Det blir flytt!

Äntligen är det nått bestämt! Veligare karl än Mats får man fan leta efter ;) 
Men i förrgår bestämde vi att i slutet av maj blir det flytt till Ludvika. När vi flyttar tillbaka och vart, det vet vi faktiskt inte än ;)
haha, så allt är ju faktiskt inte riktigt besämt än.. Men mycket hänger så mycket på om M kommer in på polisskolan eller inte. 
Han ska ju göra psyktestet på måndag, nu den 13. Sen får man inte veta förrän typ i slutet av juni om man kommer in eller inte. Och vi har heller ingen aning om VART han kommer in heller förrän när man vet att han blivit antagen. 
Så om Mats kommer in, så kanske vi bor kvar i Ludvika om det blir distans. Eller Stockholm, Växsjö eller Umeå.
Och kommer han inte in, så vill han nog plugga kriminologi C här i Örebro. Och då kommer vi istället att flytta tillbaka till Öret. 
Och vill han inte plugga i Öret eller inte kommer in på skolan, så kanske vi bor kvar i Ludvika iaf, om han hellre då vill fortsätta jobba på nyx. 
Så därför har vi valt att ha kvar vår lägenhet här i Örebro och ska endast hyra ut den i 2:a hand. För om vi ska flytta tillbaka hit så vill vi ha denna lägenhet. Vi ÄLSKAR den och därför känns det inte värt att bli av med den när allt 'är så osäkert. 
Men som ni märker så är allting fortfarande väldigt osäkert vart vi kommer bo i höst, men vi vet iaf nu att i sommar kommer vi bo i Ludvika. 
Nu väntar vi bara på att vi ska hitta någon lägenhet i Ludvika. :) Jag kommer inte att flytta med allt och hålla på och göra fint i den förrän jag vet till 100 att vi ska bo kvar där även efter augusti. Men både jag och M vägrade att bo hemma hos våra familjer en hel sommar. Därför gör vi på detta viset :)

Det ska bli helt UNDERBART att bo nära familjen och vännerna. Kommer bli en supersommar <3




Kommentarer
Postat av: Linnéa

Förstår att det måste vara jobbigt att leva i ovisheten men ni gör nog helt rätt i att hyra ut lägenheten i 2:a hand, för tänk om det blir som du säger att ni vill flytta tillbaka och så har ni gett upp stället ni trivs på så bra. Men roligt att så många verkar flytta tillbaka till Ludvika igen efter lite tid på annan ort :)

2012-02-08 @ 14:42:32
URL: http://linneamattias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0