Kvartersgård

Japp, det är vad det har varit på Slottsgatan för en natt och det var riktigt riktigt trevligt :)
Peppe, Sandra och Johan har sovit här inatt.... så mysigt och få hit lite ludvikafolk ibland... vi spelade typ mest kort på kvällen, beställde pizza, skojigt var det iaf..
På dagen traskade jag, Sandra och Issa lite på stan.. köpte lite smink, vilket jag var tvungen att göra. det var slut så jag fick välja mellan att gå runt och se ut som ett fult monster eller vara fattig... så jag valde fattig.. 

Jag är förresten frisk. Hade nästan 39 graders feber i tisdags och bara låg i sängen och orkade ingenting. Hade ont i hela kroppen och bara frös. Fick inte i mig nå mat, det enda min kropp ville ha va socker, så godis fick jag leva på ;)
Men på onsdagen så var feber borta. Konstigt men väldigt skönt. Dock så har jag fått tillbaka den där jäkla förkylningen igen, snoret bara rinner och rinner och hostan slemmar och piper i hela bröstet.. så det var den träningen det.. Det var ju kul att jag fick komma igång i två veckor iaf. men nu får man hålla sig lugn ett tag igen.. FYFAN!

Har nyss städat lite för vårt kära ludvikafolk har nyss åkt. Och nu ska jag slå mig ner och plugga i några timmar. Kul? nej inte ett dugg... men det måste göras, så det är bara att slå sig ner och skriva skiten..

Bilder kommer inte idag heller. men jag lovar er (kanske) imon ;)

SJUK

.....IGEN!!!!!!!
fy fan säger jag bara!!

Fixar och donar :)

I fredags var det fest hemma hos Calle, med gamla goa vänner. Det var riktigt riktigt trevligt. Det bästa på länge faktiskt. Så kul att vara tillsammans både med sina gamla tjejkompisar och killkompisar igen :)
Blev dock lite fööör full, så lördagen spenderades på toaletten. KUL? nooo. 

På kvällen kunde jag käka lite mackor och duscha hemma hos pappsen innan Gylling kom och hämtade mig för att vi skulle ta bilen hem till Öret igen. 
Åkte hem till Rohina som fylllde år där det var lite partyglada brudar. Trevligt trevligt. Men eftersom jag var så jävla bakis så vart det cesarsallad och ramlösa för mig på festen istället för sprit.. men det var som sagt trevligt iaf..

Runt halv ett kom en riktigt full, go och glad älskling... Riktigt rund under fötterna skulle jag vilja påstå, men oj så söt han var ;) haha..

På söndagen åkte jag och Gylling till IKEA för att köpa lite grej till lägenheten. Jag och Mats var där idag och köpte det som var slut igår så på två dagar har vi fått det mycket finare. Bla. gardiner i alla rum :), en "låg" men bred bokhylla, natugsbord (stavas?), lite blommor, ramar som ska upp huller och buller på väggen. Och som jag har sagt, det kommer bilder.. men jag känner att det fattas och är halvklart hela tiden.. men jag kan nog nästa lova er att det kommer bilder imon eller i övermorgon ;)

Storasyster och hennes Jesper var här igår också, jätte mysigt. Kul att dom fick se hur man bodde, speciellt Jeppe som aldrig varit till mig i Öret.. Så det var kul... fick handdukar som inflyttningspresent också :) TACK!!

Nu ska jag slappna av i soffan för första gången sen 8 denna dag... fy tusan vad gött!



Taggad som tusan.

Min natt har varit ett helvete. Alvin är så kär i Ella (mammas hund, hon har löpt). Så han låg och pep hela jävla natten, trodde jag skulle bli tokig. Men vad jag än gjorde så hjälpte det inte, ibland när jag strök han på magen så blev han tyst ett tag. Men han är riktigt kär och galen helt enkelt.

Kul tänkte jag först när jag vaknade av att det var lite av kaos hemma i huset. Jag var på det sämsta humöret någonsin, trött och grinig. Syster Hanna - Jag tror det är någon som vaknat på fel sig... säger hon med värsta leendet på läpparna.
- Nej, jag kan inte ha vaknat för jag har fan aldrig fått somnat.. snäser jag tillbaka till henne.
Stackars lilla älsklingen, blev väl rädd för mig :P

Jag gick iaf och la mig till elva igen, och då stängde jag in Alvin i tvättstugan.. så jag har iaf sovit väldigt skönt i 4 timmar. :)
Mitt dåliga humör har gått över och jag är riktigt jäkla taggad för kvällen. :)

Ha en bra fredag <3

Hemma i Dalarna!

Hemma hos mammsen, igen.. eller det känns faktiskt som att det var nyss jag var här.. men det är ändå en månad sen.
Skönt är det iaf, att vara hemma och bli lite ompysslad av mammsen igen. :) Världens bästa!

Fikade med Ricky en sväng idag, det var trevligt att prata och träffa honom.
Träffade även Lollo & Jeppe en snabbis, myspys.. saknar dom så mycket när jag är utan dom. Puss på er. Dom kommer nog till Örebro på söndag, det blir super skoj om dom gör det :)

Imon ska jag först gå ut och gå på morgonen (har bara tränat två gånger denna vecka, mitt löfte säger tre, så en gång kvar så det får bli imon, måste).
Sen blir det en dag men lite mys och kanske lite bus med systrarna. Mamma ska klippa Alvin.
Vid fem ska jag in till stan för att käka middag hemma hos farfar och Kerstin tillsammans med pappa och Izze. också super mysigt att träffa dom. :) Var längesen jag såg farfar och Kerstin så det ska bli lite extra trevligt. 

SEN ÄNTLIGEN ska jag få träffa mina tjejer på kvällen, killar också för den delen. Det blir fest hos Calleponk och det ska blir skiiiit kul, är riktigt taggad. Det är helt otroligt vad en kväll tillsammans med mina gamla, goa och underbaraste vänner kan göra en glad :)
Måste erkänna att det ska bli mest kul att träffa min bästaste Tess. Ska krama henne i hundra år och pussa henne massor.. <3 

.

Vad vore jag utan dig min knäppaste men underbaraste älskling?



Så fint :)

I helgen har det varit fullt hus här hemma.. Mats mamma och pappa kom i fredags runt fyra för att stanna över helgen och hjälpa oss med att tapetsera dessa vägar i lägenheten. 
Precis när dom kom så gick jag för att jobba till 20:30, när jag kom hem hade dom hämtat hem vår säng (JA, jag har äntligen fått min säng :) De hade även fått klart vår fina fondvägg i sovrummet, och det är så sjukt jävla snyggt. Speciellt till vår fina, vita säng.. Kommer blir riktigt snyggt när vi fått våra sängbord (ska köpa dom nästa vecka, då kommer det bilder :)

Jag jobbade även 12-19 på lördagen, det var ett helvete så idag har jag sagt upp mig. Det där jobbet är ingenting för mig, kalla mig bortskämd snorunge. Men jag grät när jag hade slutat. Kunde inte sova varken fredag eller lördag för att mina knän värkte så sjukt mycket av allt slit, min rygg är helt trasig och på lördag har man tydligen ingen rast. KUL... för 85 kr timmen, värt det?? ÖÖ nej. Fy tusan. Så nu skiter jag i det där, blir och må både psykiskt och fysiskt av det och det är inte värt det för de pengarna. Så byebye fiket. Ge mig ett nytt jobb. Vet att jag sa att jag inte ville jobba på ica, att jag ville testa nått nytt. NU VILL JAG JOBBA PÅ ICA. Jag kan ica. Jag vet hur jag ska göra och för en bortskämd lite unge som jag så passar det perfekt. Så nu är jag på jakt igen..

Lägenheten blev iaf helt klar på söndagen runt 19, och då hade Mats föräldrar inte gjort mycke annat än att jobba med det hela helgen. TACK så hemskt mycket, verkligen jätte snällt av er. Det vart sååå fint. Men som sagt, det kommer bilder efter att jag fått csn och kunnat shoppa lite gardiner åtminstonde (stavas). 

Imon ska jag fixa det sista i nån timme för delkurs ett denna termin och sen är jag ledig till på måndag för då börjar delkurs 2.. skönt. Tror delkurs två kommer bli riktigt kul och intressant. Men mycket att göra. 

M är sjuk :/ stackarn, men ändå är han jätte duktig och har pluggat hela dagen till tentan han har på onsdag. 

Och imon kommer Sandra och Johan hit, dom ska sova över. M och J ska plugga tillsammans till deras tenta så jag och Sandra ska bara mysa till 1000 och tjåla hur mycket som helst. Längtar så, det kommer bli såå mysigt <3

Nej nu blir det duschen. Byeeee

Stortrivs!!

Jag stortrivs här på Slottsgatan. Det är så skönt att ha nära till allt. Det är lite jobbigt att inte bo så nära skolan nu när man blev så bekväm med det, men de får jag väl bara jobba bort ;) En annan sak som är lite tråkigt är att Alvin inte kan vara lös någonstans. På universitetsgatan så fick han iaf vara lös en gång om dagen för att det var en perfekt gård utanför.. men nu bor man typ mitt i stan, så nu får han leva som en riktig stadshund. Stackarn. 

Igår tränade jag igen och jag kan säga att det brann i röven på mig. Sprang 6km på 30:28.. Så sjukt jobbigt, men jävlar vad skönt det är efteråt :) Normalt brukar jag typ göra 5km på 31min. Så ni kan ju tänka er hur snabb jag var igår :)

Idag skickade vi in vår B-uppsats. vet inte riktigt vad jag ska säga om den, jag tycker absolut inte att den är dålig så.. men det känns som att vi iag kommer få kompletera litegrann. Men vad gör det?? :)

Jag och M ska kika på big nu.. (eftersom vi inte har kanal 11 i vårt nya hem, ARG) så mycket kolla på datorn dagen efter på varje avsnitt.. 

Efter det ska jag iväg till Java där jag ska fika med Emelie, ska bli riktigt trevligt för det var längesen jag träffade henne. Så vi har nog mycket att skvallra om ;)
Sen ska jag hem till Victoria för att fika med tjejerna hemma i hennes nya lägenhet, ska också bli hur trevligt som helst för det var längesen jag träffade dom också.. 
Så det kommer bli en brud-och-fikar dag för mig idag. Kan det bli bättre? ;)


HOJ

Nu börjar det!

Hojhoj, Torsten här!!

Shit vad jag har hunnit med en massa idag.. 
Gick upp 8:00 för att jag skulle hinna röra lite på mig innan skolan. Det blev en halvtimme på crosstrainen, så det blev undefär som att jag skulle springa 5,5 km. Kände mig nöjd :)

Hem och duscha och äta frukost. 

Till skolan för att träffa Carolin och kika lite på artikeln som vi skickade till vår lärare för att få lite kritik..

Hem för att äta lunch. 

Iväg för att köpa (fast det är vår fastighetsägare som betalar dom) tapeter. Dom var hos oss när jag var i skolan och besiktade lägenheten och han sa till M att vi fick tapeter till alla rum.. Så det vi vart ju ivriga, tillsammans med Gylling så åkte vi direkt för att köpa.. 
Det blir en massa vitt om jag säger så, känner mig lite lite orolig att det kan bli för mycket vitt och för ljust men i tex. tvrummet och köket har vi ju svart möbler. 

Men till hallen blir det en helvit tapet, utan mönster. 
I köket ska vi måla helt vitt, det är redan vitmålat men det ser lortigt ut så vi ska bara måla över..
Vardagsrummet blir också vitt fast med lite silveraktigt mönster, typ som medaljonger på. 
Och i sovrummet så blir det en fondvägg mot den väggen som vi ska ha  sängen. Det är en vit fast med svart blommor på, skit snygga blommor. Sen vitt resten av rummet :)

Som sagt mycket vitt, men jag gillar det, och i alla rum utom sovrummet har vi svarta möbler som bryter av. men i sovrummet där vi har fondväggen ska vi bara ha vita möbler :)

Nu kom älsklingen hem från träningen så nu blir det myyysss. Ska nog äta ostmacka och oboy. 

Slottsgatan

Nu bor jag och M på Slottsgatan 17B. Och det känns helt underbart. Vi trivs båda redan mycket bättre i denna. Den är mer hemtrevlig och den ligger så himla perfekt. Nära till gym, stan och Issa (och Eas). 

Imon kommer mannen som äger fastigheten och ska kika på våra tapeter och han har typ redan lovat oss nya tapeter men det är imon som han verkligen ska ge oss lov (om han tycker det behövs, men det kommer han tycka) att åka och beställa tapeter. Och om vi redan trivs så bra nu, vad tror ni då att vi kommer göra när vi får bo med de tapeterna vi själva valt ;) Kommer bli sååå fint. Ska ta bilder på hur det ser ut nu och sen när vi har tapetserat. :) Så får ni se sen hur och mina två hjärtan bor :)

Igår var det såklart flytt som gällde hela dagen. Pappa & Izze kom hit och hjälpa oss. Stort tack till dom, det hade aldrig gått utan dom. Puss på er. Fick även hjälp av Eas, Filip och Gylling så puss på er också. På kvällen drack jag och Gylling nått glas vin och cider och hade det mysigt, medan killarna drack öl och spelade fifa. En perfekt lördagskväll. :) 

Men en sak ska jag berätta, vi sover på en LUFTMADRASS!!! Kan ni tänka er??
Igår slängde vi vår gamla och slitna 120 säng alldeles innan pappa och M åkte till Jysk för att hämta vår nya dubbel säng som vi hade fått ett sms om att den kommit. Men vet ni vad dom säger då?? Att det inte finns några madrasser. Så där stor vi, helt utan säng. Så vi fick en luftmadrass, en sån som man trycker på en knapp och det kommer in luft.. så den är ju ganska bra, bra att ha sen när man får besök. så det var ju positivt. Men jag sover då inte gott i den, fyfan. Gick upp halv nio i morse. PÅ EN SÖNDAG. Då kan ni fatta hur jävla dåligt jag sov. Och på den där jävla madrassen ska vi sova på i MINST 4 nätter till. Usch och fy!

Idag har vi varit på stan och kikat i massa inredningsaffärer. Finns så mycket fint som vi ska köpa (så fort csn kommer in på kontot) ;) Köpte en del nödvändiga saker som vi behövde också.. sååå kul :)

Nu ska jag laga lite middag, idag blir det kyckling, wook och nudlar!
Ha en trevlig söndagskväll mina vänner.

Minnen

Vissa människor och vissa saker sätter så starka minnen, livet ut! <3

Kartonger, snor & artikel

Jusst nu är det mycket i mitt liv. Och det är typ bara en sak som är kul, flytten.. och även fast det är kul så är det så jäkla mycket jobb med den. Och det jobbet är tråkiga saker, saker som tar tid, den tiden som jag inte har. 
Men inatt är det näst sista natten som vi sover i denna lägenhet, det är både skönt, kul och sorligt. 

Kul och skönt eftersom att vi båda vill flytta, då vi kommer närmare våra guldkorn Gylling och Eas.. och stan.. KROGEN, nej jag skoja. Men närmare nästan alla, förutom Nadia :( som jag kommer längre ifrån. Men vi är ändå så dåliga på att ses så bussen duger åt oss ;) 
Det ska även blir extra kul då det verkligen blir bara min och M:s lägenhet. Denna flyttade ju jag in i tillsammans med Sandra, och sedan flytta Mats in till mig. Men den nya blir liksom VÅR, kanske låter töntigt men går inte riktigt att förklara. Nu blir det ett hem som är nytt för oss båda, där vi kan bygga upp vårt liksom :) Ett riktigt Torste-Haag-Hem.. haha

Det är lite sorligt eftersom jag trivs så sjukt bra här, och den är så bra för Alvin. Plus att det skulle nog vara riktigt skönt att bo med denna balkong och gård på sommaren.. Jag tycker verkligen om detta ställe, så ja lite sorligt kommer det allt bli :P

Jag har fortfarande feber, 8 dagen??? Som tur är så är det typ runt 37,8 och sånt bara vilket gör att jag kan leva ganska halvnormalt och inte behöver ligga som en död fisk i soffan hela dagarna. Men kroppen orkar ju inte lika mycket som jag vill, därför har jag lovat M (som är trött på mitt gnäll om att jag är sjuk ;) att om jag har feber imon så ska jag ringa och boka tid vid vårdcentralen. 

Det är en jäkla plugg just nu också. En B-uppsats som ska vara inne om typ en vecka, kommer bli klar i tid men det är mycket jobb med den. Och det är ju inte direkt världens roligaste grej att skriva en B-uppsata heller så,, men men. det måste göras för att högskolepoängen ska kunna rulla in som dom ska ;)

Nu ska jag sova så jag orkar upp till skolan till kl 9 imon. 
God natt! <3


ONT

Jag har ont i örat och det är 6 dagen jag har 38,0 graders feber.... FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNN

Nu lever jag nästan iaf :)

Ojojojojojojojojojojojojojojojojojojojoj OJ. Vad synd det har varit om mig. På riktigt asså. Har nog inte varit såhär sjuk på väldigt länge. Och jag hoppas det dröjer 500 år tills jag blir det igen.. 

Jag har nog haft alla fel man kan ha... typ. 
Jag har haft feber, ont i halsen, huvudet, öronen, bihålorna, dryg hosta och så sjukt jäkla mycket snor. Jag har helt allvarligt aldrig varit såhär snorig. På 5 dagar jag varit sjuk har jag haft slut på 2 pappersrullar. Helt sjukt!

Halsen har gett sig helt. Huvudet har gett sig.
Igår följde min kära och bästa vän Gylling med mig så jag fick köpa cortisonspray till bihålorna.. Så bihålorna är redan mycket bättre idag. Skönt. Har lock och ont i mina öron men de jag pratat med tror att det kan bero på bihålorna, så jag får hoppas att öronen vill ge med sig så fort bihålorna har gett sig. Snoret är kvar men inte alls lika mycket. Hostan är fortfarande kvar och febern vill fan inte ge sig. 

Men vet ni?
Jag har inte tid att vara sjuk. Om 10 dagar, eller nej vänta. Nu är det 9 dagar kvar tills jag ska lämna in en B-uppstas som det är mycket jobb kvar på. Om 4, nej. 3 dagar flyttar jag och M till ny lägenhet. Så det ska flyttpackas för fulla myggar, flyttstädas också för den delen. FYFAN vad drygt. Så för mig är det bara att kämpa på. Vila det får jag göra när jag är död....
Fast det är ju typ det jag har gjort i 5 dagar tänker ni nu?? ÖÖÖÖ nej jag har legat och haft nära döden upplevelse här i soffan. Shit vad synd det har varit, ÄR om mig... 

Jaja, nu ska jag ta med mig den snygga mannen jag bor ihop med och krypa nej i sängen för att sova. Ska vara i skolan imon klockan 10;15. Med feber, ont i öronen, bihålorna eller hosta.. det får fan kvitta. Skola är det som gäller imon!!!

GO NATT

Never Alone Always Alone

Varje dag tänker jag på hur lycklig jag är.
Att jag är så lyckligt lottad över att ha en helt fantastisk pojkvän, en man som jag jagat i två år. Som tillslut ville bli min på "heltid" ;)  <3
Att jag är så sjukt glad över att jag har en famlij som alltid finns där för mig och är helt underbara. <3
Och mina otroligt fina vänner, som tycker så mycket om mig för den jag är. Dom jag alltid kan räkan med <3
Och sist men absolut inte minst, att min älskade fyrbenta, pälsiga bäbis har blivit frisk. :) <3


Men vet ni vad jag tycker är så sjukt konstigt ändå??

Att fast jag skulle kunna säga att jag inte önskar mig något annat än det jag har i mitt liv just nu, att jag känner mig 100 % lycklig.
Så kan man känna sig så sjukt ensam. Vet inte om det kanske bara är jag? Men ibland känns det som att jag är den ensamaste i hela världen. Vilket jag vet och bara blir irriterad på mig själv när jag tänker så.. för som jag skrev ovanför. Jag är lycklig. Riktigt jävla nöjd med mitt liv.
Men ibland så kommer de där studerna då man skulle kunna gråta för ingenting, för att man känner för det. Och då kan man känna sig så ensam...


sjuk och tråkig

Först hade jag mamma och trollungarna här på besök, då hann jag inte blogga.. och nu är jag sjuk, då orkar jag inte blogga. 

Tänkte att jag skulle lägga in lite bilder på trollungarna när dom var här och så, men det får bli när jag orkar föra över bilderna, om 3 dagar kanske. 

Nu hade jag bara lite tråkigt och då tänkte jag att jag iaf skulle orkar lägga ut bilder på dubblensänge, sängborden och spegeln som jag och M köpte i förrgår :) Vi har inte packat upp någonting, vi ska vänta tills vi flyttar så allt blir nytt och fint :)

Vår vackra säng :)



Sängborden som hör till :)

Och den otroligt fina spegeln, det var halva priset på den på jysk. Så vi var tvugna att köpa den ;)

Köpte även två "fejk" fårskinn. Vi ska ha ett varsitt på sidan av sängen... Nu längtar jag riktigt mycket tills vi flyttar, och tills de tapeterna är på plats. 

Annars så är det bra, förutom att jag har feber, ont i halsen, ont i huvudet och är snorig. Så det är synd om mig och jag får säga vad jag tycker.
HOJ


RSS 2.0