Gjort något livsviktigt!




Ikväll skrev jag in mig i donationsregistret! Gå in på donationsradet.se och gör det DU också!
Tänk vad fint att få rädda någons annans liv, när man ändå själv är död och "inte behöver det" längre!
För mig är det självklart! 



Ville dö igår

Fy helvete vilken bakfylla jag hade igår. 
Jag ville bara gå och dö för ett litet tag. 
Det var bland det värsta jag varit med om och tack vare den där jäkla bakisdagen så 
kan jag lova er att det kommer ta ett tag nu tills jag kommer dricka igen. 
Var så säkra. 
Kunde resa mig från sägen till soffan runt 19.
Tog min första tugga runt 20. 
KUL dag!

Mats var världens klippa igår. Han städade efter min och tjejernas fest. ALLT. 
Det var hur fint som helst när jag kom upp från sängen på kvällen. 
Och när jag ville ha chips och cola, gick han och köpte det. 
När jag ville ha pizza, då gick han och köpte det. 
Är han inte BÄST!?? 
ÄLSKAR DIG!

Men lördagskvällen var GALEN. Den innehöll allt. 
Vi hade så sjukt jävla kul och ingen var lyckligare än jag över att 
ha både mina Ludvika tjejer och Örebro tjejer samlade hemma hos
mig på en och samma fest <3
TACK tjejer för den bästa kvällen på länge. 

Det blir bilder imorgon eller ikväll!

Bästa dagen på länge!

INGEN är lyckligare än jag just för tillfället. 
Mina underbara tjejer är här oss mig. 
Jag är så sprallig och glad. Och sjukt taggad för ikväll är det fest tillsammans med mina älskade bästa tjejer och 10 vänner här i Öret :) En riktig galen jävla tjejfest är vad som kommer hända på Slottsgatan! 




Galen och underbar bild på mig, Issa & Tess <3




Jag och underbara Carro <3


Jag är inte mer än människa!

Hejsan Hojsan Tjosan!

Jag har bara jobbat, lagat mat, ätit och myst med M hela veckan. Mina dagar ser ut ungefär sådär. Jag hinner inte riktigt med så mycket mer. Har varit så förkyld med nu äntligen efter två veckors vila har jag satt igång med den älskade träningen igen!
Jag slutat ju 15 på fredagar så jag är hemma vid 16, så då ska jag faktiska ta årets första PW. UTE och inte inne på nått jäkla rullband! Underbart! :)

Våren är här. Tror jag. Snart iaf! Shit vad det bara spritter lycka i kroppen inom mig av de soliga dagarna vi haft (låter som en gammal kärring sitter och skriver här) haha! Nej men en extra glad Torsten har jag nog varit de senaste dagarna tack vare solen. :)

Men mitt i bland alla vårkänslor har det var många blandade känslor på jobbet. Speciellt igår. På torsdagar har vi en ÅP grupp, vi träffar samma 5 kvinnor varje torsdag i tre timmar. Igår var tredje gången. Nu har man hunnit lära känna dom lite. En av dessa kvinnor påminner så sjukt mycket om mig själv! Vi är så lika på många sätt. (självklart väldigt olika på vissa också). Men hon berör mig verkligen! Och igår hade hon en så dålig dag. Hon grät och berättade så hemska men också så fina saker.
Och då. Då. Grät. Jag. !!!!! Eller grät och grät jag satt där och fällde tårar bland alla andra i gruppen. Det var så sjukt mycket känslor på en och samma gång. Ville klappa henne på axeln och berätta vilken stark jävla kvinna hon är. Men också krama om henne och låta henne gråta ut på min axel.
Det vart iaf en jobbig eftermiddag då det var en tuff dag för nästan alla fem kvinnor. Det är fina kvinnor. Men trasiga. Och det gör ont i mig när dom sitter där och berättar om sina hemska liv. Gråter för att dom dricker. Gråter för att dom inte får dricka.
Det kanske är extra jobbig för mig i början, vad vet jag. Men jag visste att jag skulle få det tufft i det här jobbet. Men jag är faktiskt mer än människa jag heller!

För övrigt är det FREDAG. LÖNING. Och det ska bli SOL idag också! :)
Plus att mina tjejer kommer till mig imorgon. Då jäklar ska vi ha kul :)


whitney houston

Nej jag är inte efter och jag vet att det är ett tag sen hon avled nu. 
Men efter att jag suttit här ensam i soffan och gråtit till "bodyguard", så måste jag skriva vilken otroligt vacker kvinna hon var. Hennes röst ger mig rysning efter rysning. 






Vila i frid vackra Whitney !

Besök hos läkaren!

Hejhej. 

Igår tog jag 20 droppar av någonting, vilket gjorde att jag fått tillbringa min morgon på toa. TACK GODE GUD! Har nog aldrig varit så glad över att bajsa :) haha. Och ni skulle bara känna vilken lättnad, min mage blev ju såå mycket lättare att bära. Man kan lugnt säga att jag har känt på hur det kommer kännas den dagen jag är gravid.. usch och fy vilken otäck känsla säger jag bara...fast det kanske blir nått annat när man vet att det är ens barn och inte bajs, vad vet jag. Det visar sig den dagen ;)

Har även varit iväg till läkare. Hade en som hette Eva och hon var hur bra som helst. Verkligen super trevlig och omtänksam. 
Efter att hon ställt tusen frågor, klämmt en massa på min mage, tagit prover osv. Så bestämde hon att hon ville skicka remiss på någon speciell röntgen. 
Eftersom att min smärta i magen kom i oktober, och jag fick problem med att gå på toa i slutet av december så var hon väldigt misstänksam till att det bara skulle vara att jag har en trög magen som inte vill bajsa. Eftersom mitt magont kom innan bajsproblemen. 
Hon sa också efter att hon klämt med sina händer på magen inte kunde känna någon stor tumör och eftersom jag var så pass ung så trodde hon inte det heller. 
Men hon sa att det kan ju vara att det är något litet i tarmen som är ivägen som dels gör att bajset inte kommer igenom som det ska, och sen gör så att jag får ont. Så att jag skulle röntgas tyckte hon iaf. 
Jag blev ju direkt orolig över att det skulle vara en tumör och hon sa att hon kunde absolut inte säga att det inte var det, men hon det var heller inte det hon trodde eftersom jag är så ung. 
Det behöver inte heller vara en tumör sa hon, utan det kan vara någon annan slags knöl som sitter ivägen. 

Vad det än är så ska det bort. Och ser vi inte något på röntgen sen, så är väl det super bra för då är det bara bajseriet som måste komma igång (jag har fått ny medicin som jag ska äta varje dag). Och är det nått, ja då tar vi det då, beroende på vad fan det är... 
Håll tummarna att det inte är nått farligt iaf :) Liite rädd måste jag erkänna att jag blir, men som sagt så tror jag inte att det är nått farligt :)

För övrigt så har jag blödigt (?) näsblod 4 gånger idag.. jag som typ har gjort det 3 i hela mitt liv annars. 

Min M har lämnat mig igen, för jobb i Ludvika. Det är lika jobbigt (jag vet att jag är töntig) varje gång han åker hem för jobb.. Jag känner mig så tom.. Det är ingen som härjar och jävlas med mig som får mig att skratta som en apa. Älskade älskade M, vad du gör mitt liv underbart! <3

Två nötter som älskar varanda så mycket som det bara går!!




Har haft min egen tid, och som vanligt på den så läser jag en massa bloggar.. både bra och dåliga. 
Amanda kommer ikväll, för lite pizza och godis till the voice. :) Var längesen vi sågs så en riktig mysfredag är nog vad vi behöver :)

Imorgon är det jobb mellan 12-16.. gött att träffa mina icakompisar igen! :)





Magen

Det blir en bäbis till sommaren!
Gjord av en massa bajs!


Vad händer?

Min kropp är dum i huvudet, för att inte snacka för detaljerat om mitt bajs så kan jag iaf säga att jag fan inte har bajsat sen i söndagsförmiddag. Det är 5 dagar liksom, fatta vad jag har stoppat i mig på dessa dagar.. Men inget får komma ut.
Ja sexy women är jag ju inte direkt nu när min mage är liks rund, stor och hård som en fotboll. Hela kroppen blir ur fokus, både psykiskt och fysiskt.
Kronisk förstoppning ? Fuck heller. Det måste ju bero på någonting.
Ska till en läkare igen vid 11:30 imorgon. Får se vad dom säger.

För övrigt är det skönt att M är hemma igen och jag tror att det gick bra för honom. Han vågar ju inte säga någonting och att det är svårt att veta. Men när han berättar allt som han svarat så lät allt hur jäkla bra som helst tycker jag :)

Hoj så länge.


Ur fokus

Mitt liv är kaos just nu pga. En magen som är så stor som en fotboll och bajs som vägrar komma ut!!!
BLIR TOKIG!


Vissa människor!

Att vissa människor här i livet aldrig lär sig!
Jag blir så jävla trött, ledsen och besviken!

Nu är mitt hjärta i Skåne och jag önskade verkligen att jag kunde vara där nere med honom!
LYCKA TILL MIN ÄLSKADE SNYGGING!


HEM

Goddag gott folk. 

Idag har jag setat med den där tentan som jag sket i under nyår. Jag levde livet uppe i Sälen istället ;)
Men nu får jag sota för det.. blev iaf klar med fråga 1 idag. Har som mål att jag ska vara klar med 2 & 3 på söndag innan jag lägger mig.. Måste hålla det för att det ska hinnas med. Men det tror jag, för i mitt hembesök har jag planerat en massa plugg, tyvär. 

Men inte bara! Ikväll ska jag laga god middag och dricka lite vin tillsammans med Isspiss och Carro. Som jag saknat dom, 5 veckor sen idag vi sågs :( För lång tid emellan. Men ikväll ska vi ta igen det med mys och prat :)
Imorgon ska jag faktiskt klippa mig, OCH färga håret.  Jag vill inte vara fjortissblond, var inte ens meningen att det skulle bli så, men så blev det och har inte haft ork eller pengar till att lägga på håret. Men nu jäklar. Den ljusa färgen ska dämpas och i med ljusbruna slingor.. tror jag.. kanske kommer ut med en helt annan färg när jag är klar. ;) Lisa (världens bästa frisör) brukar få klippa mig lite som hon vill, litar till 100 på henne. Får se vad hon tycker att vi ska göra med färgen.. spännande. Men imorgon eftermiddag har vi resultat :P

Jag SKA träffa Tuss och världens finaste unge, Milea också. Hoppas att hon vill vara med oss brudar ikväll, men jag ska iaf hem till henne varken hon är hemma eller inte på lördag och mysa och pussas en massa med tokfian.. Plus tjåla och mysa en massa med Tuss, hon är så bra att prata. <3

Sen ska jag hämta min PÄLSBÄBIS!!! Och vi ska typ isolera oss i Hagge och jag ska bara busa och mysa med min lilla palvis en massa + plugga.. 
Vill hinna med att träffa pappsen också, och Lojsan. Men Lojsan får komma till mamma... inte pappa, skulle nog inte gå så bra... men pappa ska jag hinna träffa också.. 

Nej nu ska jag plugga lite till innan jag ska HEM till Ludvika.. har inte varit hemma sen jul :( Ska bli helt fantastiskt att träffa alla igen!

Snoppar, alkisar & vänner för livet!

Hejsan hejsan hejsan HEJSAN!

Imorse fick jag vara med på UP-mottagningen. Det är där alla urinprover tas, för att se om de är rena, eller om de har misslyckats. 
Fem snoppar fick jag se! Vet inte om jag fortfarande är omogen? Eller om det är för att jag inte direkt är van att:
- Här XX, här är din kopp som du ska kissa i. 
Stänger dörren till den lilla luckan mellan mitt lilla rum där man ser in hur bra som helst över hela herrtoan, plus spegel på andra sidan så man verkligen ska SE mannens könsorgan. 
När karl har kissat klart öppnar man den lilla luckan igen:
- Jätte bra XX,  tack så mycket!
Bra? Var han duktig för att han gav mig kiss? Tack? Tackar jag honom för att jag några sekunder står där med hans varma kiss i en kopp i min lilla hand. 
Ja jag säger då det. Det var lite speciellt att vara på den mottagningen, men även här väldigt lärorikt. Och intressant. 

På eftermiddagen var det dags för ÅP, återfallsprevention. Min ena handledare har tillsammans med en annan kvinna på missbruksmottagningen startat en ÅPgrupp för endast kvinnor. Det var första gången idag, av åtta och det är meningen att jag ska vara med varje tordag nu mellan 14-17 i åtta veckor så jag får se hur hela kursen går till. Hur intressant som helst, detta kommer jag lära mig sjukt mycket på. Och hjälp vad många av kvinnorna berörde mig, eller ALLA kvinnorna berörde mig. Det var sex stycken i olika åldrar och alla hade sin egna livshistoria och andledningar till varför just dom började ett liv med alkoholmissbruk. Det var kämpigt att ibland hålla emot tårarna och som sagt, många berörde mig långt in i hjärtat. Kommer bli väldigt intressanta torsdagseftermiddagar nu i åtta veckor framöver och jag HOPPAS verkligen att det kommer gå bra för dessa fina kvinnor som är med :)

På tåget igår när jag skulle åka hem så satt jag och lyssnade på två kvinnor. Dom kanske var i 45 årsåldern. 
Den ena började satt och berättade hur det var hennes tur att ha tjejmiddag hemma hos sig i helgen. Den andra undrade vad hon menade med tjejmiddag och då berättade den första kvinnan att ända sedan hon och hennes sju tjejkompisar slutade gymnasiet har de alla åtta träffats var tredje månad (de bodde på olika ställen i Sverige nu). Alla turades om och ena gången kunde det vara hos en kompis i Stockholm och tre månader efter det kunde det vara hos en annan av de åtta kompisarna i Lund osv. HUR KUL och UNDERBART låter inte det? Att dom alltid gjort så i alla år, och fortfarande har tjejgänget från gymnasiet en helt fantastisk kontakt.
Den andra kvinnan, hon sa däremot.. - Ja jag har inte kontakt med en enda kompis sen skolan. Inte ens från gymnasiet.. HUR SORLIGT LÅTER INTE DET?? Usch, jag tyckte så synd om henne. Stackars människa, tappat alla sina vänner från 19 årsåldern.. lät inte alls kul.. och plötsligt blev  jag så sjukt glad av att tänkte och inse, vilka UNDERBARA tjejerna JAG har kvar sen jag var liten.Vänner för livet, både från åldern innan skolan, grundskolan och gymnasiet.  Är så glad att det pirrar i hela kroppen när jag tänker på vilka fina vänner jag har, och att vi har den fina kontakten som vi har. 
Självklart är det inte alls den kontakten som man hade när man gick i skolan. Men vilka har det när man bli vuxen, som konstigt nog vi alla har blivit. Alla har sina egna liv. Jobb och plugg.. Men ändå så har vi varandra, och kommer ALLTID att ha det. 

Lägger ut lite bilder på några av mina vänner som jag kännt LÄNGE och kommer känna ända tills jag ligger i graven <3





















PUSS på er alla mina fina. 
Det finns några av mina tjejer som jag inte har bild på, på denna datorn.. Men jag har inte glömt er för det. 
ALL kärlek till er, ni förgyller mitt med så mycket glädje, värme och kärlek! <3

Det blir flytt!

Äntligen är det nått bestämt! Veligare karl än Mats får man fan leta efter ;) 
Men i förrgår bestämde vi att i slutet av maj blir det flytt till Ludvika. När vi flyttar tillbaka och vart, det vet vi faktiskt inte än ;)
haha, så allt är ju faktiskt inte riktigt besämt än.. Men mycket hänger så mycket på om M kommer in på polisskolan eller inte. 
Han ska ju göra psyktestet på måndag, nu den 13. Sen får man inte veta förrän typ i slutet av juni om man kommer in eller inte. Och vi har heller ingen aning om VART han kommer in heller förrän när man vet att han blivit antagen. 
Så om Mats kommer in, så kanske vi bor kvar i Ludvika om det blir distans. Eller Stockholm, Växsjö eller Umeå.
Och kommer han inte in, så vill han nog plugga kriminologi C här i Örebro. Och då kommer vi istället att flytta tillbaka till Öret. 
Och vill han inte plugga i Öret eller inte kommer in på skolan, så kanske vi bor kvar i Ludvika iaf, om han hellre då vill fortsätta jobba på nyx. 
Så därför har vi valt att ha kvar vår lägenhet här i Örebro och ska endast hyra ut den i 2:a hand. För om vi ska flytta tillbaka hit så vill vi ha denna lägenhet. Vi ÄLSKAR den och därför känns det inte värt att bli av med den när allt 'är så osäkert. 
Men som ni märker så är allting fortfarande väldigt osäkert vart vi kommer bo i höst, men vi vet iaf nu att i sommar kommer vi bo i Ludvika. 
Nu väntar vi bara på att vi ska hitta någon lägenhet i Ludvika. :) Jag kommer inte att flytta med allt och hålla på och göra fint i den förrän jag vet till 100 att vi ska bo kvar där även efter augusti. Men både jag och M vägrade att bo hemma hos våra familjer en hel sommar. Därför gör vi på detta viset :)

Det ska bli helt UNDERBART att bo nära familjen och vännerna. Kommer bli en supersommar <3




. . .



Slänger in en varm och härlig bild på mig och syster. Tyckte det passade bra här i kylan.
Marmaris -05

Mammsen och skitungarna har ju varit här, åkte nyss. Tomt och ensamt, men som tur är så ska jag till jobbet. Eller tur och tur.. känner verkligen inte för att gå dit. Det kommer vara kallt att GÅ dit och det kommer vara kallt DÄR INNE! Fy tusan. Nej jobb är jag inte det minsta sugen på. 
När jag kommer hem är det planerat för att sminka på sig och sen möta upp Nadia och tjejerna på "Stora Örebro". Men det är ju jobb för mig imorgon också så...

När jag kommer hem efter så kommer jag nog sätta mig här lite, känner att jag har blivit så aktiv här ;) haha, mot förut iaf. 
Nu ska jag ha på mig lite kladd, sen blir det Ica till 21:15! Fyy fan! Men den 25, då är jag glad att jag gör det ;)
HOJ

Bra fredag

Hejsan hoppsan!

Idag är jag faktiskt inte så jätte sugen på att jobba! Det känns att det är fredag för jag är riktigt trött och känner att jag behöver en liggaisoffanenheldagmedmats-dag! Och inte göra någonting. Bara gå runt i fula mjukiskläder, inge smink, håret i rund boll på huvudet, hämtmat och massa massa pussar! Men den dagen får jag vänta på länge!
M åker till Ludvika i helgen för det är vår jobbhelg denna helg. Alltså inte den roligaste helgen.
MEN min fredag och lördag innan jobb kommer iaf bli bra, riktigt bra faktiskt!
Min älskade mamma och småtjejer kommer till mig idag. :) Är super glad för det är bland det bästa som finns när det kommer familj eller vänner till oss i Öret! Speciellt när M åker till Ludvika så jag slipper ha fredagsmys själv!

Så min fredag kommer bestå av massa mys och prat men en av mina bästa vänner - MIN MAMMA!
Ska förstås göra trollungarna lite griniga också för alla pussa jag ska ge dom! Som jag längtar efter dom. 4 veckor idag sen vi sågs sist! :/

Nu ska gå och dricka min andra kopp kaffe för idag, redan!
HOJ!


Spelmissbruk

Idag har jag setat och haft en timme tillsammans med Kalevi här på enheten. Det är han som har hand om de få som kommer och vill ha hjälp med sitt spelmissbruk.
Hjälp! Vad intressant det var, att det faktiskt går att jämnföra så mycket med ett alkohol eller drogmissbruk trodde jag faktiskt inte.

Eftersom jag brinner för att hjälpa andra och det är precis det jag får lära mig. Hur jag ska kunna göra det på bästa sätt, så blir det och kommer säkert bli mer om sånt i bloggen under våren.

40% av de som människor, som oftast är män under 25 år. Har också ett annat missbruk. 40% jäkla procent. Det är mycket.
Det är svårt att komma åt spelmissbrukarna för de flesta ser det inte som ett missbruk, de ser det som ett jobb, eller en hobby. Något som de tycker är kul för att de får lite extra pengar av vid sidan av sitt jobb. Medens andra har det som ett helttidsjobb och ser det som vilket jobb som helst. Och INTE ett missbruk, vilket det oftast, jag inte säga alltid, men oftast är.

Till just spelmissbruk tillkommer det många andra problem, det finns bevis på att de flesta som spelar lider av svårt ångest, depression osv. Det är många som söker hjälp för sin ångest eller sin depression, men aldrig för sitt spelmissbruk. Kanske för att de själva inte relaterar till att det faktiskt beror på det. Eller för att de inte vill inse eller prata om det. De kanske inte ens nämner det för kuratorn eller vem det nu är man pratar med pga. sin depression.. så just spelmissbruket är svårt att jobba bort då det är få som söker hjälp för just det. 

Men för att ta reda på eller se om man lider av ett spelmissbruk så utgår man från att man måste "uppfylla" vissa kriterier, det fungerar precis som när man ska kolla hur svårt drog eller alkohol missbruk. Uppfyller man 2 av dessa 10 kriterier, då är det inte riktigt något stort problem.. men man kan vara påväg in i det. Men uppfyller man 5 eller fler av dessa 10, då har man problem.. då har det övergått till ett spelmissbruk.

Jag tänkte att jag skulle berätta lite om dessa kriterier och det läskigt hur man kan se, om man vet någon som är beroende av alkohol eller droger., hur lika dessa missbruk faktiskt kan vara. Det handlar om hjärnans belöningssystem. Det är både biologisk och psykologiskt. Ofta är det lätt att få ett spelberoende om man "vinner på det snabbt". Det är själva ruset man är ute efter, man vinner snabba pengar. Det är spänning. Man får den där kicken när det går så jäkla bra. Och lär man sig att det blir ett rus, en snabb och positiv känsla av det, då aktiveras belöningssystemet. Och tillslut blir hjärnan så pass beroende och söker sig till det där ruset (spel, droger, alkohol) för att få det igen, och igen. Och människan funkar så, att när man saknar det där ruset, då minns man helst inte det negativa med det. Ångesten som kommer efteråt osv.
Sen finns det ju självklart folk som bara mår bra av sitt spelmissbruk hela tiden, dygnet runt och inte ser ett enda problem i att vara spelberoende, och det är ju kul för den :)

Dessa kriterier är:
upptagande: spelar man inte, så går man runt och planerar om det, pratar mycket om det osv.
kontrollförlust: Man tänker att man bara ska spela en eller två timmar, sen vipps så har det gått 7 eller 8 timmar. Eller att man tänker att man bara ska spela på 1000 kr, och sen har man plötsligt spelar på 10.000 kr istället.
abstinens: man blir irriterad om man inte har spelat på länge, känner ett sug och behov att spela.
fly personliga problem: istället för att ta tag i de problem man har, så flyr de ofta istället. tar inte tag i saker för att göra det bättre.
återvänder för att spela: Om man går back så går man in och spelar igen, för att man tror så starkt att man ska vinna tillbaka det. och fortsätter, fast man fortsätter att går back. Eller att man lånar av någon, familj, vän eller från ett eget sparkonto, bara för att första spela tillbaka det man backat.
ljuger: man ljuger för sin omgivning, dels om just spel.. men också om andra saker, 
begår brott för att finansiera:
gjort flera försök:
provat att sluta eller trappat ner på spelandet, men misslyckat.
konsekvenser för andra: familj, flickvänner/pojkvänner, vänner, jobbet får ta konsekvenser för människans spelande.
fallskärm: man tror ofta att det ska lösa sig, det löser sig ju alltid. Eller man tror att andra ska lösa saker åt en.

Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om det och jag tycker det är så himla intressant. Jag älskar sånt här. Men jag orkar inte skriva mer, har 5 handskrivna sidor jag skulle kunna kluddar ner, men det skulle bli för långt.

Nu ska jag skriva lite på mitt sem, sen ska jag vara med på två samtal.. och sen tåget hem till M!
Ha en fortsatt trevlig dag, det ska jag ha! :)
HOJ


Skön dag

Goddag!
Det har varit en riktigt bra onsdag idag, och jag tror att det har å göra med att jag inte haft nå ont i magen idag :)
Att det skulle göra sån skillnad på mitt humör och min ork trodde jag faktiskt inte. Men idag har jag varit smärtfri och därför har jag känt mig på topp :)

På jobbet idag fick jag först följa med en man på ett ärende, det var dags för utredning om adhd. Riktigt intressant faktiskt. Men det jobbiga var att jag själv kände igen mig i så många frågor ;) haha. Tror absolut inte att jag har adhd.. Men enligt M och syrran och några fler så har jag någon slags egen miniadhd. ;) vilket jag märkte idag. Haha!
Nej då, men det var kul att se lite av Västerås. Sjukhuset i sig var sjukt mycket fulare än Örebro. Men staden i sig är faktiskt riktigt fin. Och mysig :)

Annars så har jag setat på rummet och skrivit en del på semmet som ska in den 7 mars. Skönt att göra det på jobbet, så jag slipper det hemma sen!
Ett samtal med en ung tjej. Hon har varit med om mycket och jag tycker så synd om henne, men hon är svårt att jobba med. Ger inte alls långs svar. Väldigt trasig tror jag och skör. Pratar man om för känsliga saker ser man att gråten är påväg och snabbt byter samtalsämnet eller skrattar bort det. Men egentligen så är det precis det där sakerna hon skulle behöva berätta för oss, stackarn. Helt sjukt vad trasiga och sköra vissa människor är. Och snäll? Mesig? Som jag är så skulle jag bara vilja krama om allihopa och ta med dom hem. Ge dom tak över huvudet (då många är bostadslösa), trygghet, värme, mat och massa massa kärlek. Går ju inte :( men skulle så gärna vilja!

Många tycker nog att jag ofta, kanske jämt är så himla positiv och bara älskar livet hela tiden. Men jag ska säga er att jag gör verkligen det. Självklart har väl mitt liv också sina brister någonstans här och någonstans där. Men shit vilket jävla underbart liv jag har! Vilken tur i livet jag har och framförallt har haft med min familj och mina vänner.. Och M!!!
Skulle ni också bli påminda om detta varje dag så skulle ni också tänka på hur underbart liv ni faktiskt har! Det finns så många som så gärna skulle vilja byta med oss, som har haft ett rent helvete från den dagen dom föddes. Jag kan faktiskt inte göra annat än att tycka synd om alla alkisar och narkomaner!


RSS 2.0