ute i Nyhammar!

Nu är jag ute i Nyhammar igen. Mats han äntligen gått med på att träffa mig igen (så rädd för att bli smittad). haha tönt!

Och jag tycker faktiskt att det är riktigt skönt här ute, trivs så bra. Hans föräldrar är så himla goa och nu är även hans syster Karin från Sthlm och hennes dotter här.. Och dom är ju lika mysiga dom.. Lilla Ebba ska leka hela tiden, sååå söt vill bara äta upp henne! :)
Men nog ska det blir riktigt skönt iaf att få komma hem till sitt egna på söndag.. Tror det snart börja sticka i hela Mats kropp... han kommer nog bli super glad över att få komma hem iaf :)

Har iaf skrivit halva tenta.. Den är nu typ 3 sidor.. och mer ska det bli.. Men jag orkar inte börja på nån ny fråga nu, det är så jobbigt att komma igång med frågorna..
Men imon ska jag sitta hela dagen, ska vara otrevlig och sätta mig ensam i nått rum och skriva på tentan.. Och jag ska iaf MINST bli klar med en till och fråga och hinna börja på den sista. Men jag har sagt till att jag inte behöver sitta 20 timmar för att bli klar. Utan om jag har lite kvar på den sista fråga, då är det så... Känner faktiskt ingen panik, då gör jag bara färdigt på söndag :) har ändå inget på gång då.

På fredag är det nyårafton..=)
Då blir det trerättersmiddag med fina vänner,, super mysigt. Orkar ingen fest.

Nu ska jag plugga lite till, sen ska jag mysa med min älskling som jag inte sett på flera dagar. SAKNAT HAN SÅÅÅ!!! <3

riktig MYS-JUL

Har haft den bästa julen någonsin! <3

Julafton började med grötfrukost (ett måste på julafton) ute i Nyhammar. Fick även en julklapp av svärmor och svärfar. Det var ett par jätte fina röda tofflor, från esprit. Går runt med dom i min handväska hela tiden så att jag kan ha på mig dom vart jag än går. Jag älskar dom! Tack!

Av min älskling fick jag en One Piece. Riktigt jäkla skön, älskar den också! Har haft den på mig hela dagen idag och den är så sjukt skön. Tack min kärlek!

(slänger in en bild från google så ni ser vad en One Piece är :)



Runt ett åkte vi hem till mamma i Hagge. Där var även Lollo och Jeppe, sen självklart småtjejerna och Kent. Det var helt lagomt med folk och det vart en riktigt mysig julafton med mys och gott att äta. Fick jätte bra julklappar även där. Tack!

På kvällen åkte jag och Mats vidare till Borlänge. Vi åkte till Andreas (Izzez son) & Carro och lilla Alice. Pappa, Izze, Sune och Maine var där.. Även där fick vi lite got att äta och det var mys med brasa och en massa prat..

Jag hade en riktig MYS-JULAFTON men alla i min underbara familj! Kunde inte bli bättre. Jag älskar er!

Jag och Mats är riktigt trötta på att bo hos hans föräldrar eller min syster... ja ni fattar.. drygt med folk runt omkring sig hela tiden när man är van att bo själv. Så vi lyxade till det på julafton och eftersom vi redan var i Borlänge så tog vi in på hotell för natten. Även det var jätte mysigt och julafton kunde inte avslutats på ett bättre sätt. <3

På juldagen var det dags för julfirande och mys med hela Mats familj. Det var hans föräldrar + alla tre systrar med man och barn. Vi åt julmat och hade julklappsutdelning. Jag fick en jätte fin brödkorg, eller vad man kallar det. Kommer stå jätte snyggt i köket. Tack Karin!
På kvällen var det förfest hos Nille och jag kände mig inte riktigt frisk, men jag bestämde mig för att tvinga i mig fyra cider ändå och följa med mina vänner ut på folkan. Och det var skoj! :)

På söndagen vaknade jag kl 8 av att jag var tvungen att kuta upp och spy. Och så fortsatte det hela dagen.. 19 gånger spydde jag på 11 timmar. Åt ingenting.. Bara drack vatten.
Eftersom att jag bara hade druckit 4 cider och ett glas vin på hela kvällen innan så var jag ganska så säker på en gång att det var magsjuka och inte bakfylla..
Dagen efters så spydde jag ingenting, men min kropp var död. Fick kanppt i mig nån mat.. På eftermiddagen fick jag i mig tacos. Det var bra :)
Idag fick jag i mig en halv yogurt (stavas?) och en macka till frukost... sen en morot. och sen nu på eftermiddagen fick jag i mig pytte lite spagetti och köttfärsås som mamma kom med. Kan iaf äta nu, men det är inte alls mycket jag får i mig... Bra bantning.. :/

Idag har jag försökt ta fram motivering och ork till att börja plugga. Hela förmiddagen kände jag mig jätte trött och slut i kroppen men nu så känner jag att jag nog skulle orka med att börja skriva på min äckliga tenta.... Så kommer nog sitta med den ända fram till natten, nån rast lite då och då.. Men annars så kommer jag spendera min kväll framför datorn och skolböckerna!! Önska mig lycka till!!!!!!!!!!!!!!

Nu kom syrran hem och klagar på att jag måste städa lite i köket.. Okej!!
Hoj!


Kul men jobbigt!

Igår drog Mats med mig på ett riktigt jobbigt men super kul träningspass. Jag var sjukt bra, men det var tackvare att Mats peppade mig till tusen.. Annars så hade jag gett upp för längesen.
Först SPRANG vi till gymmet. Och jag ska säga er att jag brukar aldrig springa och jag ville helst ge upp efter två meter. Men jag sprang faktiskt hela vägen. Jag är så himla duktig och jag kände mig riktigt stolt över mig själv. Sen gjorde jag och M olika styrkeövningar, mest mage.. det var också skit kul.. :) Men såå jobbigt.
Innan vi skulle springa hem så gick/sprang jag en (jag vet inte så mycket) kilometer på bandet... och sen sprang vi även hem. Och då kan jag säga att jag trodde jag SKULLE DÖÖÖÖ!
Jag ville bara lägga mig ner pi snön men nej, M peppade mig hela vägen. Skit bra!! :)
Imon ska vi åka hem till Ludvika igen. Denna gång för lite jobb - julfirande med familjen - och nyårsfirande med vännerna.
Vi blir kvar där ända till den 2 januari. Blir väldigt länge och det ska bli både kul och jobbigt det med. Roligt för att man kommer hinna träffa alla man saknar där hemma och det är mysigt att umgås med familjen. Men jobbigt för att vi antingen kommer sova ute i Nyhammar med hans familj eller i Hagge vid min familj (men vi hoppas att vi kommer kunna sova lite hos pappa och Izze också) Men vi kommer hela tiden har massa folk runtomkring oss och det är jätte mysigt i början, men det kommer nog bli lite jobbigt när vi ska vara hemma så länge.
Idag ska vi storstäda hela lägenheten så att den är ren och fin när vi kommer hem sen i januari.
Men nu först blir det lite film och mys :)

sambo på RIKTIGT!

I fredags åkte jag och älsklingen hem till byn. Det var fredags och idolmys hemma i Nyhammar. Visste inte riktigt vilken jag skulle hejja på för Minnah har vuxit som tusan under tävlingen.. men Jay är ju faktiskt bättre. :)

På lördagen åt jag lunch men pappsen, det var trevligt att träffa honom ett tag :) Sen åkte jag ut till Hagge för att senare ta med mig småtjejerna och möta upp Lojsan i sporthallen, där tittade vi alla på Jespers innebandymatch. Den var superspännande och dom spelade riktigt tufft.

På kvällen bjöd världens bästa storasyster och hennes bästa Jesper på thaimat.. Såå gott!
Senare åkte jag in till Carro, där vart det mys tillsammans med henne och Sandra :)
Mats var ut med kompisarna och vid 2 hämtade jag hem min halvfulla med supersöta karl och åkte sen hem till pappa där vi skulle sova.

På söndagen var det födelsedagsfirande för mamma Ylva tillsammans med alla hennes barn och barnbarn (förutom hon i sthlm).. Det var riktigt trevligt och gott fika. Barnen bakade även pepparkakor, vilket de har som tradition att göra tillsammans varje jul.. Riktigt mysigt var det och jag tycker så mycket om hela famlijen! Super goa människor!!

Och idag, på luciadagen.. Blev jag och min kärlek sambos på RIKTIGT!! Helt sjukt.. alla dom som känner till mitt liv de senaste två åren, skulle säga att detta bara skulle hända i mina drömmar. Det är så sjukt.. men hjälp vad lycklig jag är!!! Min dröm har blivit sann och jag är den gladaste människan på jorden. :)

Nu ska jag tvätta! Hoj!

Helvetes vecka!!

Usch och jävla fy vilka dagar jag har haft nu. Inge kul.

Alvin har hållt på att dricka så mycket de senaste veckorna.. men jag tänkte att det skulle gå över.. Vilket det inte gjorde, i helgen som var så vart det bara värre. Han drack och drack och var tvungen att gå ut varannan timme och kunde inte slappna av.
På söndagen ringde vi till Strömsholm och berättade allt och de tyckte vi skulle komma in med honom direkt. Vi kom dit till 15, fick sitta och vänta på hjälp till typ 17.. Där tittade en läkare på honom och pratade med mig och Mats om hur han mådde. Hon sa att vi skulle få vänta en liten stund och sedan skulle det komma en sköterska och ta blodprov.... Kom det nån? Ja efter TVÅ timmar. Skit segt. Vi fick även lämna urin som det skulle tittas på.  Åter igen fick vi vänta ett tag för att få svar på allt.
När läkaren kom tillbaka berättade hon att det blodproverna visade bra, men i kissprovet var det ett visst värde som visade 4 nivåer för lågt, vilket hon tyckte var gansks mycket. Så min lilla älskade och finaste bäbis fick sova kvar där över natten för att de ville göra ultraljud och röntgen på honom.
Kände inge kul alls att åka hem utan honom. :(



Shit vad tomt det var att inte ha sin hund hemma. Man tänker aldrig på det. Men man märker av honom hela tiden. När som helst hör man hans tunga andetag eller hur tassarna och klorna låter mot golvet när han rör sig. Varje gång man kommer hem ligger han vid dörren och blir huuuur glad som helst när man kommer hem. Eller när man vaknar och han alltid kommer till en direkt man klivit upp ur sängen och vill pussas och kramas.
Tro det elller ej, men jag saknade till och med att gå ut med honom i -20 på morgonen. Allt jag ville va att ha hem min finaste älskade hund.

Dagen efter berättade dom att Alvin hade inflammation både i urinledaren och tarmen, plus en förändring i njurar. Så han fick stanna kvar ännu en natt för att påbörja behandlingen. Han får nu äta specialmat och tre olika mediciner. Stackarn. Men den 17 ska vi tillbaka för att se att inflammationerna har gått bort och förändringen på njurar är borta. Så då ska vi tillbaka. Det är bara att hålla tummarna att allt har gått bort :)

När vi hade hämtat honom igår och varit hemma i ca 2 timmar, fick jag en allergichock. Var hem till Issa en snabbis där jag tog en Ibumentin.
- Men Gylling, tror du jag kan ta den här då? (eftersom jag inte tål treo),. jag.
- Men ja, det tror jag,. Gylling.
- Ja detta kan ju inte vara som treo,. jag.
- Nej det tror jag inte, ta en du,. Gylling.

Jo tjena.
Stod och laga mat och Mats tyckte att jag började se röd ut i ansiktet, när jag går och tittar har jag börjat fått utslag i hela ansiktet... Det slutade med att jag hade fått utslag över hela kroppen, svullen i hela ansiktet, munnen och ögonen var värst. Mats ville åka till akuten, men jag vägrade.. efter ett tag började jag känna i halsen, vilket verkligen skrämde mig. Så Mats ringde ambulans och de kom genast hit och ville ha med mig in till akuten.
Där vi jag medicin och de tog olika prover.. Fick åka hem runt halv ett.

Idag har jag bara varit trött men jag mår bra. =)

Nu hoppas jag att denna oturs -vecka är slut.. för i helgen ska jag och Mats åka hem till Ludvika och va med familjen och då hoppas jag att inget jobbigt ska dyka upp :)
Mats har varit hur underbar som helst både när det gällde Alvin och mig.. Världsbäst!!!!!!

<3

Vad vore jag utan dig?
Jag älskar dig! <3


jag har en dröm!

Jag har en dröm och den drömmen är att jag ska få åka utomlands med min kärlek. Vill inte gå runt och frysa som ett kallt och blekt monster här i Örebro.
Vill ta med mig Mats och åka till något vackert, varmt och mysigt ställe.

Har kommit på att jag skulle vilja åka till Dominikanska republiken, så sjukt fint där.







Titta så fint det är.

Detta hotell vill jag åka till..
Hotellet Bahía Príncipe San Juan.






Kommer nog aldrig komma dit tillsammans med min älskling.. men man kan ju iaf få drömma sig bort i nån minut!

jäkla seminarie!

Inatt trodde jag att jag skulle bli TOKIG! Ungefär halv ett inatt var jag klar med mitt seminarie som skulle vara inne kl 10 dagen efter... men Torsten är en sån idiot så på nått sätt så råkade jag radera hela skiten från datorn.. fråga mig inte hur!!!
Världens sötaste Mats gjorde allt han kunde för att hitta det på datorn, men det var fan helt borta...
Det var bara att ta tre djupa andetag och börja skriva om skiten!!! Så jag satt uppe till typ tre inatt och skrev det där förbannade arbetet som jag bara ville spy på.. och sen gick jag upp 7:15 tittade på julkalendern (som jag faktiskt tror kommer vara bra i år ;) ) sen skrev jag klart allt.. så jag har typ nästan sovit som mest 4 timmar inatt...

Konstigt nog så har jag inte varit så trött idag, när jag kom hem från skolan hjälpte bästa Isspiss mig att julpynta klart allting här hemma, så nu är det riktigt fint. PLUS att jag storstädade :) Så det är både riktigt rent och väldigt julit och vackert i hemmet nu :)

Mats är med grabbarna så jag ska gå ut och gå med Alvin, handla lite mat, träna.. .och sen kanske sova.. för ikväll runt halv tio kanske jag kommer vara trött..!


Just nu finns det inte mycket som skulle kunna få mig ledsen.. Känner mig så himla lycklig med världens bästa pojkvän, famlij och vänner!!!!!!!!!!! <3

RSS 2.0