Helg hemma i Ludvika

Jag har haft en riktigt bra helg hemma bland alla mina nära och kära och fått en massa glädje och kärlek :)

I fredags kom jag och M till Ludvika strax efter ett. Vi tog oss lunch hemma hos Fadi (det är väl ett måste när man kommer hem??). Han var lika glad som vanligt över att se oss, han gör så himla god mat och han är så söt så jag vill krama ihjäl han!
Efter en lite tripp på stan gick vi hem till Maria (M:s äldsta syster), även Maria (mellan syster) kom dit tillsammans med sin man och yngsta dotter. Sedan hade vi lite födelsedags fika för Mats och Maria och som fyllt år :)Det var jag och M som bjöd på en riktigt god chokladtårta!
Sedan drog vi vidare hem till pappasen och Izze där även Jeppe och Lollo var. Det var ju fredag så därför bjöds det på pommes (som Izze själv fiterar, skit gott), kyckling, beasås och sallad. Sjukt gott.
Senare var det fest med tjejerna hemma hos Tillis. Det var en mycket mycket mycket trevlig kväll med en massa tjål, vin och dans :) Helt perfekt!!!
Krogen däremot. Den sög!!!!  Är det inte hemskt när man som 20 (snart 21) känner sig för gammal för att kunna gå ut på krogen i Ludvika????. Jooo, fyfan. Men det är sanningen. Man kände typ inte igen en enda. Som tur var kunde jag, Gylling och Carro dansa och ha skoj ändå. Men nja, krogen i Ludvika. Ingenting som kommer locka mig ett enda dugg längre.

I lördags jobbade jag faktiskt på J&M mellan 10-15. Orkade väl kanske inte göra det, men jag är en fattig jävla student så jag tackade ja när hon bad mig.. Min super söta vän CallePonk kom och hälsa på mig ett ganska långt tag på jobbet, det var kul. Väldigt snäll människa det där :)
Efter jobbet åkte jag och M till ishallen för att se han systerson Albin spela hockeymatch. Skit söta ungar, typ 5 och 6 år gamla.. :) riktigt gulligt när dom åker omkring där på isen. Riktigt duktiga!
Efter matchen åkte jag hem till Hagge för att bara mysa och njuta av att vara i Hagge tillsammans med mamma och alla systrar <3 Och vet ni vad? Jag gick och la mig 21:45 den kvällen. Helt sjuk. Kan inte ens minnas sist jag gjorde det, måste vara typ tusen år sedan.

Idag har jag bara varit i Hagge och haft mys med mamma och småtjejerna.  Det var meningen attt båda trollen skulle följa med mig till Örebro på eftermiddagen. Men Hanna hade feber, så det blev en febrig och gråtandes lite tjej kvar hemma i Hagge. :( Tyckte så synd om henne, hon var jätte ledsen när hon inte fick följa med.
Däremot tror jag att Hilma var ganska så nöjd när hon skulle få Tinna för sig själv ;) Vi har gjort pizza här och haft mys i soffa, nu sover hon som en stock.
Vad som händer imon beror lite på, vi får se..

Nu ska jag pussas med M innan jag går och lägger mig. Är trött fast jag sovit i 12 och en halvt timme. Gick ju som sagt och la mig 21:45 igår och vaknade 10:20 imorse.. Sjukt, men skönt!


Mer död än levande

Tjabba tjena!
Har haft mina två första arbetsdagar på BaraVara!  Det är ett riktigt fint kafé, gillar själva lokalen mer och mer. Och personalen är helt underbar. Det är iaf första gången jag har riktigt bra chef som man säger om man gör något bra, vilket jag inte är van med från andra arbeten. Men all personal är hur gulliga och trevliga som helst, hjälper verkligen till om det är nått jag undrar över osv.

MEN, fy fan vad det är jobbigt, fysiskt. Just nu när jag inte kan någonting och ska lära mig allt från grunden så är det typ bara disken jag har ansvar för. Och jag skojar inte när jag säger att det är det jobbigaste jobbet jag haft, fysiskt. Jag springer upp och ner i en trapp hela tiden och bär tunga brickor och backar med massa tallrikar och glas osv. FY FAN. Har träningsvärk idag. Men efter några gånger så har jag blivit härdad säger dom andra ;)
Just nu har jag bara så ont i ryggen, ryggen och knäna .. men som sagt. det blir bättre.
Imon ska jag äntligen få åka hem till Ludvika. Det ska bli så kul så att jag till och med är lite pirrig i magen, bara för att jag ska få pussa och krama på så helt fantastiska människor som jag saknar så mycket <
Nu ska jag packa, gå ut med Alvin och sen sova så att det blir fredag :)

MÅSTE HEM

Har räknat ut att om man inte räknar med de ca 6 timmarna jag fick tillsammans med mamma och systrarna, de 45 minuterna jag fick tillsammans med pappa och Izze sista jag var hemma på knappt ett dygn för fem veckor sedan, så har jag inte sett min underbara familj på 9 veckor.
9 JÄVLA VECKOR. Kan ni förstå????
Jag saknar min mamma. Jag saknar min pappa. Jag saknar Hanna. Jag saknar Hilma. Jag saknar Lovisa. Jag saknar Izze.
Jag ska ger er alla världens största kram när jag ser!
Jag sakar ALLA mina tjejer. Tjejerna som alltid får mig att skratta och må bra. Tjejerna som känner mig på ett sätt som ingen annan. Jävlar vad hårt jag ska krama er!!!!
Just nu känns det verkligen att jag måste hem, det känns i hela kroppen. Fast jag är världens lyckligaste människa så känner jag att det gör ont i mig på nått sätt. Något ledsamt. Jag MÅSTE HEM för att få den kärleken som bara min familj och mina tjejer kan ge mig.
Och vet ni hur jag tänker när jag känner mig ledsen över att jag saknar er??? Att jag är riktigt jävla glad över att jag har några där hemma i Ludvika att längta efter. Att jag har den bästa famlijen och de bästa vännerna att komma hem till! Ni är guld värda! <3

Dag 10

Dag 9 vart så kort och liten så kan lika gärna köra dag 10 direkt efter :)
Dag 10
Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, arg

Detta var inte alls så svårt.
När jag är ledsen så lyssnar jag väldigt ofta på Lars Winnerbäck (min andra kärlek), Melissa Horn och andra lugna och fina låtar.
När jag är uttråkad lyssnar jag på en massa gamla goingar. Låtar man får en massa minnen till så man kan höja rösten och sjunga det vackraste (fulaste) man kan. Älskar att sjunga till gamla låtar som man kan utantill. :)
När jag är arg lyssnar jag nog inte på musik. Tror nog att jag ofta är ledsen och arg samtidigt, så då blir det ju den lugna, fina och sorliga musik igen :)
När jag är glad lyssnar jag på riktiga partylåtar. Även här kan det vara riktiga goingar från förr som man sjunger och dansar till med tjejerna där hemma i Dalarna :) Men även låtar som S&M med Rihanna som jag bara älskar just nu.. Men är jag glad, då är det dans och partymusik som gäller ;)

Dag 9!

Dag 9
Något jag är stolt över de senaste dagarna

Oj vad svårt. Något jag är stolt över de senaste dagarna. Shit vad svårt. Kan inte riktigt komma på nått.
Måste väl i så fall vara att jag kommit igång med träningen igen då :) Har ju hållt mig lite till latsida, men nu är det ändring igen. Känns riktigt skönt!






























Trevlig lördag!

Igår sov jag och M till 12, det är så jäkla skönt. Jag älskar att få sova hur länge jag vill, inga klockor och inga måsten.

På dagen var det storstädning som gällde, inte alls lika kul och skönt med det behövdes verkligen. Och det är ju så himla skönt när det är klart. Nu kan man vara här inne utan att det kliar i kroppen :)
Senare mot kvällen åkte vi till Eas och Issa. Grabbarna skulle dricka whisky och spela fifa så jag och Gylling drog till Victoria och Bella. Det var riktigt trevligt. Dom är så himla mysiga och trevliga så det vart några timmars tjål :)
Dom berättade att även om dom inte skulle få nått sommarjobb här så skulle dom plugga sommarkurs, vilket betyder att hur det än blir så blir dessa två brudar kvar i Örebro över sommaren. shit vad glad jag blev då. är lite orolig över att gylling kommer åka hem (vilket jag hoppas hon inte gör). Men det vart som en trygghet att veta att hur det är blir så blir iaf dom kvar i Öret.
Men som sagt, vill inget hellre än att Isspiss också ska vara det <3
Har inget mer vettigt att berätta idag. Det har varit en lugn och skönt helg. Är även ledig imon så för mig slutar inte helgen förrän på tisdag :)
Ikväll är det solsidan också, så jäkla bra!
Hoj

Dag 8!

Dag 8
Kortsiktigt mål för denna månad och varför

Mitt mål denna månad (mars, är ju snart det) är att jag ska göra allting så himla ordentligt och bra tills jag flyttar. Jag ska inte bara slänga ner allt i kartonger och sen kasta lite saker som jag inte vill ha när jag redan flytta.
Utan jag ska slänga det som inte behövs längre. Och det som jag ska ha kvar ska jag lägga ner snyggt i en kartong och på varje kartong ska jag skriva till vilket rum kartongen ska till. Det blir lättare för pappa och M och dom som ska bära ;)
Vi ska flytta den 12 mars. Och eftersom att jag ska vara så ordentlig och duktig så hade jag faktiskt tänkt å börja redan nästa vecka :)

Dag 7!

Dag 7
En bild på någon/något som har ett stort inflytande på dig

Utan att jag vet om det så har denna underbara och vackra dam gjort så mycket större inflytande på mig än vad jag tror.
Det är min vackra, vackra mormor. Hon är en engel nu, men när hon fanns hos oss nere på jorden, så var hon bland de vackraste som fanns. <3

Jag saknar dig jämt mormor.
Jag älskar dig så himla mycket. <3

nu vet jag!

Igår när jag var på gymmet och kämpade röven av mig på crosstrainern så kom det en lugn låt på radion. Hatar när det kommer lugna låtar när jag tränar.
Men denna gång var det "i´m moving on"... tror den var med i melodifestivalen någon gång.
Tycker iaf att den låten är väldigt bra.
Och utan att jag tänkte på det (vilket jag gör jämt när jag hör denna låt utan att tänka) så sjunger jag alltid extra högt och vevar med hela högra armen (svårt att förklara) som om att jag verkligen menar det jag sjunger, när meningen "nothing will break me down" kommer...
Jag älskar den meningen, den är så sann. Man ska klara sig själv och inte låta någon/något bryta ner en totalt. Man ska vara stark. Så själva buskapen med meningen är något jag älskar.
PLUS att jag har ett sånt minne till just denna mening, till min mamma. När den var ganska så ny så minns jag att hon hade hämtat mig i Ludvika på kvällen och vi skulle åka hem till Hagge.. Och när vi åker i bilen så kommer denna låt. Och alla som känner min mamma vet hur "tokig" hon är.. och när denna mening kom. så sjäng hon allt vad hon kunde. "Nothing will break me down"!!! samtidigt som hon veva för fullt med armen (precis som jag gör jämt när jag hör denna mening nu, säkert för hon gjorde det)... och efter den meningen så kommer det typ som en smäll. och då slog mamma i ratten. Och sen skrattade vi. Jag tyckte mamma va så söt. Hon verkligen menade det hon sjöng och det var som om hon ville skrika och visa bestämt för mig att så är det.. Ingenting ska få knäcka dig min dotter. typ :)
Berättade detta för mamma och även hon minns när vi åkte i bilen och hon sjöng detta den kvällen. :)
Så nu vill jag tatuera in, nothing will break me down" på min underarm. :)..
Till och med morsan tyckte det var bra. Hon som hatar tatueringar. Så det känns ganska så bra. Men ska suga på karamellen ett tag (plus att jag inte har råd nu) och se om nån vecka hur jag känner. Men just nu så känns det ritkigt bra... Har både ett minne till min bästa mamma till just den meningen, plus att jag älskar budkapet med den.
Nu ska jag ha fredagsmys med min snygging utan päls och min snygging med päls ;)

Dag 6!

Dag 6
Favorit-superhjälte och varför

Vem min hjälte är kommer nog inte komma som någon överraskning för er.
Min otroligt vackra mamma.
Det finns ingen människa i mitt liv som ställt upp på mig och alltid funnits där för mig på det sättet som min fina mamma har gjort.
Hur ledsen jag än är så kan mamma få mig att må bra.
Hon får mig alltid att skratta, även fast jag är riktigt förbannad (till och med om jag är arg på henne), får mig att skratta.
Hon har under min uppväxt och ger mig fortfarande sån otrolig trygghet.
Du lärt mig att man alltid ska se allt från den ljusa sidan, vilket jag är tacksam för.
Du har lärt mig att man alltid ska behandla andra människor så som man själv vill bli behandlad, vilket jag är tacksam för.
Jag kan säga att jag är väldigt lik min mamma på sättet, vilket jag säger med stolthet. För det finns inget hellre jag vill här i livet än att bli en lika perfekt mamma som DU.
Tack mamma för att du lärt mig vad kärlek är!


Jag älskar dig mamma, det finns ingenting jag inte skulle göra för dig. Du är den bästa!

Har fått jobb!!!

Tjabba tjena.
Idag är det en riktigt bra dag.. Jag har fått jobb på ett jätte fint fik här i Örebro som heter BaraVara! :) Det känns riktigt spännande och jag hoppas att det kommer gå bra och att det blir roligt.. Ska iaf redan börja om ca 2 veckor.
Slänger in en liten bild som dom har på sin hemsida.http://www.baravara.net/
Jag ska skriva lite om hur vi (min grupp) ska redovisa våra artiklar imon. Så nu blir det plugg, sen ikväll SÅ SKA JAG träna, det är redan skrivet i pannan att jag ska träna idag. Gjorde liksom inte det igår heller, men idag kan jag inte smita undan :) Attans!
Nej, plugg dax.
HOJ

Såå sugen!

Asså ända sen jag gjorde min första tatuering, för tre år sedan.. Så har jag velat haft en till. Jag vet som sagt VART jag vill ha den, men inte VAD.. eller jag vet att det ska vara en text, men jag vet inte vad det ska stå..
Sen vet jag inte om jag vill ha texten på svenska, vilket jag tycker vore coolt, eller engelska då allt blir mycket finare.
Något sånt vill jag ha :) Riktigt snyggt, Älskar texten på den i mitten, asså textstilen. Så himla fin :)  Jag tycker verkligen att det är så viktigt att jag verkligen älskar och står för det som ska stå på armen. Så därför kan jag inte bestämma mig för nått, har liksom inte hittat nått som jag kännt 100% att det är bra.. men det kommer väl.

Dag 5!

Dag 5
En bild på ett ställe du varit på.



Senast jag var utomlands var jag till Tunisien, sommaren 2008. Det är riktigt fint där, men ganska så öde. För en lugn vecka med en massa sol så är Tunisien ett perfekt ställe.
Här är jag och Lojsan ute på en udde i havet. Det var riktigt riktigt fint och jag tycker den här bilden är så fin så därför fick det bli Tunisien. :)

Morgon kaffe

Shit så jäkla gott det är med kaffe på morgonen. Mm, älskar det.
Nu sitter jag som sagt här med mitt morgonkaffe och går igenom tentan för en sista gång.. Kommer nog aldrig känna mig helt nöjd med den, men men. Kan inte göra mer än det jag gjort. Mitt bästa!
Det är ändrade planer btw.. Det blir flytt den 12 mars istället. Dom vi ska byta med krånglade lite, så ja då fick det väl bli den 12.. Men men, går inte direkt nån nöd på mig, jag älskar ju denna lägenhet och tror jag kommer sakna den. Så istället för att tänka att jag ska gå och längta och vara ivrig så ska jag njuta av att bo på bottenvåningen och kunna ha Alvin löst på gården (vilket jag inte kan i den andra).
Lönehelgen ska jag åka hem till Ludvika :) Som jag längar!!!!!!!!!!!!!!! Har inte varit hemma sen jul.. Åå vad jag ska krama alla! <3
På söndagen den helgen när jag ska åka hem ska mina älskade trollungar följa med :) Dom ska sova här till tisdagen då mamma kommer och är här en heldag. Så jag ska få mysa med mina trollungar i massor. Kommer bli super mysigt och kul att ha dom här. Dom har aldrig varit här själv, en gång, över en dag. Så igår när jag ringde och berättade det för dom skrek dom Jaaaaa, av lycka!
Sötgrisarna.
Efter jag lämnat in tentan så SKA jag träna.
Byeeee

Dag4!

Dag 4
En vana du önskar du inte hade

Jadu, ganska svår men ändå lätt.
Självklart är det väl att jag ska sluta bita på mina naglar. Men jag ser inte det som ett problem, mest M som gör det för han tycker det är så äckligt. Igår ville han lära mig att klippa dom.. haha

Annars så är det nog att jag är så envis i vissa diskussioner, fast jag efter ett tag börjar inse att jag har fel, så ger jag mig fan inte förrän jag har det bevis.. mitt framför ögonen på mig ;)

FLYTT

Idag är jag superduper glad.
Vi var och skrev på kontraktet för den nya lägenheten idag. Min och Ms tvåa i stan, vår alldeles egna lägenhet... Där vi ska få tapetsera och göra riktigt fint tillsammans. :) Vårt HEM!
Den 26 februari, NÄSTA LÖRDAG. Då får vi flytta in i den nya :) Känner mig stressad faktiskt. Ska slänga all skit som inte behövs längre.. sen ska jag vara jätte duktig och noga när jag packar ner allt i kartongerna för då är det både mycket lättare och roligare att packa upp det sen.
Annars så har jag varit riktigt duktig och lämnat in en massa cv på stan.. en del är så jäkla tråkiga och lämnar mitt cv tillsammans med 103 andra i en jävla låda.. vissa låter positiva, men det känns så jävla meningslöst.. Jag menar, hur många cv får inte dom liksom?  Aja, håll tummarna för nått jobb.
Nu ska jag titta på tre kronor och vila för jag är så himla himla trött. kommer säkert somna.
Sen ska jag fixa det sista på tentan. Skönt när den är helt klar.
Hungrig är jag också, men som vanligt har jag och M inge mat hemme och måste handla innan.. bläää.

<3 dag

Hej mina älskade och fina vänner... Innan jag lägger mig vill jag bara säga att jag hoppas ni haft en riktigt bra dag.
Jag har inte alls haft sån "rolig" dag.. Det vart ca 6 timmars plugg, men fan så bra jag va ;)  Men fortfarande inte klar och nöjd. Blir man det?? Så ska plugga lite till imon..
Önskade att jag istället hade fått mysa en massa med min fantastiska famlij där hemma i Ludvika.. eller sitta på Engel med ALLA mina fantastiska tjejer och snacka skit och skratta oss igenom flera timmar tillsammans..
JAG SAKNAR ER!! Vissa har jag inte sett på så länge så jag vet inte vad.. Shit vad ni är saknade!
Nu saknar jag alla så sjukt mycket så att jag tänker på er alla hela tiden. Jag har varit hemma ett dygn(!) sen jul.. Har träffat min mamma, pappa, Izze och systrar EN gång sen julafton.. Det är riktigt lång tid för mig. Men jag tänker på er, varje dag! Jag älskar er!
På kvällen blev det iaf MYS med stora bostäver i soffan med det finaste jag har!
Vad skulle jag göra utan dig? - I´m so proud to be your girl!



Dag 3.

Dag 3
En bild på dig och dina vänner

Gud så svårt. Hittade ju massor av olika bilder på mig och mina vänner. Aldrig någon bild som nästan alla var med på, vilket jag önskar att jag hade. En fin på bild på alla min älskade tjejer och mig..Men det hittades inte, för det finns nog inte heller.
Så det fick blir denna bild. JAG ÄLSKAR DEN HÄR BILDEN.
Vet inte riktigt varför, men den är så himla härlig. Tre helt fantastiskt goda vänner som har riktigt jävla kul tillsammans. Puss på er tjejer, ni betyder så sjukt mycket<3

Tacomys

Känner mig lite dålilg, uppfyllde endast ett av mina tre mål som fanns på det tidigare inlägget. Jag gick en timme och 15 minuter med Alvin i det soliga vädret. Tror han tyckte att det var lika skönt som jag och komma ut riktigt länge och röra på sig :)
Någon tentauppgift orkade jag verkligen inte göra. Noll motivation. HATAR termin tre. vetenskap och statistik. VEM FAN BRYR SIG??
Men har bara 3 uppgifter kvar och har tre och en halv dag på mig så om jag sätter mig ett tag imon och sen måndag och tisdag så hinner jag lätt.
Jag funkar så, arbetar bäst under stress ;)
Min kväll tillbringade jag tillsammans med M, Gylling och Eas. Jag och M bjöd dom på tacos. Såå gott. Och det bästa av allt är att det blev kvar till lunch imon ;) GÖTT
Jag och M har nyss tittat på Love and other drugs. Den var ganska så bra. Inte en 10... men jag grät som vanligt på slutet. ÄLSKAR lyckliga slut när det handlar om kärlek. Tycker det är så fint!
Nu sitter jag här vid datorn och har läst alla mina bloggar som ska läsas minst en gång om dagen. (Nörd?) M sitter och målar, så himla duktig....
Nej fy tusan, nu är jag faktsikt trött. Älskar att vara riktigt trött för då är det så sjukt jäkla skönt att lägga sig :)
Goo natt!

Underbara lördag!

Lördagen började som så många andra mornar,  MYYYSS! Jag älskar morgonmys.
Idag ska jag gå en lång och härligt promenad med Alvin, tycker synd om honom om han inte får komma ut i detta värder och njuta. Han är helt överlycklig över att snön har kommit tillbaka. :)
Så mitt första mål denna dag är att jag och Alvin (helst Mats om han vill med) ska gå ut på en lång och solig prommis.
Mitt andra mål denna dag är att jag ska göra MINST en uppgift på hemtentan.
Och mitt tredje och sista mål denna lördag är att jag ska borsta Alvin riktigt noga. Nu ska alla tovor bort. FY FAN, kommer ta timmar.
Vad kvällen bjuder på har jag ingen aning om, vet inte riktigt om jag känner för att ta det riktigt lugnt eller för en repriskväll från förra lördagen, en riktig tjejkväll med vin och snus ;) haha.
Bye

Dag 2!

Dag 2
Meningen bakom ditt bloggnamn.

Ja det är inte alls så speciellt. Alla mina vänner kallar mig för Torsten.. och jag skaffade mest denna blogg (för nästan ett år sedan) för att jag skulle skriva lite för min mamma och alla andra där hemma i Ludvika, vad som hände i mitt liv som en student i Örebro helt enkelt.
Nu lever jag ju inte direkt "studentlivet" som jag gjorde i våras.
Nu lever jag ett sambo-liv tillsammans med världens finaste Mats och den pälsiga lilla bäbisen, vilket är STJÄRNSTOPP så mycket bättre än det studentlivet jag levde i våras.
Jag ÄLSKAR mitt liv som sambo och student :)

Dag 1!

Dag 1. Ett nyligen taget foto på dig och 15 intressanta fakta om dig själv.

Taget i förrgår faktiskt när jag sitter och tentapluggar.. men som vanligt kommer jag på att göra en massa annat, så här ville jag prova min inbyggda webbcamera i min nya fina dator :P haha
Jag säger som alla andra, just 15 INTRESSANTA saker skulle bli väldigt intressant. Men jag kan berätta 15 saker om mig själv.
1. Är nybliven sambo men den mest fantastiska människan som finns på denna jord.
2. Jag älskar det jag pluggar till, socionom.
3. Jag är beroende av godis.
4. Ibland när jag känner mig ledsen eller arg så tar jag en cigg :/  .. Och helst en pulverfylldpadda ;)
5. Har en tatuering som står för mina tre underbara systrar.
6. Vill gör en till inom en snar framtid. Vet VART jag vill ha den, men inte VAD!
7. Jag önskade att alla mina vänner och min familj kunde bo närmare Örebro, eller iaf komma och hälsa på mig oftare.
8. Jag är kittlig nästa överallt. Men mest under fötterna, den som rör mina fötter.. lovar, den lever inte länge till.
9. Jag är bra på att härma ljud, speciellt grodor.
10. Även fast jag inte är bra på det, så ÄLSKAR jag att dansa.. Tillsammans med mina brudar ute på krogen!
11. Jag tror på ödet.
12. Jag hatar falska människor. Jag tar hellre skit än en lögn rätt upp i ansiktet.
13. Jag saknar världens finaste ängel, mormor.
14. Jag längat så sjukt mycket tills jag ska få barn. (Lugn, inte än på en massa år) Men jag LÄNGTAR verkligen till den dagen.
15. Till sist, jag ÄLSKAR mina underbara vänner, min familj och Mats så obeskrivligt mycket <3

inte jag, men spännande ändå ;)

Har fått för mig någonting nu här mitt i natten, att jag ska följa en lista som frågar en massa om mig och sånt. Det är olika saker varje dag som jag ska uppdatera bloggen med. Ja ni fattar ;)
Här är iaf listan jag ska följa!
Dag 1
Ett nyligen taget foto på dig och 15 intressanta fakta om dig själv
*
Dag 2
Meningen bakom ditt bloggnamn
*
Dag 3
En bild på dig och dina vänner
*
Dag 4
En vana du önskar du inte hade
*
Dag 5
En bild på ett ställe du varit på.
*
Dag 6
Favorit-superhjälte och varför
*
Dag 7
En bild på någon/något som har ett stort inflytande på dig
*
Dag 8
Kortsiktigt mål för denna månad och varför
*
Dag 9
Något jag är stolt över de senaste dagarna
*
Dag 10
Låter du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, arg
*
Dag 11

En till bild på dig och dina vänner
*
Dag 12

Varför började du blogga?
*
Dag 13

En bild på ditt rum
*
Dag 14
En bild på dig och din familj
*
Dag 15
Ställ in ”blanda” på MP3:n nämn de 10 första låtarna
*
Dag 16
En annan bild på dig själv
*
Dag 17
Någon du vill byta liv med för en dag och varför
*
Dag 18
Planer/drömmar/mål du har
*
Dag 19
Smeknamn du har; varför du har dem
*
Dag 20
Någon du ser dig själv gifta dig med/bli lycklig tillsammans med i framtiden
*
Dag 21
En bild på något som gör dig glad
*
Dag 22
Vad skiljer dig från alla andra?
*
Dag 23
Något du är sugen på väldigt ofta.
*
Dag 24
Ett brev till dina föräldrar.
*
Dag 25
Vad jag skulle hitta i din väska
*
Dag 26
Bästa tiden på året
*
Dag 27
Varför du antog denna utmaning
*
Dag 28
En bild på dig från förra året, hur har du ändrats sedan dess?
*
Dag 29
Vad har du lärt dig den senaste månaden?
*
Dag 30
Din favoritlåt
(ja tess, det var riktigt intressant med 4 kommentarer ikväll. Det tackar man för ;)

Trråååk fredag!

Idag är det en riktigt tråkig och värdelös fredag. Men innerst inne vet jag inte ens om jag orkar göra nått.. :/
Jag känner uttråkad och det kliar i kroppen för att jag vill göra någonting. Men sen när jag tänker efters så orkar jag inte ens sminka mig, eller ens gå ut med Alvin. Orkar helt enkelt inte lyfta min feta röv ur soffan.
Så hur fan ska jag har det nu då??
Hmm, det beror på Issa. ;)
Mats är ute och tar nån öl med grabbarna, vilket jag är jätte glad över. Det är bra att han får slippa mig nån timme ibland och bara vara med grabbsen och dricka äcklig öl :) Det är han värd efter att stå ut med mig hela veckorna, fast jag tror inte jag är så jobbig :) Tror han tycker jag är ganska så väldigt söt faktiskt!
Men som sagt. Om Issa vill att hon och jag ska gå ut själva och ta oss ett eller två glas någonstans, så blir det så. Då har jag inget val, då måste jag lyfta på den feta röven. Men får ut nått trevligt av det.
Annars så tar jag tag i nån uppgift på tentan, och kör en lugn och mysig kväll med min lilla pälsiga bäbis.
Ha en bra fredagskväll mina vänner.

FLYTTA HIT


Om ni bara kunde flytta hit TILL ÖREBRO. Då skulle jag bli sååå lycklig. Ni fattas :(
Jag saknar er VARJE dag! <3

Hemtenta!

Igår fick jag en hemtenta, vissa frågor känns helt ok, nån ganska lätt och andra JOBBIGA SOM FAN!
Men det händer inte så mycket just nu. Plugg, promenader och mys med Alvin. Och massa mysstuder med M som också är hemma och tenta pluggar. Han har sin första salstenta imon :) Lycka till hjärtat <3
HOOOJ

Plugg

Ja just nu är det inte mycket annat jag hinner med än att plugga! Självklart lite mys med mitt hjärta och vovvsing. Men idag när jag kom hem från föreläsningen och hade bestämt mig för att börja läsa mina artiklar direkt. Så fick jag PANIK.. Min lägenhet kändes så äcklig så jag ville bara gråta. Det kliade i hela min kropp. Det var fan kläder överallt och man fick tusen smulor under fötterna vart fan man än gick. ÅÅÅÅÅÅÅÅ.. Men istället för att gnälla så var det bara att ta tag i det.. Klippte klorna på Alvin, gick en bajsprommis, dammsög och plockade bort mina kläder (mats får ta bort sina själv, vet inte vad som är tvätt eller inte).  Seeen kunde jag sätta mig lugnt och fint och plugga :)
Just nu har jag två artiklar på engelska som ska läsas en kvalitativ och en kvatitativ (tur att det finns google translate).. Till dom ska det svaras på frågor. De ska vara "klara" till imon.
För på onsdag får jag en hemtenta. Så då blir det att sitta med den lite till och från i en vecka. Fast denna tenta känns som att den kommer bli skit svårt så den får jag väl sitta med 24-7. :/
Men annars så har jag faktiskt tänkt på hur mycket jag älskar livet som student. Det är så otroligt skönt och sån jäkla frihet. Jag är inte tvungen att vara borta 7-16 varje mån-fre... Jag har så otroligt mycket frihet mot vad man har när man arbetar. Och visst så måste man verkligen se till att ta sitt ansvar för plugget, vilket jag tycker att jag gör.
Nu har Mats stuckit på träning och jag sitter här och pluggar, fick inte bli någon träning för mig eftersom jag hade så mycket att plugga.
Ska nog gå in och ta mig en låååååång dusch och sen ska jag kanske måla på nån färg på naglarna. Konstigt nog så får jag vårkänslor fast det är kolsvart ute just nu och regnar. Men känner mig så glad för på facebook ser jag att det snöar hemma, men här regnar det.. vilket betyder att snön snart är helt borta :)
Byyee

<3

Det finaste jag har! Jag älskar er! <3



Min helg!

Min helg har varit riktigt bra. Har haft en massa trevliga människor runt omkring mig hela tiden.
På fredagen åkte jag faktiskt till grankotten. När jag kom in i Nadias lägenhet vart det nästan som att jag ville gråta. (vadå känslig?) Lukten i hennes lägenhet är speciell, det luktar hennes kroppsspray och när jag kände den och såg bänkarna vi alltid satt på och drack te sent på kvällarna och bara pratade.. Fast det var jobbigt när jag "bodde" där så var det faktiskt riktigt mysigt också :)
Lördagen började med lite plugg (duktiga jag) och var jag ännu duktigare och gick och tränade.. JOBBIGT som fan. På kvällen hade jag det superduper trevligt med Emelie. Inte så ofta jag träffar henne men de gånger vi umgås har vi riktigt roligt tillsammans. Vi börjde dricka nått glas vin här hemma hos mig, och sen drog vi till två kompisar till Emelie, där var det 4 trevliga tjejer och 3 otrevliga killar. Och ni som känner mig kan förstå att jag stod för diskussonerna när dom började gnälla om att tjejer inte ALLTID går i pumps. Dom tyckte att det var såå osexigt med platta skor på tjejer och att alla tjejer som ville va snygga skulle alltid gå i pumps.. FY FAN vad hetsig jag blev då. Det var 3 jävla kostym nissar, fula jävla tråkiga gråa byxor med vit skjorta och en passande kavaj till. Så jag var bara ärlig och sa det som alla tjejer i rummet tänkte.
- Jaha, men jag kan ju i så fall tala om att killar med kostym är det FULASTE jag vet, det är så osexigt och ni ser ut som gamla gubbar. Tycker inte ni det tjejer??
Alla tjejerna - Mm, jo...
Snacka om att det blev stel stämning där på slutet, som tur var blev vi räddade av att taxin kom ;) haha
På strömpis hade vi det iaf riktigt roligt igen  :)
Och idag är det söndag, vad har man gjort då?? INGENTING. Gått ut med Alvin, ätit... setat framför tv och glott. Men så är det väl när man är lite halvbakis och sliten... Ska gå och titta på ett avsnitt eller två av tre kronor.. sen ska jag faktiskt vara duktig (jag har inget val) att plugga igen.
Sen är det sööndaagsmyysss!! Fast Mats ska iväg till grabbarna och kika på fotboll. betyder det att det blir solsidan och wallander helt själv?? :/ Aja, kan va skönt det med ibland.. eller nej.. eller..vi får se när han kommer hem :)
Byyeee

Min hund är hemma. MEN

Min fina lilla hund är hemma hos oss igen. Det är helt underbart att ha honom bredvid sig i soffan igen eller höra hans (irriterande) klor mot golvet igen :)

I förrgår när vi åkte in med honom så sa de att han hade inflammation i urinledaren. Sen igår sa de att han hade förhundskatarr. Och både idag och igår när han var där så gjorde de en massa olika tester. Och det är ju som vanligt att de flesta värdena och så visar ju bra. Inge fel på njurar osv.
Men de hittade idag också att han hade fått inflammation i tunntarmen. Och trodde helt plötsligt att alla andra inflammationer kunde komma från tunntarmen. Men det enda dom ger oss nu när vi åker hem idag är en annan mat. En mat som vi redan har gett honom i en månad men inte blivit bättre av.
Ingen medicin, ingenting. Utan annan mat som de tror att han ska bli bättre av.
Jag känner mig väldigt skeptisk, när det inte har hjälp mot alla de andra inflammationer både med medicin och annan kost så har det inte blivit bättre. Men nu tyckte de tydligen att det bara skulle bli bra att ge honom annan kost. Jag känner mig både lättad över att få hem honom men samtidigt så himla irriterad för det känns som att vi fortfarande står och trampar på ruta ett.

Men jag försöker njuta av att han min bäbis hos mig igen och tänkta positivt och ha hopper öppe :)

Bye

BEEE

Kära alla älskade vänner och läsare (de få som finns).
Det låter inge vidare om Alvin, eller jag vet typ inte så mycket mer än igår. Förutom att dom nu misstänker nått om muskler eller leder nu.. Asså helt ärligt tänker jag inte skriva någonting om Alvin idag för jag vet absolut INGENTING!
Säger bara att det inte låter så positivt. Så BE TILL ALLA GUDAR SOM FINNS!! (om det finns nån öht)
Nu är det mys.
bye

Utan hund igen! :(

Helvete säger jag bara. HELVETE!
Jag vet inte alls vad det är som händer. Men jag kan säga att i torsdags när dom sa på Strömsholm att Alvin var helt frisk så var jag faktiskt lite skeptisk.. Men tänkte att jag skulle vara glad för det, eftersom jag inte vill något annat än att han ska bli helt frisk.
Men han hade fortfarande svårt att äta varje dag, vill liksom inte ha maten. I söndags så spydde han. Igår så bajsade han lite löst.
Idag, var det värst. Varje dag hoppas Alvin upp till mig och Mats i sängen för lite morgonmys.. Såå mysigt. Han brukar alltid ligga kvar ca 30 min, sen tycker han att det blir för varmt. Men imorse låg han typ från sju tills vi alla gick upp kl tolv (tog sovmorgon ;). Tänkte inte så mycket på det, tyckte bara att han var mysig. Sen när jag gick ut och gick med honom så började han springa och krypa ihop och pipa och gnälla (precis som han gjorde först i början när han vart sjuk). När vi kom in så fortsatte han så han höll väl på i ca 10 -15 min. Jag fick sån jävla klump i magen och satte mig på golvet för jag ville kramas med honom. Då kommer han och trycker sig mot mitt bröst och har svansen mellan benen och bara njuter av att jag klappar honom. Och han vägrade som vanligt äta, men om jag höll maten i mina händer så käkade. SÖT ÄLSKLING. Tyckte så himla synd om honom och förstod på en gång att det var något fel.
Fick åka TILLBAKA till jävla Strömsholm. (kul att man känner igen typ alla som jobbar där nu).
Tog kissprov, vilket visade att ännu mer värden var dåliga (precis som i början när han var sjuk) det var tex. för mycket vita blodkoppar, för lite protein och fortfarande okoncentrerat. osv.
Alvin hade åter igen fått en inflammation i urinledaren. Vilket han fick sist han var utan medicin i tre dagar igen. Alvin blir alltså sjuk så fort han inte får äta antiinflammatorisk medicin. Men veterinären ville åter igen skicka hem oss med medicin för att sedan återkomma och om det inte var bra då, så skulle det göras en större undersökning. Men då blev både jag och Mats irriterade. Skickat hem oss med medicin är det dom har gjort i mer än en månad för att se om han ska bli bättre, vilket han blir men så fort vi slutar - då blir han sjuk. Så vi sa att då tycker vi att ni ska starta denna "större utredningen" redan nu. Vilket hon förstod.
Så vi fick åka hem till vår kära lägenhet utan vår lilla Palvis. :( Vet nästan ingenting, typ bara att hon dom ska ringa imon och berätta vad det är för utredning de ska/har gjort osv.
ALLA FÅR HÅLLA SINA TUMMAR!!
Nu är jag bara så ledsen och besviken att vi ska få bli irriterade och säga till för att de ska göra en "större utredning" efter 6 veckors försök med medicin.
Stackars min älkslingsgris. Blir så himla orolig. Men jag måste hålla HOPPAS PÅ DET BÄSTA!
Nu måste jag tvinga mig själv att somna. Ska vara i skolan mellan 9-16.. Bläää vad jobbigt.
Byebye

RSS 2.0