Blev ej så känsligt

Det blev visst inte sånt känsligt inlägg innan.. Trodde jag skulle skriva om mitt bajs som aldrig vill komma ut eller om mina pruttar som vill komma ut för OFTA istället ;) men så blev det inte.. Så det går att läsa det andra inlägget också, är lika tråkigt som det brukar vara! Men jag skriver ju för att jag tycker det är kul ! :)

Nej men nu säger jag hoj på riktigt! ;) Hoj


Min mage, läs ej om du känslig!

Nu är jag så trött på min mage.. Den gör fortfarande ont varje jävla dag. Om det kommer ut som det ska nu? NEJ! Medicinen suger balle och hjälper inte ett dugg.. Inte enligt mig iaf. Imorgon bitti har det gått en vecka sedan jag fick detta och jag har lovat M att ringa eftersom det inte blivit nå bättre. Då får de fasiken undersöka mig noggrannare tycker jag!

Annars så rullar det på. Befinner mig i Västerås mellan 7 och 17 på dagarna.. Kvällarna består av mat, träning och mys med M. Mer än så hinner jag tyvärr inte, jätte tråkigt men sant. Min fråga är: HUR FAN HINNER FOLK SOM JOBBAR DESSA TIDER MED BARN? Sin familj? Det borde ju knappast bli många timmar dessa människors hinner umgås med sina barn och sin karl. Ne fy tusan. Inte ska då jag vara borta från 7 på morgonen till 17 ibland 18 när jag får barn.. Det ska jag då se till., hur vette tusan men jag kan berätta hur när jag kommit på det ifall det är någon som läser som känner samma lika! :)

Hojhoj!


Stoltast i världen

Hej hopp!

Jag har pirr och glädjerus i hela kroppen för tillfället. För vet ni? MIN snygging har gått vidare till de sista testerna för polisskolan! ! ! ! ! ! ! !
Jag är så glad att jag bara vill skrika! Nu kan jag inte göra så mycket annat än att hålla alla mina tummar och tår för att det går som det ska ända in i mål, så han kommer :)
Den 13 februari ska han iaf ner till skåneland för att bli psykad av en snut!

Var bara tvungen att gå in och skriva detta på en gång. :)
ÄR SÅ GLAD OCH STOLT! MIN MATS!

Hörs kanske ikväll eller imorgon!
Höj!


Love fredag

Helloooooo! Hur underbart är det inte med fredag? Med helg!!
Aldrig någonsin har jag uppskattat helgen så mycket som jag gör nu när man jobbar varje jäkla dag!
Jobbet i Västerås kunde inte va bättre, folket är verkligen helt underbara och alla vill lära mig så mycket och jag står där med öppna armar och tar emot allt jag kan få.. Men åker hem med en hjärna som bara luktar så mycket bränt att brandbilen kommer hem till oss..Typ varje kväll. Börja bli ganska så pinsamt faktiskt att dag efter dag förklara att det är min hjärna som luktar!

I helgen känner jag för att fly hemmet. Ska försöka övertala M att åka till Sthlm. Till hans syster och underbara Ebba. Vi har pratat om det men M är som vanligt velig i 100 år innan han bestämmer sig för nått.
Annars kanske jag rymmer hem till Ludvika.. Vi får se. :)

Sitter på jobbet iaf och ska ha ett samtal (inte själv än) kl 10. Min mage är väl hyfsat bra.. Igår tog jag en massa bajsmedicin.. Så nu är jag ganska tömd ;) Nice! Moget att skriva om det? Nej men det är så mitt liv ser ut. Jag har ätit tre olika bajsmediciner nu i veckan, för att få ut mitt jäkla bajs som trivs så bra där inne.. Men nu tillsammans med bara en medicin ska jag nu kunna bajsa som en vanlig Svensson eller Persson eller Jansson för resten av mitt liv!

Hoj!


Ett bajsigt inlägg

Hejsan svejsan. 

I söndags så fyllde mitt hjärta 24 år! Tänk vad tiden går fort.. första gången jag "dejtade" honom var han 20 år, skulle fylla 21... Och nu är han 24. Underbara karl. Han gör mitt liv till det bästa! 
Han fick en Lee jeansskjorta och 10 snusdosor. Skjortan var han med och köpte, så det blev rätt. Han är ju ganska så kräsen min M. :)
När M kom hem på söndagen efter att ha jobbat 12 timmar, så var jag på Ica och slutade inte förrän 21:15. Men när han kom hem fick han komma hem till ett litet kärleksbrev på två sidor och en lite "ledtrådsskattjakts-papper". Där stod det hur han skulle hitta 10 andra små presenter som jag hade gömt i hela lägenheten. Det var 10 snusdosor.. haha, så typiskt mig tyckte Mats att jag skulle "leka till det" och gömma dom som om han vore 10 år.. :) Men han tyckte jag var lite söt också, tur är väl det ;)



Min snygga, sexiga, söta och fina 24 åring! <3


Praktieken har rullat på även denna vecka. Men idag har jag varit hemma då jag fick lov att åka in till akuten igårkväll. 
5 jäkla timmar var vi där. Så sjukt att det ska ta sån tid för att få hjälp. 
Men nu vet jag iaf vad det är för fel på min mage. Och jag hoppas att jag aldrig mer ska behöva ha ont. 
Och vet ni vad det är? Typ som Alvin.. haha nej men nästan. 
Min tarm fungerar inte som det ska, det är nått fel på min tarmkanal. Vilket betyder att jag har kronisk förstoppning. Så länge jag kan minnas har jag bajsat typ varannan eller var tredje dag. Aldrig att jag bajsat varje dag iaf. Och så ska det tydligen inte vara, eller det vet jag ju men trodde aldrig att det va så här "allvarligt" som det var/är.
Min mage får iaf inte ut allt som ska ut om man säger så, och nu har min mage fått nog och därför har jag börjat fått ont nu sen i oktober, magen som säger stopp. Och när jag får mina attacker så menar läkaren att magen är så full av bajs (äckligt jag vet) men att min tarm bara töjs och töjs av allt som ska ut och inte kommer ut. 
Eftersom det är något fel på min tarm, som gör allt segare och som faktiskt inte går att göra något åt. Så har jag nu fått en medicin som jag SKA ÄTA HELA MITT LIV. För min kropp kommer tydligen alltid göra såhär.. jäkla tarmjävlar. Men jag är faktiskt glad att det inte är nått farligt :) Så det är bara att gilla läget. 

Aja, nog om bajs och tarmar. Nu vet ni läget. 

Ikväll kommer det bli en trevlig kväll. 
Jag, Mats, Eas och Walter ska gå på bio. Det är dags för mig att äntligen få sitta och dregla där på bion och ha min sexiga Persbrandt ! ;)
Efter det är det tydligen 3 SKIT BRA MATCHER på tv. Eas och Mats blev lika glada som små barn på julafton när dom upptäckte det. Så efter bion ska vi gå till Olearys för att kika på fotboll och dricka öl. Jag tar mig nog en cola och kollar på en halvlek, sen går jag hem för att sova. Ska ju som vanligt upp 6 imorgon bitti. Men det kommer bli en lugn och mysig kväll. Jag och grabbarna.. som vanligt. haha! 

Nu ska jag vika in tvätt, hänga upp en ny, plocka lite för att sedan gå och träna.. eller just ja. ska ju till apoteket för att hämta ut en bajsa-normalt-hela-livet-medicin.. ! 
Höj!

Fy tusan

Ojojoj, här jäklar rullar livet på. 
Det är äntligen helg, typ den längsta veckan i mitt liv.. men jag har heller aldrig lärt mig så mycket på en vecka heller. Det är så SJUKT kul. Shit vad jag har valt rätt yrke :) Kommer älska att jobba med de olika sakerna som jag kan sen tack vare min utbildning. 

Imorse kramade jag iaf min 23 åring för sista gången.. Hem till Ludvika för att jobbar var det som stod på schemat för honom. 
Imorgon när han kommer hem är han 24!!!!!!!!!!!!! Mitt hjärta! Jätte tråkigt att jobba till 21:15 den dagen han fyller år. Men vi var ut och käkade igår och sen får vi ta lite födelsedagsmys på söndagskvällen. <3

Nu har jag faktiskt nyss kommit hem från jobbet. Jag vet. Denna vecka blir det som 7 dagars jobb. Jag är helt slut, men eftersom jag är som jag är och gillar när det är full fart så kommer det lite brudar hem till mig ikväll för käk och fest. Om M hade varit hemma så hade jag nog säkert inte haft nått emot att bara vara hemma. Men istället för att ha en tråkig (lugn och skön) lördagskväll så blir det fest med Amanda, Lisa och Klara.. kanske några fler. Alla är välkomna ;)
Men bara för att dom ska komma hit så måste jag städa.. Eller ja, iaf vika in lite tvätt och småplocka lite. 

Ha en bra lördagskväll, för det ska jag ha.
Slänger in en bild på en varelse som jag saknar så mycket att det gör ONT i mitt hjärta (han är i Nyhammar). Jag hoppas han kan komma hem till mamma snart <3

haha vad långt hår han hade här.. min lilla älskade gris <3

Helt slut!

Hello!

Vet att jag är super dålig på att uppdatera just nu, och även fast jag inte har 1000 läsare så får jag så dåligt samvete mot er få som läser. 

Men min praktik har iaf börjat nu. Och SHIT VAD KUL det är. Och vad lärorikt det är. Jag har lärt mig så sjukt mycket på dessa tre dagar, så när jag kommer hem på eftermiddagarna är jag helt slut.
Har varit i Västerås, kommit hem, tränat, ätit mat med M, myst med M, sen sova igen i några timmar sen upp igen....
Idag tränade jag dock inte utan åkte till Victoria och käkade mat med henne och tjejerna, och Nils (hennes sambo).. Vi hade en lite "hej då, vi ses snart igen" middag tillsammans allihopa för hon åker till Indien på lördag och ska göra sin praktik där.. och kommer hem i april.

Min praktikplats då?
Ja jag måste ju sova så jag hinner inte berätta så mycket nu. Vill ha så många sovtimmar det bara går. 
Men det är helt super på missbruksmottagningen, och vilket gäng jag jobbar med :) Mina två handledare framförallt. Dom är sååå duktiga och kunniga, delar med sig så mycket av sina kunskaper och erfarenheter, men också resten av gänget VILL verkligen lära mig så mycket som möjligt. Så min hjärna går på högvarv hela dagarna. 
Jag har eget kontor också! Liiite mallig är jag faktiskt ;) Ska ta med ett kort på Alvin och ett på mig och M och ställa på mitt skrivbord imorgon.. så jag har mina älsklingar 'även i Västerås. 

Kan och KOMMER att berätta såå mycket mer. Men nu måste jag verkligen sova. Ska upp snart igen. 
Hörs nog kanske inte imorgon, men på fredag! HOJ

Super vecka!

Hejsan alla älskade läsare. 

Denna vecka har det varit full fart och den har varit super bra :)

I onsdags var jag med M som gjorde fystestet för polisskolan. Han var såå duktig och jag kunde inte känna mig stoltare :)
Han kom 4 in i mål av alla 40 på springningen, hans tid blev 8:22. Både hinderbanan och bära dockan som man får lov att göra gick också super bra. Det sista man skulle göra var ett simtest, där det faktiskt var flest människor som blev kuggade.. men inte min karl inte... han klarade det hur bra som helst. Och han blev GODKÄND!
Nu får vi bara vänta till vecka 5 för att få besked om han går vidare till de andra testerna som är kvar. HOPPAS, håll alla tummar och tår som går. 

Torsdagen och fredagen var det projektredovisning i skolan. 
Klockan 12 på fredagen var dagen slut, vilket betydde att även termin 4 var gjord. 
Jag har alltså klarat av 2 år av utbildningen. Jag är faktiskt riktigt STOLT över mig själv. Dessa två år har gått så fort och jag har lärt mig så sjukt mycket. 

På fredagskvällen lagade jag och Sandra som var här, för att umgås en sista kväll innan hon drar till Macao på måndag till mars :(. 
Vi gjorde iaf jätte god mat och till det drack jag och M rödvin.. (jag vet, har lärt mig det och jag kände mig faktiskt riktigt vuxen ;)
Vid halv nio åkte Sandra hem till Ludvika och jag och mitt hjärta la oss i sängen med vinflaskan framför en film. Supermys skulle jag vilja säga. En helt perfekt kväll. 

Igår var det fest. Två av mina fina vänner här i Öret fyllde år. 
Musu fyllde 22 och därför åkte jag först till kotten för att fira henne. Det var jätte kul att umgås med hon och Nadia igen. Det var allt för längesen. 
Vill halv elva fick jag skjuts av Nawal (tack super söta du), till en lokal där Martina hade sin 25 årsfest. Var där ca en timme innan vi alla bestämde oss för att åka till krogen fast vi sagt att vi skulle skita i det. Men det blev iaf en lördagskväll som avslutades på Satin. Det var trevligt men jag är ju så sjukt jävla trött på allt som har med krogen att göra.. så jag gick hem vid ca 01. 
Hemma städade jag undan efter M och Eas som hade druckit öl och spelat tvspel... När de sedan kom hem från Harrys käkade vi Sibylla och hade vår egna lilla efterfest till 04. 

Idag har vi bara segat i soffan. Grabbsen har spelat tvspel. Jag har läst alla mina bloggar. Jag har gjort tacos som vi dröck i oss, jäklar vad gott det är med tacos på en bakisdag. 

Nu spelar de NHL igen och jag ska gå in och ta mig en långdusch, älskar! 
Efter det ska jag läsa studiehandledningen inför den kommande terminen. Nämligen PRAKTIKEN!!!
Imorgon klockan 06:56 sitter jag på tåget påväg till Västerås. Ska ju vara där på socialtjänsten, enhet missbruk. 
Kommer bli sjukt långa dagar, men hjälp vad intressant och lärorikt. 
Är faktiskt riktigt nervös, men mina handledare var så goa så det kommer nog gå bra :)
Men det kommer som sagt bli långa dagar, sitter på tåget vid 7 imorgon bitti och kommer nog inte vara hemma förrän vid 18. Men men, vad gör man inte för att få en bra praktikplats? ;)

Nu var det duschen ja. Hoj hoj. Hoppas ni har haft en lika bra vecka som jag har haft. Vi hörs imorgon, då får ni höra hur min första praktikdag har varit :)


Ledig måndag!

God morgon.. Eller jag gick faktiskt upp 9 idag, fast jag är ledig. 
Men M skulle upp vid 9, och vad gör man inte för att få äta frukost med sin älskling framför tv? Som jag saknat våra mornar. Frukostmys, det är vår stund det :)

Nu är M iaf i skolan, så duktig. 
Själv sitter jag i soffan och har ingenting kvar att kolla på på datorn. Så jag bara sitter här och har skit tråkigt. Vet att jag nog bara borde njuta, för imorgon är det fullfart fram till helgen, och sen börjar praktiken.. och då blir det allt annat än lugnt. 

Men jag sitter och drar mig för att börja städa. Jag ska storstäda (skönt att ha det gjort innan helgen och praktikens start) + att jag ska städa bort julen. Nu är ALL julkänsla borta, inte så konstigt kanske då den är över.. Men nu stör jag mig bara på allt som har med julen att göra ;) Så den ska bort.. antingen nu om typ 10 min... eller efter min lilla vila på soffan. ;)

Jag och M ska STORhandla idag också, det är så jäkla tomt i kylskåpet så när jag ropar hej i det igår... så ekar det liksom fortfarande ett hej idag. så jäkla tomt är det!!

Nej, vila i ca 30 min.. sen.. då jäklar!

Sälen i bilder

Det var en helt fantastisk resa. Och vilket underbart gäng vi åkte med. 
Tack alla inblandade för att ni gjorde resan till ett kul och fint minne <3

HEMMA!!

Ni aldrig ana hur jäkla underbart det är att vara hemma. I sitt HEM. 

När jag åkte hit idag så kände jag mig lite sorgsen, för jag börjar faktiskt tycka om Ludvika igen, eller folket iaf. Men staden ger mig iaf inte ångest längre ;) Trodde aldrig jag skulle säga detta, iaf inte för två år sen :P

Men jag har haft två helt fantastiska veckor i Ludvika och (5 dagar i Sälen). Och jag tycker så himla mycket om min familj, och M.s familj. Vi har de bästa familjerna man kan tänka sig. <3

Vet inte om det är att staden Örebro som hjälper till och gör att känslan blir större eller om jag hade känt såhär fast jag hade haft lägenhetern någon annanstans. MEN HJÄLP, vad skönt det var att komma hem. 
Till mitt och Mats HEM. Jag älskar vårt hem. Det är rent och fint, och det är vårt alldeles egna. Jag bara älskar det!

M är kvar och jobbar till söndag, och jag ska jobba här till söndag. Och när jag inte jobbar ska jag packa upp, tvätta och plugga.
Nu är vi snart tillbaka till vardagen igen, och det har jag faktiskt längtat efter. Till min och Mats vardag, då det bara är vi två under samma tak.. plugg, filmkvällar, bio, vännerna i Öret... Ja tillbaka till vår vardag helt enkelt :)

2012 kommer bli mitt och M. år, i också. För 2011 kan man inte säga annat än att det också var vårt. Vi flyttade till denna underbara lägenhet och skaffade oss jobb i Öret.  Vi byggde upp våra liv, här i Örebro. Hade små mysiga utflykter till bla. Göteborg och Stockholm. Vi unnade oss massor av vardagslyx med bio och restaurang. Under 2011 kan man kort och gott säga att vi har njutit av varandra. Vi har bara tänkt på oss själva och varandra. Bara gett varandra glädje och kärlek!
Ett helt underbart år. 
Men 2012 kommer bli exakt lika bra. Jag känner på mig det. Även detta år kommer bli mitt och M.s :) <3


Systerdag

Idag var jag och mina underbara systrar ut i backen för att åka på de "flygande mattorna" som de fick av tomten ;)
Bilden vill inte visa sig :/


Julafton i bilder

Bjuder på bilder från julafton. Hade en super mysig julafton som började hemma i Hagge och som avslutades i Ludvika med M:s familj. <3






















För mamma!

Linnea ville ha en helbild på tatueringen, så här kommer den!
(tycker dock att den inte gör sig alls lika snygg när man tar en enda stor bild på den men ;)

Det står iaf: Jag är en del av dig
Vilket är, ja vad säger man? Bevis på att jag tycker min mamma är världsbäst i hela världen ;) haha! Nej men min mamma är verkligen den bästa! Så då ville jag göra en tatuering som stod just för henne! Och en del av henne kommer jag ju alltid att vara, vare sig jag vill eller inte ;)
<3


RSS 2.0