Hola!

Hola!!

Har haft en riktig toppen helg! Mycket tack vare G!
I fredags hade drog jag och Sandra till Carro och träffade goa vänner där, mycket trevligt.
Lördagen spenderas ute i Nyhammar, väldigt trevligt som vanligt. Promenad, fotboll och god mat. =)
Sen var jag och S till C igen, och där var det full fart med en massa fulla människor.. Och inte fan bangar Torsten dansgolvet bara för att hon är full. TVÄRTOM! Jag dansade hej vilt och hade riktigt kul fast jag var nykter. Efter att jag rockat på dansgovlet så gick vi hem till W där det vart en allvarlig match i golf.. Jag och G förlorade tyvär mot de andra två små aporna... men det var inte mitt fel... såklart ;)

Nu är jag tillbaka i Örebro och har haft en ganska bra dag. Var i skolan till två. Sen vart det en långprommis med Alvin, efter det vart det stan tillsammans med "Mosso från Stockholm" och Nadia. Höll faktiskt riktigt hårt i plånkan.. ville köpa mig ett par skor... Hjärtat sa JA.. men hjärnan sa NEJ! Så det fick bara bli en ny bh och ett par trosor till..  Och tro det eller ej. men den var mörklila.. ISSPISS, en bh med färg ;)

Sen vart Torsten akut hungrig så det fick blir en snabbis på stan bara för att jag skulle kunna åka hem och göra magen glad. Tereze S ska sova här inatt, och bara för att hon kommer göra det ganska många måndagar så ville den sötnosen bjuda oss på mat. Så vi begav oss till Brickebergs för att äta en varsin sallad.. Trevligt!

Ikväll har jag varit superduper duktig och läst ganska mycket i mina böcker.. Duktiga jag!
Är väldans trött så nu ska jag borsta tänderna för att sen lägga mig i sängen och somna till en film.
God natt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0