Studentlivet är slut!

Hejsan hoppsan!
Jag har inte alls orkat brytt mig i denna blogg under en lång tid. Har haft en sjukt kul och lärorik praktik under våren. Men hjälp vad denna termin också har tagit på mig. Har varit borta ca 10 timmar varje vardag och jobbat varannan helg. Varit ledig 4 dagar i månaden. Så enligt mig är det inte konstigt att det varit men trött Torsten.
Det största som hänt är att jag och min kärlek har flyttat till Ludvika.
Anledningar är många fast vi knappt har någon ;)
Mats kom inte in på polisskolan och har därför tappat motivationen för att läsa kurser! Vilket jag förstår. Så han vill ta en pause från det där och jobba istället. Han har jobb här i stan och får fler timmar vilket passade han jätte bra. Han har inte alls för många kompisar i Örebro och dom han har flyttar utomlands i januari. Och vi son ändå skulle flytta hem för sommare, så skulle det kännas onödigt att flytta tillbaka till Öret i augusti och sen hem till Ludvika igen i januari. Mats har många och fina vänner, sin familj, sin fotboll och sitt jobb här. Och han ville flytta hem, faktiskt!
Jag är trött på studentlivet och på livet utan en riktig fast punkt pga. Ovetandet kring Mats skola osv. Orkar/vill inte supa 3 gånger i veckan. Saknar min familj och mina närmaste vänner här i Ludvika. Det är faktiskt helt underbart att bo några minuter från alla dom betyder nått här i livet. Inte fel alls ;)
Jag hade dock ångest när jag var i Örebro över att jag skulle lämna det. Mina tjejer. Nadia Och Musu som jag Haft en helt underbar studenttid tillsammans med. Vickan och Bella, två helt underbara tjejer! Alla fyra tjejerna älskar jag och kommer aldrig glömma min tid tillsammans med dom i underbara Örebro! Älskar den staden. Har bara varit lycklig i den staden.
Först kom jag dit ensam, helt jävla ensam. Levde livet och gick upp 8 kg ;) haha! Sen flyttade Mats dig, vilket hade varit min dröm i flera år. Så Örebro lömnar jag bara med bra och lyckliga minnen. Vem vet, kanske man kommer tillbaka någon gång?
Både jag och M ville verkligen ifrån Ludvika när vi lämnade Ludvika. Vi är glada att vi gjorde det. Men nu ville vi faktiskt hem, vilket jag också är glad över att jag valde. Känns bra, och bara för att vi bor här nu betyder det inte att vi komma dö här. Men å andra sidan, kommer vi bo här i all evighet så är det för att vi vill det. För både jag och M är verkligen sånna att vi gör det vi vill, vi skulle aldrig bo kvar bara för att det var bekvämt och "bäst så".
Man måste leva i nuet.
Och just nu vill vi leva i vår trea i Ludvika, åka i vår Volvo s40, gå på promenader med vår hund, äta middagar när vi vill med våra familje, eller bara umgås med de bästa vännerna som finns!
Kalla oss tråkiga? Gulliga? Gamla? Mogna? Eller vad fan man vill.
Vi älskar våra liv, kanske för att vi lever dom med varandra? ;)
Tack underbara älskade Örebro för 2 och ett halvt år!
Hej Ludvika, igen!
Puss på er! Kommer nog inga fler inlägg på denna blogg. Har en annan men den skriver jag bara för mig själv. Kanske kommer publicera den om jag vill någon gång i mitt liv. Men just nu är det ganska skönt med en "privat" dagbok :)
Ta hand om er och tack för att ni följt mig i dessa år! <3

RSS 2.0