nått fint till min älskade familj. 

Typ nått sånt. men på ett sätt vill jag ha det lite större eller mer.. eller kanske inte.. eller. jag vet inte.
(bilderna är tagna från google.se)
Kanske någonting speciellt för min finaste mamma? :)
(bild från Lojsans blogg.. 2008)

Innebandy brudarna!

Är tillbaka till Ludvika, igen. men vad gör man inte? :)
Åkte direkt hem till mamma för att få hennes underbara och goda mat.. önskade att mammas mat kunde flyga hem till mig i Örebro varje dag. Så jäklans gott :)
Hanna & Hilma var lika busiga och söta som vanligt, får sån positiv energi av dom. Lojsan kom till mamma också och jag fick provsjunga för henne. Hon tyckte det var hur bra som helst och tyckte verkligen att jag skulle söka till Idol, om jag inte gjorde det skulle hon skicka in till juryn så att dom får åka hem till mig. Lollo älskar verkligen min röst och tycker att jag har något extra............ eller?????????? ;)
Något annat jag gjort ikväll var att åka ner till mitt gamla innebandylag. Dom är som min egna lilla konstiga "brud-familj" på nått sätt :) Det är alltid så kul att åka ner dit lite då och då och träffa alla härliga tjejer, kvinnor, tanter, damer ;) haha.. nej Brudar!!  Super goa allihopa :) och självklart tränarna också.
Nu ska jag titta på Kungarna från (någonting) på datorn, missade ju det igår... För att jag och Gylling hade så himla super kul igår.. Vi var först hemma hos hon och Eas, bara vi.. Vi tittade på Idol och lyssnade på musik och tjåla en massa massa.. och drack en massa vin också såklart. Sen drog vi vidare hem till en ny kompis till Filip och Eas, Erik. Han var jätte trevlig och rolig.. vi drog sedan vidare till Ritz där vi dansade arslet av oss ;) Tack för er igår alla!
Heeejrråå!

Onsdag!

Idag är är jag mycket gladare, det är fint väder och livet är på topp just nu.
Har varit i skolan hela dagen, det gick bra. Vi är klara med det som ska "presenteras" imon :) Kommer nog gå jätte bra.

Igår tränade jag två jäkla pass efter varandra, PLUS att jag stod på "gustavvasa" i 15 min.. Så igår var jag helt död.. Men det är så himla underbart när svetten bara rinner på en, man känner sig så duktig.
Men idag blir det en lång promenad med min kära hund som inte fått en riktig långis på några dagar.

Ikväll ska jag även ut och festa här i Örebro, har fan inte gjort det sen jag flyttade tillbaka.. Konstigt. Men ikväll blir det lite vin och utgång. :) Först ska jag som sagt ut och gå men sen ska jag hem till Isspiss och där ska vi fixa och trixa lite tillsammans. Sen ska vi gå till en kompis till Eas och Filip, Erik. Det kommer nog bli trevligt. Ska bli skoj att gå ut här och träffa lite folk i Örebro, har som sagt inte gjordet sen i våras..

MEN, det måste bli en lugn kväll.. För imon kl 9 har jag skola, och det är något jag inte kan missa. Så jag måste orka gå upp imonbitti.

Sen imon efter skolan ska jag åka hem till Ludvika igen. weeii! Älskar att åka hem till Ludvika nu för tiden ;) haha.. Kommer nog bli en lugn helg med mys! :)

LYCKLIG!


Ööreeeebrrooöööö!!

Idag när jag satt på tåget påväg hem till Örebro så hörde två kvinnor runt 40 som satt och pratade.. och jäklar vad fult dom pratade. Jag ber till Gud att om jag bor så snälla snälla gör så att jag INTE pratar sådär, det var verkligen hemskt.

I förra inlägget glömde jag ju nämna att jag var hos syster & jesper i söndags. (vilket Lollo påpe påkade) Men det var iaf jätte mysigt att vara hemma hos dom nån timme.. känns som hemma där fast dom själva knappt bott där nå länge. Men jag tycker så mycket om dom båda så det var skönt att bara vara där och prata och mysa :)

Just nu sitter jag i soffan och det är världens kallaste och gråaste väder ute.. humöret blir verkligen påverkat av vädret.. Sen att jag är i Örebro utan M påverkar ju såklart humöret också.. Helst av allt vill jag vara hos M så mycket som möjligt nu innan han reser iväg.

Jag och S har nyss kommit överens om att vi ska köpa och laga vår egna mat.. vet inte riktigt vad jag tycker och tänker om det.. Kvittar väl men det känns ändå lite konstigt.. på ett sätt känns det nästan lite töntigt som om vi inte känner varandra eller vad man ska säga.. men det spelar väl ingen roll, blir krångligt med pengar annars, för vissa veckor är hon knappt här och andra veckor är jag knappt här så det är säkert bäst så.. :)

Ikväll ska jag och S gå på step, sen efter det ska vi lyxa till det med en lång och skön bastustund tillsammans :) Ska bli hur gött som helst.

Alvin är kiss och bajsnödig,,så då måste hans bästa mamma ta med honom ut.
Hööj!

Hola!

Hola!
Även denna helgen har varit en riktig toppen helg hemma i Ludvika. (tro det eller ej)
I fredags var jag hem till pappa och Izze, där bjöds det på pommes, kyckling och beasås.. så jäklans gott. Jag och Izze åt typ 3 portioner var. :) Det var jätte mysigt att träffa pappa och Izze igen, ser dom alldeles för sällan :/
Johan och Alfred mina små grisgrabbar var också där, så mysig småpojkar.. så till Idol fick jag sitta i mitten och kramas med dom.. sötungar. :)
När jag hade varit hos papi och Izze åkte jag för att träffa tjejerna, var först en snabbis hos Carro sen åkte vi några vidare hem till Evelina och Jesper. (dom hade fått riktigt fint i sitt hem). Där var det trevligt folk och alla drack utom jag, så det blev en ganska tidig kväll för mig.
I lördags var det en riktig Nyhammar-dag. Fotboll, dom vann.. riktigt spännande var det i slutet men när matchen nästan var slut gjorde NIF mål.. som tur va :)
Sen vart det mat  hos Fru och Herr Haag. Blev kvar där ett ganska långt tag då herrarna Haag drack whisky och öl, jag var nykter men hade det jätte trevligt ändå. Dom är ju så himla goa!
Drog vidare hem till den äldsta av bröderna Andersson från laget och även där var det riktigt trevligt. Blev en vända ner på Underbar också.. var dock inte så många man kände ute men det var skoj ändå.
Har haft en superduper bra helg!
Nu sitter jag och ska ta tag i lite plugg som är kvar.. det kommer gå fort bara jag sätter igång men man hittar ju på tusen andra saker man vill göra istället för att plugga.
Min helg i Ludvika blev lite längre än planer men imorgon bitti ska jag åka hem till Öret igen.
HÖJ!

Jag

Såhär känner jag mig just nu!

Mommo!

Borde egentligen gå och lägga mig.. men jag tittar omkring och pluggar lite till och från.
Fick nått ryck och tittade in på gamla bilddagboken.. shit vad kul det var att bara bläddra längre och längre bak och titta på alla bilder. Vilka roliga och underbara minnen! :)

Men den 20 april 2007, dagen jag fyller 17 år. Hittade jag en bild på mig och min vackra mormor, och även en bild på mig, mormor och mamma.
(Det gick inte att spara bilden på datorn eller kopera själva bilden)
Hon var så himla fin!! Och jag kan inte beskriva hur det bara högg till i mitt hjärta när jag fick se bilden. Det kändes på ett sätt som att jag glömt hur hon såg ut, hur hon pratade, hur hon skrattde... Men när jag ser bilden, så kunde jag minnas allt. Hon var så himla vacker, så himla snäll och go och alltid alltid glad. Världens bästa mormor helt enkelt. Jag skulle göra vad som helst för att få träffa henne en sista gång. Minns verkligen den dag hon lämnade oss. Det var det hemskaste jag någonsin varit med om. Det var så hemkst men ändå så fint. Vi lyssnade till allas favoritmusikal "Kristina från Duvemåla". Så nu kan man inte lyssna på dom låtarna utan att gråta floder och tänka på den dagen vi var och tittade på det tillsammans, eller den dagen då jag fick vara nära dig för sista gången. <3 Det vi här nere på jorden får tänka när allt känns som jobbigast är att du har det så skönt nu, den sista tiden var så tuff att bara stå bredvid och inte kunna göra någonting. Det var så jobbigt, det går inte att beskriver hur en människa som håller på att försvinna för att cancern har vunnit över en ser ut. Det går inte att förstå hur en cancersjuk människa ser ut eller mår den sista tiden!! Det måste ses med egna ögon för att förstå den smärtan. Jag blir så arg när jag tänker på det, du som varken drack eller rökte eller någonting... du var ju hur pigg och glad som helst. Varför skulle då en pissig jävla tumör bara komma och växa och sprida sig i hela kroppen.. DET ÄR SÅ ORÄTTVIST!!!!
Jag älskar dig mommo! Du kan inte förstå hur mycket alla vi här nere på jorden saknar dig.



Det gick som sagt inte visa de bilderna jag menade. Men hittade en bild på mig, mormor och morfar från 2007 den 1 juli från syrrans blogg! Den här dagen åkte jag och Lollo till Hällefors för att hälsa på mormor. (Hon hade nästan nyss fått reda på att hon hade en tumör) Och den här dagen när vi var där, var lite speciell för mormor och morfar tog med oss upp till ett jätte fint ställe med sjukt fin utsikt och jag minns verkligen att både jag och Lollo tyckte det var så mysigt. Det här var exakt. TVÅ ÅR innan hon dog. Precis två år senare dog hon, den 1 juli 2009!

Var tvungen att sno en till bild och texten som stod under den bilden.. för bara det är ett litet bevis på hur underbart go mormor var!

"Mormor sa att jag och syrran fick stå på hedersplatsen, vilket Thilda självklart var tvungen att ha bildbevis på.=)"

Jag älskar dig mommo! Du kan inte förstå hur mycket alla vi här nere på jorden saknar dig.

Markgatan 16B!

ÄNTLIGEN, har jag kommit till Markgatan där herr och fru Gylling-Lindblad bor. Som Isspiss har tjatat och tjatat. Men nu är jag äntligen här och det är riktigt mysigt och hemtrevligt. Dom kommer nog att trivas bra här :)
Känner nog att det kanske är dags att få upp lite gardiner, tavlor, hyllor och sånt i min egna hem. Men vi har ju faktiskt nyss fått hem en tv som vi väntat på. Den är jätte snygg :)

Igår tränade jag som tusan igen.. Gick en timme och en kvart (mycket viktigt att nämna den där kvarten också)  före frukost. Sen vart det ett pass på friskis och sen har jag & Sandra en slutspurt på slutet uppe på gymmet.

Nu ska jag vara en duktig student och plugga i flera timmar!

Ludvika/Stockholm

Hejsanhejsan!
Som ni ser har emelie hjälp mig med att snygga till bloggen. Dock så råkade hon ta två fel bilder.. den på mig själv och den på mig och tillis.. På dom bilderna ser jag ut som.. ja jag vet inte riktigt vad. men dom ska bort iaf.. hon ska hjälpa mig med det så fort som möjligt. annars så tycker jag att den blev riktigt tjusig :)

Nu sitter jag här i Örebro och har min första myskväll tillsammans med min sambo Sandra. Har haft en riktigt trevlig kväll faktiskt. Ett jätte roligt pass på friskis och sen hade jag och sandra myspys framför idol med te och smörgås.
Har inte varit hemma i Örebro på 6 dagar, har haft det helt underbart både i Ludvika och i Stockholm.

I Ludvika har jag bara varit med massa mysiga och goa människor, speciellt en,  och varit väldigt LYCKLIG! Jag ÄR lycklig!
I måndags tror jag att Hilma hade en riktig "tycka om Tinna dag". Det första hon sa när jag kom ut till Hagge var att hon tyckte jag var så himla fin.. och sen ville hon att jag skulle sitta och hålla om henne när vi tittade på barnprogram, ville att jag skulle lägga henne.. så det blev till att läsa Nicke Nyfiken och massera henne tills hon somnade. Och innan hon somnade (mycket viktigt) så vände hon sig om och titta på mig: - Tinna, jag älskar dig! Shit vad den meningen kan värma ens hjärta när det kommer från rätt personer. Så himla go var hon. Hanna däremot hon blir bara äldre och äldre för varje gång jag kommer ut till Hagge, jag blir nästan ledsen.. hinner lixom inte med. Nu har hon nyss svarat JA, när hennes stora kärlek ringde och frågade chans på henne. Så himla gulligt. Dom leker tillsammans hela dagarna och när dom inte är tillsammans sitter dom och skickar massa sms till varandra. haha,,sötisar.. Men hon är bara 9 år, tycker inte att det är så stort.. för mig kommer hon alltid vara världens sötaste unge.. en unge med ljusa fina lockar som ser ut som Karlsson på taket.

Lördag - Söndag var jag och mina bästa och finaste vänner till Stockholm.. till Tess och Johanna. Vi hade det helt fantasiskt kul och mysigt och det blev ett minne för livet. På dagen var det massa bus, vi var på grönan och vi blev som barn igen. Speciellt jag och Tess :) haha..
På kvällen fick vi skynda oss att få i oss mat för att kunna festa längre.. så vi gick till Donken där vi alla åt sallad.. det blev lite fel när vi beställde så vi fick två extra sallader.. Och vet ni vad vi gjorde med dom?? vi gav bort dom till en stackars liten söt uteliggare.. han vart helt överlycklig och visste inte riktigt vad han skulle säga eller göra.. Shit vad jag mådde bra efter att vi gjorde det. Kände verkligen att jag hade gjort något bra :)
På kvällen var vi plus att Nadia och moso och två tjejer till kom och förkrökade med oss hemma hos tess.. Det var super kul och alla blev lite runda under fötterna ;) Sen begav vi oss till stureplan för att gå in på Pure.. Där dansade jag loss som aldrig förr.. hade till och med världen tränignsverk dagen efter.. det var ritkigt bra musik och det är så himla kul att gå ut med alla brudarna och bara dansa loss :)
På söndagen var det bara mys.. vi gick ut och åt.. sen var det bara mys!!

Imon är jag ledig.. då ska jag göra en massa nytta. Träna, tvätta, städa och plugga.. så himla duktig är jag :)
Nu är jag jätte trött. Sov gott!

Tillbaka i Ludvika!

Yesyes... jag är redan tillbaka i Ludvika igen! Var i Örebro i två dagar men sen kände jag att det fanns någon i Ludvika som gjorde att jag ville åka tillbaka så fort jag blev ledig från föreläsningar och grupparbeten :)
Imorgon är det kalas som gäller. Min älskade, sötaste, tokigaste och knäppaste men goaste lillasyster fyller 7 år.
7 ÅR!!!! Den minsta bäbisen jag har blir sju år.. det är helt hemskt hur stora dom små sessorna är nu. Men imon blir det iaf god mat och massa glass och grejs ute i Hagge... sen ska den lilla skitungen såklart få massa paket också :)
Grattis skruttunge! Tinna älskar dig!

Sova nu!
God natt!

Hola!

Hola!!

Har haft en riktig toppen helg! Mycket tack vare G!
I fredags hade drog jag och Sandra till Carro och träffade goa vänner där, mycket trevligt.
Lördagen spenderas ute i Nyhammar, väldigt trevligt som vanligt. Promenad, fotboll och god mat. =)
Sen var jag och S till C igen, och där var det full fart med en massa fulla människor.. Och inte fan bangar Torsten dansgolvet bara för att hon är full. TVÄRTOM! Jag dansade hej vilt och hade riktigt kul fast jag var nykter. Efter att jag rockat på dansgovlet så gick vi hem till W där det vart en allvarlig match i golf.. Jag och G förlorade tyvär mot de andra två små aporna... men det var inte mitt fel... såklart ;)

Nu är jag tillbaka i Örebro och har haft en ganska bra dag. Var i skolan till två. Sen vart det en långprommis med Alvin, efter det vart det stan tillsammans med "Mosso från Stockholm" och Nadia. Höll faktiskt riktigt hårt i plånkan.. ville köpa mig ett par skor... Hjärtat sa JA.. men hjärnan sa NEJ! Så det fick bara bli en ny bh och ett par trosor till..  Och tro det eller ej. men den var mörklila.. ISSPISS, en bh med färg ;)

Sen vart Torsten akut hungrig så det fick blir en snabbis på stan bara för att jag skulle kunna åka hem och göra magen glad. Tereze S ska sova här inatt, och bara för att hon kommer göra det ganska många måndagar så ville den sötnosen bjuda oss på mat. Så vi begav oss till Brickebergs för att äta en varsin sallad.. Trevligt!

Ikväll har jag varit superduper duktig och läst ganska mycket i mina böcker.. Duktiga jag!
Är väldans trött så nu ska jag borsta tänderna för att sen lägga mig i sängen och somna till en film.
God natt!!

Vänner

Ligger här helt ensam i min stora men väldigt mysiga lägenhet.. Har tänt lite ljus och lyssnar på musik och dricker bubbelvatten... jag är så sjukt nyttig just nu. :)

När man är ensam så tänker man ganska mycket. Och just nu för en liten stund sen så kom jag på att jag är så lyckligt lottad när det gäller vänner. Skulle inte klara mig en sekund utan dom.



I våras lärde jag känna dessa två väldigt konstiga figurer men också helt underbara. Är så himla glad att jag lärt känna dom och dom fyller mina tråkiga pluggdagar med mycket glädje och kärlek :)



Dessa två är två helt underbart fina personer.  Sandra och jag kan ha så kul så att vi dör av skratt men samtidigt bråka som om vi vore syskon som hatar varandra, men det som är bra är att vi blir sams lika snabbt igen. Är så glad att även den bruden har kommit till Öret och har fått äran att vara min sambo ;)
Tessan har sorligt nog flyttat till Stockholm.. det gör ont i hjärtat när man tänker på vilka två helt olika liv vi helt plötsligt kommer få, men med mycket telefonkontakt så delar vi får vi chansen att dela med oss av vår vardag ändå... Tessan är lika crazy som jag och det bara älskar jag, därför vi alltid har så sjukt kul tillsammans.



Carrobarro, men starkaste och fina vän!! Hon är den männsikan som jag beundrar mest när jag tänker på allt hon har gått igenom. Hon är lika hård som sten. Det är så himla jobbigt att ha dig i hemma i Ludvika, då kan vi inte träffas så ofta som vi egentligen vill. Du får mig alltid så himla glad.. samtidigt som du alltid kommer med kloka ord och råd.



Isspiss, min lilla älskade Isspiss.. Du är så sjukt klok samtidigt som du är så himla blåst (okej kanske inte som jag). Du är alltid den klippan man kan luta sig mot när allting känns jobbigt och du kommer alltid med de bästa svaren! Du är den som trivs med att pyssla om andra men du kan snabbt som attan byta roll och bli en riktig partypingla när du väl vill. ;) Vi tycker själva att vi kan vara så roliga med och mot varandra så att ingen annan fattar vad fan det är vi skrattar åt medan vi själva håller på att döööö.



Lollo! Under den här bilden kan jag bara skriva att Du är den bästa syster och vännen man kan ha, vilket säger allt.


Vad som än händer så vet jag att dessa vänner alltid kommer finnas vid min sida.
Jag älskar er!



Duktig tjej!

God middag.
Idag har vi helt underbart väder här i Örebro, sitter just nu på balkongen och solar mig och det är riktigt varmt.
När jag vaknade idag tog jag på mig träningskläderna och tog Alvin med mig ut på en snabb prommis i en timme, känner mig så himla duktig... och sen till frukost så åt jag äggröra.. ännu duktigare kände jag mig då.

Under hela veckan har vi vart fullt hus här på Universitetsgatan men idag åker alla ifrån mig.. Den enda jag har kvar är min stora kärlek, Alvin. Vi ska inte göra så mycket annat än att sitta ute och sola.. eller jo just jag.. jag ska ju tvätta i tre timmar idag också..

Det är tur att jag har Nadia och Dalleballe här i Öret.. ska tvinga hit dom senare ikväll så att jag och Alvin får lite sällskap.


!

HOJ
Yess jag vet Terese och syster, men det har varit så att jag har varit upptagen av ett speciellt främmande i några dagar.. Så då tog studenttorsten lite semester ;)

Men nu så vet jag inte riktigt vad jag ska skriva.. haha så kul är det att läsa den här vackra bloggen.

Jag, Issa, Johan och Sandra har setat ute på balkongen hela kvällen och druckit vin och tjålat skit. Nu sitter jag och Isspiss som två nötter med en varsin dator i knät i soffan.

Är förkyld,, tjock som fan i näsan. fattigast i hela världen.

Vet inte riktigt varför jag sitter uppe, skulle säkert somna om jag la ner huvudet på kudden, men jag inbillar mig att jag inte är trött, så då sitter jag och nördar framför datorn och tittar på helt världelösa saker istället. Jaja.. nu ska jag duscha sen gå och sova.

Gooonatt!

RSS 2.0