Såg stjärnor

Hejsan hoppsan.
Idag har jag precis som jag lovat mig själv, TRÄNAT. De senaste sex veckorna har jag typ tränat 4 gånger. Innan det tränade jag iaf minst 2 gånger i veckan.. Så ni kan ju gissa hur det gick för Torsten idag?? FÖRJÄVLIGT.
I början var det riktigt roligt och jag kunde inte förstå varför jag inte känns någon lust att gå på dessa pass... men efter 3 låtar var jag DÖD.. Jag ville bara gå hem och lägga mig i soffan och äta mina paddor..
Orkar ingenting, shit vad man tappar så fort man är still några veckor. Jag såg fan stjärnor och trodde jag skulle svimma. Jaja. Nu ska jag fan träna upp mig igen så det blir roligt hela passen och inte bara de 2 första låtarna ;)
Annars så har jag varit riktigt duktig och dammat, dammsugit och skurat golvet. Har även bäddat rent i sängen och jag är nyduschad. Finns inge skönare än att lägga sig nyduschad i en ren bäddad säng.
Blir och tänka på när jag sov hos mormor och morfar när jag var liten. Då fick man för det första alltid tjata på morfar om att han skulle elda. Så man kunde få varmvatten. Sen badade jag alltid badkar, för hemma hade vi inget. Så när man kom till mormor och morfar var det riktigt speciellt att få bada i badkaret. Och sen hade mormor alltid bäddat så fint med nya och fräscha lakan.. Kan verkligen minnas lukten av deras nytvättade lakan.
Saknar dig så himla mycket mormor! <3
Morfar, lovar att jag kommer till dig denna månad och hälsar på! <3

Nu har vi tvättat sen kl nio också så det ska vara klart om tjugo minuter.. När jag hämtat tvätten blir det sängen för mig. Imorgon är det skola kl 10 som gäller.
Sov gott kära vänner.
JAG ÄR SÅ KÄR!

FETA JÄVLA HELG!

Asså denna helg har jag inte gjort annat än att flottat i mig en massa jävla skit. Och jäklar vad gott jag har mått ;) haha.. fast just nu gör jag inte det. Nu känner jag mig typ som den fetaste kvinnan på denna jord och bara längtar och känner mig riktigt taggad till att börja träna igen.. 
Har inte tränat och varit ett dugg sugen på att träna (i tre veckor, innan tränade jag regelbundet) men jag har liksom inte tänkt så mycket på det, man måste få ha sina små svackor ibland.. Och det har jag låtit mig själv haft nu... en lat och flott svacka :) haha.. Så imon är det träning som gäller igen och jag är faktiskt riktigt sugen :)
Har inte riktigt berättat vad de sa om Alvin när vi var där... Dom sa att det såg bra ut på ultraljuden och på blodproven osv. Och att vi skulle sluta med medicinen. Men på kissprovet så visade det fortfarande att det var lite okoncentrerat. Vilket dom inte riktigt kunde släppa, för det ska inte vara det. Det KAN vara det om hunden är sån att den dricker mycket. Vilket Alvin gör, men det började han  ju med när han vart sjuk :/
Men vi skulle iaf ta ett kissprov igen då de ville ha urin från morgonen.. Men annars så var han bra..
MEN (igen) dom sa att vi skulle ha koll på honom om han betedde dig konstigt osv, eftersom det okoncentrerat urin KAN bero på njurarna.. men han njurprover visar bra.. Skit konstigt.
Då såklart så ska Alvin bete sig konstigt... Han vill typ inte äta på hela dagarna.. endast på kvällarna vill han äta. men på dagarna vill han inte ens titta på maten. Han SPYDDE imorse.. ett dåligt tecken och han bajsar endast en gång om dagen, vilket han brukar göra 3 gånger per dag annars.
Han intalat mig själv att kroppen som är van att gå på medicin nu kanske bara reagerar såhär nu när han inte får det längre. Så jag ska ge det nån dag innan jag ringer om han inte blir bättre. Spyr han inge, då ringer jag på en gång, för det sa dom när han var sjuk att det var ett dåligt tecken.
Har fått min nya och jätte fina dator.. Och det är riktigt skönt tangentbord :) Älskar att skriva på den! (vilket är bra för om en vecka får jag en jävla hemtenta som kommer vara suuuper svår!!!)
Nu börjar Wallander igen. Kanske ska ta ett chips till innan det är en ny vecka imon ;) + en padda (min favorit godis)
Byyee!

Frisk!

Min älskade och bästa vovvsing är frisk. Det är sån stor och jobbigt klump i magen som släppt.. Såå underbart. Ska aldrig mer åka till Strömsholm. Nu ska jag njuta av att leva tillsammans med världens bästa pojkvän och världens bästa hund :)

Håll alla tummar ni kan!

Snart ska jag och M ta med oss Alvin och åka till Strömsholm, förhoppningsvis för sista gången.
På vissa saker tycker jag att han är som han alltid varit sen han blev sjuk. Fast det känns ändå som att han blivit bättre.. Plus att både min och Ms magkänsla säger att han är frisk eller iaf mycket bättre.
Så håll tummarna nu mina vänner på att ultraljud och alla prover ser bra ut idag. Vi vill ju att min lilla bäbis ska vara frisk och må bra. <3

Bra & Dåliga nyheter

Hello!
Jag börjar med de dåliga nyheterna..
Vi får inte flytta in i lägenheten förrän typ mitten av mars. :/ men jag får tänka att det typ bara är två veckor senare än vad vi hade tänkt.. Plus att vi inte flyttar då när mina småtjejer har sportlov så då kan de komma och sova här oss mig :)
Det andra är att min dator är död :( den tar inte emot laddningen så i lördags dog den helt i batteri och det går inte att fixa.. så nu är den helt död... Tråkigt eftersom den är så "personlig" efter två och ett halvt år.. kort och allt.. men även här får jag tänka positivt genom att vara glad och nöjd över att jag lagt ut så många bilder på fejjan. För då kan jag gå in där och spara alla till min nya dator, sen ska jag faktiskt var duktig och spara bilderna på skiva.. Så de finns för alltid :)
De glada nyheterna är att det iaf är helt klart från föreningen att vi får byta lägenhet. Det har "godkänt" oss. :)
Och den andra är att jag har beställt en ny dator :)   En riktigt snygg faktiskt och en väldigt väldigt bra.
Nu ska jag hoppa på Mats och vara riktigt jobbig.. För nu har han spelat tvspel hela dagen..
Byebye

JAAAA!

Fan vad jag är bra ibland. Blir så sjukt jävla glad.
Fick G på hemtentan vi hade i mellandagarna!!
GRATTIS TILL MIG!!!

Njut av livet

Idag berättade min syster att, inte någon jag kände. Men någon jag visste vem det va, kände till. Dog i cancer förra måndagen. Hon var 23 år gammal och hade en son runt 2 kanske snart 3... Hur jävla orättvist är inte det?? Jag får sån jävla klump i magen, det är så hemskt. Hur kan världen göra så??
Jag tror att allting som händer har en mening, jag gör verkligen det... men när det händer något som detta då kan jag fan inte komma på vad det är för mening med det?? Varför?

Jag blir också att tänka på hur man måste lära sig att uppskatta det man har.. det är inte världens grej om man har lite disk, det är inte farligt om man inte har tränat på en vecka och fläskat i dig en pizza istället, och det är inte heller farligt att kugga på en tenta... GÖR OM DEN DÅ!!!!

Man ska vara så glad över att man är frisk och att (förhoppningsvis) dom man tycker om är det.
Jag ska absolut inte klaga på någonting i mitt liv. (Lite över att Alvin är sjuk, men han blir förhoppningsvis frisk snart). Men jag bor tillsammans med den människan som jag varit olyckligt förälskad i i nästan 2 år...   Nu är blir jag bara mer och mer kär i honom för varje dag som går. Vi ska snart flytta till en tvåa som är hur bra som helst. Jag kan inte säga annat än att han gör mig till den lyckligaste på jorden <3
Ibland blir jag så rädd, jag är så lycklig så att jag blir rädd. Det är för bra för att vara sant. Han är för bra för att vara sann! Jag älskar dig Mats.

Har världens bästa familj som bryr sig om mig (okej, dom tycker om Alvin mer.. men jag får ta det) ;) Jag älskar er, är så glad över att just ni är min familj! <3
Och jag har de absolut bästa vännerna man kan ha!! Tjejer, ni är oslagbara och jag älskar er! <3

Lev varje dag som om den vore den sista!
Ta hand om varandra!





SAKNAR!


Dessa fina människorna saknar jag så mycket just nu så att det gör ont!!!!!   <3

Flytta!

Jag och Mäts ska flytta till en tvåa som ligger jätte centralt här i Örebro. Känns jätte bra och jag kan åter igen bara känna att jag är såå lycklig. :) Dom som bor i den tvåan nu ska ta över vår trea. Så det blir ett byte. Ska träffa dom imon igen och fixa papper osv. Ett jätte gulligt par med en 2 månaders gammal son, jätte söt. Vi skulle troligtvis få nya vita tapeter i båda rummen också då det var ju skoj! Nu vill jag bara spara så mycket pengar som möjligt så att jag sen kan åka till Ikea och andra fina inredningsaffärer och göra det fint i det nya hemmet! :)

Min lördag!

Har haft en jätte bra lördag. Det börjar med att jag och M sov till ett. Så sjukt skönt, jag älskar när jag får sova hur länge jag vill. Vi tog oss till gymmet där jag stod på "gustav-vasa" i typ 22 min så det iaf blev att jag sprang 4km. Men sen stängde dom, så jag kunde tyvär inte bättra på mina muskler. Men jag ska dit imon igen :) Tycker det är kul att träna igen nu när man varit lugn över jul. Det vart tacos till kvällsmat, så gott. Och tur som jag har så blev det över till frukost imon ;) Lite senare mot kvällen kom Issa och Eas hit, Gylling den sötnosen hade med sin glass och hallon. Så himlans gott.. Nu har vi spelat TP, och det är så jjjjjjjjjääääääääävvvvvvvvvvvvvvvvvlllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaa tråkigt. Jag hatar det spelet. Man blir bara att känna sig ännu dummare. Plus att det är så sjuka frågor, som inte ens är viktiga att kunna. Jäkla skit spel.. Nu ska jag krypa ner i sängen. HOJ!

Fattig och insnöad!

Fattig och insnöad, det är precis vad jag är. Jag och Mats har inte gjort nått speciellt alls denna vecka och det har varit riktigt skönt men nu börjar det klia lite i kroppen... Har liksom gått i mjukiskläder och utan smink i snart en vecka, längtar till och med efter att få sminka mig...så ska nog ha på mig lite idag iaf.. ;) Men vi har inga pengar så vi kan inget göra. lite trist. Men vi lever på kärlek :) Imon kommer iaf Issa och Eas till Öret igen också.. det blir skoj, då kan man iaf umgås med dom :) Håller på att leta lägenhet också, denna är alldeles för dyr... 7400 + el... och med bostadsbidrag har vi kollat upp att vi som mest kan få 1100.. och det blir jäkligt dyrt iaf.. Så vi har kollat upp lite hyresrätts föreningar som vi ska ringa till imon förmiddag.... och har inte dom nått så ska vi på två olika visningar nästa vecka. Bostadsrätterna ligger runt 650 dom vi kollat på nu, men dom kommer nog iaf stiga minst 100000.. Men då ligger hyrorna på 3500 max... så vi tror vi kommer tjäna på det iaf.. vi kommer iaf inte komma upp i 6300 som det blir här MED bostadsbidrag som det inte ens är säkert man får fullt ut.. Jaja, min snygging står och lagar korvstroganoff..Luktar riktigt gott. Efter maten ska vi gå ut och gå en långis med Alvin, så vi kommer ut och får lite luft och röra på vårt fläsk. HOJ! (min blogg är helt konstig.. all text sätter ihop sig. plus att jag inte kan lägga in nå bilder eller så. nån som vet?? :/)

Borta bra men hemma bäst!

Äntligen är vi hemma i vårt egna hem i Örebro. VÅRAT hem, mitt och Mats,  helt sjukt. :) Det pirrar i magen bara jag tänker på det!
Vi har haft det helt underbart hemma i Ludvika. Mest har vi varit ute i Nyhammar och Mats föräldrar och syskon och alla är helt underbara. Super mysig famlij.
Men jag har lite dåligt samvete över att jag varit så lite hemma hos mamma och småtjejerna. Lollo och Jesper har jag träffat ganska mycket och det har varit super mysigt att få vara lite extra med dom. Men jag önskade att jag både hade haft och tagit mig mer tid till att vara på Johan persv. 6. Men jag tror förlåter mig för denna gång och förstår att jag är kär och galen ;) Du vet ju mamma att du är bäst iaf :).. Men jag ska ta en helg då jag ska åka hem till Hagge själv och vara med dig, Lollo och mina små älskade trollungar!! <3
Har heller inte hunnit träffat mina vänner så mycket som jag velat,, men först jobbade jag en vecka. Sen jul och ledig i tre dagar, då jag träffade er mina fina på juldagen :) sen hade jag magsjuka. sen var det hemtenta. sen var det nyår och sen hem till örebro. Tiden har gått riktigt fort faktiskt. Men vi ses ju vi också tjejer (och killar). :)

Idag lämnade jag in hemtentan och är nu ledig en vecka innan skolan sätter igång på riktigt igen.
Annars har jag inte gjort så mycket, tvättat.. tränat tillsammans med Emelie och Alex.. det var nog träning/skvaller time.. riktigt trevligt :) Stark blev jag också!!!!

Tänkte slänga in nån liten bild från jul!

JULAFTON











2011

Gott nytt år kära människor!

Igår var det ju nyårsdafton och det var riktigt mysigt.
Jag, Mats, Sandra, Watz, Isabel, Eas och Koffe hade en trevlig kväll som bestod av trerätters middag.. och sällskapsspel.
Vi sköt även iväg raketer. Riktigt fint =)
Hade iaf en super super mysig och trevlig nyårsafton och ändå jag hade minst lika kul som jag hade haft om jag hade varit full på en stor fest.. om inte roligare :)
Tack alla ni för igår! <3

Idag har jag haft en super bra start på det nya året. Jag och M har myst och inte gjort någonting speciellt på hela dagen.. Bara myst och tittat på tv, helt underbart.  Eller vi har åkt lite skoter också, det var också skoj. Jag fick köra mest :) Lite läskigt var det, men kul!

Nu ska jag skriva lite på tentan. Snart klar :/

Imon ska vi äntligen åka hem till Örebro.. Kommer faktiskt sakna alla här riktigt mycket, men det kommer bli så sjukt skönt att komma hem till sitt egna igen!! Ledig en vecka innan skolan börjar på nytt igen också :) Gött!

Hööörs!